Dyzelinas degalų įpurškimo vario tarpiklis išardymas priemonė, kuro įpurškimo, vario tarpiklis valiklis kuro purkštuko tarpiklis montavimo įrankis

Nauja

€21.01

/ €22.35

Yra sandėlyje

Savybės:

Šis produktas yra skirtas labiausiai common rail CDI purkštuvai pašalinti vario tarpiklis, kad ruoniai apačioje purkštukas (benzinas).Patogus siūlų ir deglo dizaino, tinkamas daugumai transporto priemonių, naudojant Bosch CDI kuro įpurškimu.Su šia specialia priemone, varinė tarpinė gali būti greitai ir efektyviai pašalinti ir įdiegti dyzelinio purkštuko.

230mm ilgio insulto ir 7mm vidinės skylės

Įdiegti vario tarpikliai.Tinka giliai sėdynės dalis.

Naudojimo instrukcijos:

1) panaikinti vario sandarinimo žiedas iš variklio, pirmiausia turite nustatyti, kyšančių dalis padalinta collet pagal storį sandarinimo žiedas turi būti pašalintas.

2) nustatyti, Kad chuck, pirmiausia įsitikinkite, kad didelis objektyvų žiedą riešutų ant viršaus įrankis yra pakankamai didelis, kad chuckas gali pasukti įrankis kūno.Dabar gali būti koreguojami taikant įvyniojimo ar traukiant padalinta collet iškyšulys į arba iš kūno.

Patarimas: Naudokite naują sandariklį nustatyti iškyšulys.Kaip parodyta paveikslėlyje, nustatyti iškyšulys todėl, kad chuckas yra tik antspaudas.

3. Nuimkite sandariklio, naudojamas nustatyti iškyšulys iš įrankis, tada įdėkite įrankio griebtuvas, ir pirmiausia įdėkite degalų įpurškimo antgalis žemyn.

4. Kai collet yra išdėstyti centro ilgalaikio antspaudas, sugriežtinti objektyvų žiedą riešutų taip, kad collet, griebtuvai, ruonių ir išsitraukia tarpinės iš.

5. Atlaisvinkite objektyvų žiedą riešutų, atleiskite, chuck nuo sandarinimo žiedo su pirštais, ir pašalinkite senas sandarinimo žiedas iš įrankis.

6. Įsitikinkite, kad išsikišusi dalis chuck vis dar yra fiksuota, ir tada pakartokite aukščiau nurodytus veiksmus visi antgalis ruoniai.

Pirmą operaciją, tegul variklio erkių lengvai.Norėdami patikrinti, ar oro nutekėjimas, kai variklis tiksi, nuplaukite jį su plovikliu ir muiluotu vandeniu, ir tada purkšti aplink ją purkštukas (benzinas).

Žymos: mini cooper, kuro o žiedas, o žiedas, garų purkštuvas, papuošalai plieninės vielos, mini cooper lipdukas, vario antspaudas, vario viela, purkštuko sandarinimo, "common rail" įpurškimo įrankis

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Elektros Įrankių Dalys

Parašyti atsiliepimą

Dyzelinas degalų įpurškimo vario tarpiklis išardymas priemonė, kuro įpurškimo, vario tarpiklis valiklis kuro purkštuko tarpiklis montavimo įrankis

Dyzelinas degalų įpurškimo vario tarpiklis išardymas priemonė, kuro įpurškimo, vario tarpiklis valiklis kuro purkštuko tarpiklis montavimo įrankis

Savybės: Šis produktas yra skirtas labiausiai common rail CDI purkštuvai pašalinti vario tarpiklis, kad ruoniai apačioje purkštukas (benzinas).Patogus siūlų ir deglo dizaino, tinkamas daugumai transporto priemonių, naudojant Bosch CDI kuro įpurškimu.Su šia specialia priemone, varinė tarpinė gali būti greitai ir efektyviai pašalinti ir įdiegti dyzelinio purkštuko. 230mm

Panašūs produktai