Sinolyn priekinis žibintas Lęšiai Angelas Velnio Akis, Pilnas Komplektas H4, H7 Bi-xenon HID Projektorius Automobiliai, Objektyvas, Automobilių Žibintai, Aksesuarai, Tiuningas

Nauja

€81.37

/ €93.53

Yra sandėlyje

Sinolyn priekinis žibintas Lęšiai Angelas Velnio Akis, Pilnas Komplektas H4, H7 Bi-xenon HID Projektorius Automobiliai, Objektyvas, Automobilių Žibintai, Aksesuarai, Tiuningas

Komplektas yra pilnas plug and play rinkinys, skirtas lengvas montavimas.Šis paketas su naujos atnaujinti 8.0 Projektoriaus objektyvas, šviesos galia yra +20% ryškesnis nei standartinis 2.5" Projektoriaus objektyvo arba ultimate 2.5" H1 objektyvas.

Be to, objektyvo kartu su LED angel eyes ir velnias akis padidinti grožį jūsų priekinis žibintas , angel eyes yra 3 kartus ryškiau nei CCFL angel eyes.

Prekės Aprašymas:

Dydis Projektoriaus Objektyvas: 2.5"

Privalumas: Palyginti su LED, HID yra daug daugiau, šviesus.Ir su projektoriaus objektyvas, šviesos bus daugiau dėmesio ir su sharp cut-off-line.Tinka naudoti bet kokiomis oro sąlygos.

Objektyvas: Aukštos aišku, akinių lęšių, gaminti daugiau galingas spindulys didesnis reach, kuris leidžia saugiau vairuoti.

Solenoido: Šis atnaujinimas 8.0 Versija naudoti stiprių magnetinių solenoido, kad bus traukti aukštos pluošto užrakto visą kelią, kad daugiau šviesos galia, kai apie tolimosios šviesos.Su tuo stipresnis magnetinis mes sukūrėme giliau aukštos šviesos, kuri turės apšviesti toliau žemyn kelio.

Ryškumas: 300% ryškesnis nei halogeninės lemputės, kurios daro lempos, galite skleisti aukštesnis, platesnis ir tolyn vieta.

Tarnavimo laikas: Penkių kartų ilgiau nei halogeninės lemputės ir gerokai viršyti iš viso valandų automobilių per įprastą naktį.

Reflektorius: Aliuminio lydinio reflektorius dubenėlį optimalų šilumos išsklaidymo, daro objektyvas ilgesnis tarnavimo laikas.

Cut-off Line: Su trapumą cut-off line, koncentruotos šviesos galia, tai daro vairuotojas turi daugiau ryškus ir aiškus matymas naktį, ir bus ne akinti priešinga kryptimi važiuojančiomis transporto priemonėmis.

Šviesos Modelis: LHD/ RHD( Jei reikia RHD prašome nurodyti savo užsakymo detalę).

Darbinė Temperatūra: -4o laipsnį 8o laipsnį.

Balastai: 35W AC Slim Balastai, NĖRA pigūs DC balastinių įtaisų, kurie yra 10 jav DOLERIŲ pigiau, bet labai trumpas tarnavimo laikas ir susmulkinti, po 2-3 mėnesių, naudojant.

Lemputės: Aukštos Kokybės AC HID H1 Lemputės

Spalvos temperatūra: 4300K / 6000K/ 8000K

Įmontuoti: Su sriegiu velenas, kuris gali įdiegti į H4, H7 automobilių žibintų lengvai be jokių pakeitimų.

LED Angel Akių Spalva: Balta

LED Demonas Akių Spalva: Raudona/Juoda/Balta

Angel Eyes Funkcija:

1. Aukštos klasės apversti žetonų COB LED, 2 kartus ryškesnis nei įprastai, COB LED angel eyes, ir 6 kartus ryškiau nei CCFL angel eyes.

2. Angelo akis su savęs apsaugoti funkcija.Kai įjungiate savo priekinis žibintas, angel eyes bus automatiškai išsijungia, ir taip išlaikyti temperatūros žemyn ir ilgesnis tarnavimo laikas.Išjungus jūsų priekinis žibintas, angel eyes bus, ir darbo, kaip dieniniai žibintai.

Velnio Akis Funkciją: Tai kokio velnio akis taip pat su savimi-apsaugoti funkcija.Tai bus išjungtas automatiškai, kai įjungiate savo priekinis žibintas, jis daro demonas akis ilgesnį gyvenimą!Ji puikiai tinka pirkėjams, kurie ieško unikalių įrengti jų žibintai.

