LUYAO 4 1 Belaidis Įkraunamas Elektrinis Nešiojamą Masažo Stick Vibracija Slanksteliu, Pečių, Nugaros, Kaklo Massager

Nauja

€8.69

/ €12.42

Yra sandėlyje

FUNKCIJA Belaidžiu ir Įkraunamą: Į Luyao atgal mušamieji massager pasirinkimas geriausias quanlity baterijos, kad pratęsti tarnavimo rankiniai mušamieji massager nei kiti.Tai belaidžiai atgal massager nešiojamą leidžia jums mėgautis giliųjų audinių masažas patirties visur ir bet kada.Į Luyao giliųjų audinių massager įmontuota įkraunama baterija trunka maždaug VISO 120 minučių visiškai nemokamai! 6 Variable Mode & Greitis: rankiniai massager siūlo 6 skirtingų masažo režimai , kurie buvo imituoja profesionalaus masažo manipuliacijos atkūrimo Raumenų skausmai ir skausmai. 6 lygiai greitį galima reguliuoti, kontroliuoti intensyvumo, patenkinti savo poreikius, savarankiškai masažas. 4 KEIČIAMAIS MASAŽO MAZGAI: Įvairių Masažas-Galva, Priedai, Skirtingą Patirtį.4 skirtingų masažo vadovas dizainas,turėtų pasiūlyti geriausiai tinkantį giliųjų audinių masažas, skirtas nugaros,kaklo,peties ir t.t.GALINGAS VARIKLIS ir SAUGOS: LUYAO įkrovimo giliųjų audinių massager yra galingas variklis, ilgalaikis Li-ion baterija, ir yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko.Į massagers raumenis, rankinės turi ilgesnį tarnavimo laiką ir perkaitimo apsauga.Kišeninis kaklo massager belaidžius bus automatiškai išsijungia po 15 minučių naudojamas.

SPECIFIKACIJOS Tipas: Delninis Massager Masažo Principas: Vibracijos Akumuliatorius: 2000mAh Galia: 16W Gaminio Dydis:40cm*14cm*9cm Produkto Sverti:0.9 KG

PASTABA

Dulkių Kištukas: Ištraukti, ar prieš naudojant baterija,įjunkite dulkių plug, kai nenaudojamas

Patarimai:Prašome pasirinkti kištuką, kuris atitinka jūsų šalyje prieš perkant.

Jei nesate tikri, susisiekite su mumis elektroniniu laišku.

LAIVYBOS POLICIJA:

>> Apsaugoti tiek pirkėjų ir pardavėjų, tai užtruks apie 24 valandų www.sakarmakar.lt patikrinti mokėjimo.

Po patikrinimo visi daiktai bus išsiųsti per 3 dienas, bet kaip galima greičiau;

>> Patvirtinkite UŽSAKYMĄ ADRESAS TEISINGAS,

arba jums bus atsakingas už visus mokesčius, kuriuos sukelia neteisingą adresą.

>> Mes siūlome Nemokamas pristatymas dauguma šalių, Jei norite, greitas pristatymas, galite pasirinkti kitą pristatymo būdas, kuris taip pat kainuoja papildomai, laivybos mokestis.

>> Atkreipkite dėmesį, kad tai gali užtrukti iki 48 valandų už krovinio vežėjas atnaujinti stebėjimo informaciją.

>> Apskritai, pristatymo laikas yra 20-60 dienų.Jei jums reikia greičiau pristatymas, prašome susisiekti su mumis iš anksto.

APIE ATSILIEPIMĄ:

>> Jei jūs patenkinti mūsų produktus, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite imtis minučių,palikti mums TEIGIAMĄ GRĮŽTAMĄJĮ ryšį su 5 ŽVAIGŽDĖMIS.

Tuo tarpu, mes taip pat palikti jus teigiamų atsiliepimų jums.

>> Jei esate nepatenkinti su mūsų produktais ar dėl kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant 1-3 žvaigždžių neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes atsakas į jus 24 val., o mūsų klientų aptarnavimo pasistengsime juos geriausia spręsti problemas.

>>Klientų atsiliepimai yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų atsakymo.Visi atsakymai bus naudojami siekiant dar labiau gerinti mūsų paslaugų ir produktų.

GRĄŽINIMO POLITIKA:

>> Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje būklės.

> >Visą grąžinamosios išmokos už produktą mokestis,laivybos mokestis nebus grąžinti

>> Pirkėjai moka grįžti siuntimo išlaidas savo atsakomybę

Žymos: belaidžio masažas padas, guašas masažas, energijos talpykla, ffp2kn95, indą su mumis, massag, fftp2 kaukė, lefan belaidį nešiojamą masažo stick, kaukė n100, ac talpykla

Dydis 40*14*9cm
Prašymas Įstaiga
Prekės Pavadinimas luyao
Valdymo Metodas Kompiuterio tipas
spalva Auksas
Energijos Taupymo Režimas įkrovimo tipas
Taikoma dalims Kojų, klubų, kaklo, juosmens, nugaros, kojų,
Modelio Numeris LY-631As
Medžiaga ABS
Funkcija Daugiafunkcinis Masažas

Parašyti atsiliepimą

LUYAO 4 1 Belaidis Įkraunamas Elektrinis Nešiojamą Masažo Stick Vibracija Slanksteliu, Pečių, Nugaros, Kaklo Massager

LUYAO 4 1 Belaidis Įkraunamas Elektrinis Nešiojamą Masažo Stick Vibracija Slanksteliu, Pečių, Nugaros, Kaklo Massager

FUNKCIJA Belaidžiu ir Įkraunamą: Į Luyao atgal mušamieji massager pasirinkimas geriausias quanlity baterijos, kad pratęsti tarnavimo rankiniai mušamieji massager nei kiti.Tai belaidžiai atgal massager nešiojamą leidžia jums mėgautis giliųjų audinių masažas patirties visur ir bet kada.Į Luyao giliųjų audinių massager įmontuota įkraunama baterija trunka maždaug VISO

Panašūs produktai