Vyrų Top Brand Prabangių Sportinių Žiūrėti Vyrų Karinės Kvarco žiūrėti Analoginis Laikrodis, Data plieno šviesos ranka patek žiūrėti Relojes RD83006M

Nauja

€22.34

/ €31.91

Yra sandėlyje

Perspėjimai dėl žiūrėti naudojimas:

1. Nėra arti žiūrėti ir radijo, televizijos ir kitų magnetinių objektų, taip, kad nedarytų įtakos tikslumui.

2, nedarykite žiūrėti beveik tirpiklių, gyvsidabrio, makiažas, purškimo, valymo agentas, klijų ar dažų, kamparas, kitaip žiūrėti, dėklui, dirželiui bus decolorizing, pažeisti ar sugadinti.

3. Siekiant išvengti atveju ir dirželis nuo rūdžių, ar nepakitusi spalva, rekomenduojama valyti ir išdžiovinkite švariu vandeniu kiekvieną dieną (nuoroda į žiūrėti su "vandeniu" vandeniui ženklas ant nugaros atveju).

4, kai mechaninė žiūrėti nenaudojamas, tai geriausia, kad vėjas jį kartą per mėnesį, siekiant užkirsti kelią naftos iš įtvirtinant žiūrėti.

5, atsparus vandeniui, atsparus smūgiams, anti-magnetinis laikrodis, galite žaisti tik prevencinį vaidmenį, naudoti, turi vengti sąlyčio su vandeniu, magnetinio lauko ir stiprios vibracijos, taip, kad nebūtų sugadinti judėjimo, įtakos tarnavimo laiką.

Žiūrėti vandeniui aiškinimas:

1. Ne atsparus vandeniui ir atsparus vandeniui funkcijos: ultra plonas laikrodžiai, meno laikrodžiai ir papuošalai, laikrodžiai dažniausiai yra šio tipo.Rekomenduojama, kad išlaikyti juos nuo drėgmės.Prašome laikyti jas sausas ir drėgnas nemokamą vietą.

2. Žiūrėti 30M; su anti-vandens prietaisas; Įprasta vandeniui, paprastai paspausdami dangtelį, turi funkcija, atsparus drėgmei invazija, tačiau jis nėra tinkamas mirkymas ir maudytis, nes tai yra tik atsparus vandeniui prietaisas.

3. Laikrodžių atsparus vandeniui įrenginys yra daugiau nei 100M, ir galinio dangčio fiksavimo režimas gali būti vandens mirkyti, bet negalima plaukti ir nardyti.

Žymos: 39mm automatinis laikrodis, 46 mm žiūrėti, Patek, burei žiūrėti, omega moteris, atgal nerūdijančio plieno žiūrėti, 48 mm, 48 mm žiūrėti, vyrai diržas, patek philipp

Ciferblato Skersmuo 46mm
Juostos Ilgis 25.5 cminch
Rūšių judėjimas KVARCAS
Juostos Plotis 22mmmm
Funkcija Atsparus Vandeniui
Surinkite formos diskiniai
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Sagtis Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Prekės Pavadinimas Šokių Gudrumu
Stilius Mada & Atsitiktinis
Judėjimo kilmės Kinija
Užsegimas Tipas Sagtis
Grupė Medžiagos Tipas Silikono
Byloje Formos ROUND
atsparus vandeniui performance 30m
Storis Kaip 14mm
Byla Storis 14mmmm
Bylos Medžiaga LYDINYS
Juostos Medžiaga Silikagelis
Modelio Numeris RD83006M
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Judėjimas KVARCAS

Parašyti atsiliepimą

Vyrų Top Brand Prabangių Sportinių Žiūrėti Vyrų Karinės Kvarco žiūrėti Analoginis Laikrodis, Data plieno šviesos ranka patek žiūrėti Relojes RD83006M

Vyrų Top Brand Prabangių Sportinių Žiūrėti Vyrų Karinės Kvarco žiūrėti Analoginis Laikrodis, Data plieno šviesos ranka patek žiūrėti Relojes RD83006M

Perspėjimai dėl žiūrėti naudojimas: 1. Nėra arti žiūrėti ir radijo, televizijos ir kitų magnetinių objektų, taip, kad nedarytų įtakos tikslumui. 2, nedarykite žiūrėti beveik tirpiklių, gyvsidabrio, makiažas, purškimo, valymo agentas, klijų ar dažų, kamparas, kitaip žiūrėti, dėklui, dirželiui bus decolorizing, pažeisti ar sugadinti. 3.

Panašūs produktai