Angelas/Velnio Akis Jungtis:

Juodas Laidas Prijungtas Prie Stovėjimo Žibintai Neigiamas (Ar Kitos Šviesos, Kaip Ir Jūsų Tikslas)

Raudoną Laidą Prijungti Prie Stovėjimo Žibintai Teigiamas (Ar Kitos Šviesos, Kaip Ir Jūsų Tikslas)

Baltas Laidas Prijungtas Prie Priekinis Žibintas Teigiamas (Ar Kitos Šviesos, Kaip Ir Jūsų Tikslas)

Dėmesio: Prašome leiskite man žinoti, kokios spalvos temperatūra jums reikia, kai jums, kad, kitaip mes atsiųsime 6000K komplektas.

Komplektą Sudaro:

2 x Atnaujinti 8.0 Bi-xenon Projektorius Objektyvai

2 x Projektorius Gaubtus

2 x COB LED Angel Eyes

2 x Angel Eye Inverteriai

2 x LED Demonas Akis

2 x 100% KINTAMOSIOS srovės Balastai

2 x Aukštos Kokybės H1 Xenon Lempos

1 x Valdymo Laidai Su Saugiklių

Įrengimas Lizdai

Sinolyn Projektoriaus Objektyvas praėjo CE bandymas, patvirtinantis jos atitinka Europos standartus.Prašome atkreipti dėmesį, kad Europoje(įskaitant Rusiją), tai yra nelegalu naudoti priekinis žibintas produktas, kuris nebuvo perduoti CE testą.Pagalvokite du kartus, prieš užsakant priekinis žibintas be CE sertifikavimo!

Žymos: projektorius sinolyn, bixenon, Ronan, rinkinys plokštė, automobilio lipdukas, lęšis, bi led projektorius, bi led len, projektorius mokymai, velnias marškinėliai

Įtampa 12V
Kilmės KN(Kilmės)
13 modelis Projektoriaus Objektyvas NESLĖPĖ, Pilnas Komplektas
Spalvos Temperatūra 4300K 6000K 8000K 10000k
6 tipas Priekinis Žibintas Projektoriaus Objektyvas Pilnas Komplektas
3 tipas Projektoriaus Objektyvas Pilnas Komplektas
Modelio Pavadinimas 8.0 ST YZ CE Q
16 tipo Projektoriaus Objektyvo Keisti Pilnas Komplektas
Automobilių Lempos Žibintai
Prekės Pavadinimas SINOLYN
Priekinis Žibintas Tuning
Tipas 2 Projektoriaus Objektyvas Bi-xenon
įveskite 18 Modifikavimas Stilius
įveskite 17 Automobilių Reikmenys
Kategorijos automobilių projektorius
Tipas 1 Automobilių Angel Eyes
Elemento Tipas Objektyvo
Tipas 5 HID Projektoriaus Objektyvas Pilnas Komplektas
Tipas 8 Projektoriaus Objektyvo Priekinis Žibintas, Pilnas Komplektas
Naudojimas Modifikavimas
Tipo 14 Automobilių Žibintų Projektorius Pilnas Komplektas
Tipo 10 Projektoriaus Objektyvas "PASIDARYK pats" Visas Rinkinys
Tipas 12 Projektoriaus Objektyvo Priekinis Žibintas Modifikavimas Pilnas Komplektas
9 tipą Projektoriaus Objektyvas Asamblėjos Pilnas Komplektas
2 funkcija projektorius priekinis žibintas
Tipas 11 Projektoriaus Objektyvas Automobilių Pilnas Komplektas
7 tipas Priekinis Žibintas Lęšiai, Pilnas Komplektas
Įveskite 15 Automobilių Žibintų Projektorius Žibintai Pilnas Komplektas
Ypatingas Dieniniai Žibintai
Išorės/Vidaus Išoriniai Žibintai
Tipas 4 "PASIDARYK pats" Projektoriaus Objektyvas Pilnas Komplektas

Parašyti atsiliepimą

Sinolyn priekinis žibintas Lęšiai Angelas Velnio Akis, Pilnas Komplektas H4, H7 Bi-xenon HID Projektorius Automobiliai, Objektyvas, Automobilių Žibintai, Aksesuarai, Tiuningas

Sinolyn priekinis žibintas Lęšiai Angelas Velnio Akis, Pilnas Komplektas H4, H7 Bi-xenon HID Projektorius Automobiliai, Objektyvas, Automobilių Žibintai, Aksesuarai, Tiuningas

Sinolyn priekinis žibintas Lęšiai Angelas Velnio Akis, Pilnas Komplektas H4, H7 Bi-xenon HID Projektorius Automobiliai, Objektyvas, Automobilių Žibintai, Aksesuarai, Tiuningas Komplektas yra pilnas plug and play rinkinys, skirtas lengvas montavimas.Šis paketas su naujos atnaujinti 8.0 Projektoriaus objektyvas, šviesos galia yra +20% ryškesnis nei standartinis 2.5 Projektoriaus

Panašūs produktai