Nauja Tendencija Moteriška Kuprinė Mada Moterims, Kuprinės, Kolegijos, Mokyklos Bagpack Harajuku Kelionės Pečių Krepšiai Paauglių Mergaičių 2020 M.

Nauja

€11.75

/ €16.79

Yra sandėlyje

Didelės Talpos, Moterims, Kuprinės, Naujas Mados Anti-theft Ponios Kuprinės Mažos Etiketės Aksomo Nešiojamų Mokyklos Maišą Lauko kelioniniai Krepšiai, Tipas: Kuprinė Kuprinę, Pareigos: Didelės Talpos Kuprinė Dydis: ne didesnis kaip 36 cm*11cm*27cm Svoris : 360g Spalva:Juoda,Rožinė,Žalia,Oranžinė Kietumas: Minkštas Būklė: 100 % naujas Tai yra 2 stilius), 1 maišelis (sankabos,pečių ) Kuprinė Priežiūros nurodymai: Rankų plovimo rekomenduojama Šilta Patarimai, Kaip Mažesnis nei 1. gali būti 1-2cm normalus matavimo klaidų. 2.Spalvos jūsų kompiuterio monitorius gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto spalvų, priklausomai nuo to, stebėti parametrus.Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: itabag skaidrus, kambariniai stiliaus mergina, harajuku stilius, backsack, kuprinė girl, pečių maišą, Kuprinė, šviesus harajuku kuprinė, vyrai kolegijos prekes, krepšys harajuku

drobė maišelis Kuprinė Už Nepilnametės Dryžuotas
Talpa 20-35 L
Modelio Tipas Kietas
Technics Žakardo
Išorinis Kietas Krepšys
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Balansinė Sistema Derva Akių
Stilius Preppy Stilius
Elemento Tipas Kuprinės
velvetas kuprinę Švelnus Audinys Kuprinės Moteris
Modelio Numeris B392
Apdaila Laiškas
Kilmės KN(Kilmės)
Mokyklos Krepšiai kuprinė moteriška mokykla
Prekės Pavadinimas HUAERYOUYUE
Lietaus No
Interjeras Interjero Skyrelio
Lytis MOTERIS
Pamušalas Poliesteris
Kuprinės Tipą Softback
Rankena/Dirželis Tipas Minkšta Rankena
Pagrindinė Medžiaga Velvet

Parašyti atsiliepimą

Nauja Tendencija Moteriška Kuprinė Mada Moterims, Kuprinės, Kolegijos, Mokyklos Bagpack Harajuku Kelionės Pečių Krepšiai Paauglių Mergaičių 2020 M.

Nauja Tendencija Moteriška Kuprinė Mada Moterims, Kuprinės, Kolegijos, Mokyklos Bagpack Harajuku Kelionės Pečių Krepšiai Paauglių Mergaičių 2020 M.

Didelės Talpos, Moterims, Kuprinės, Naujas Mados Anti-theft Ponios Kuprinės Mažos Etiketės Aksomo Nešiojamų Mokyklos Maišą Lauko kelioniniai Krepšiai, Tipas: Kuprinė Kuprinę, Pareigos: Didelės Talpos Kuprinė Dydis: ne didesnis kaip 36 cm*11cm*27cm Svoris : 360g Spalva:Juoda,Rožinė,Žalia,Oranžinė Kietumas: Minkštas Būklė: 100 % naujas Tai yra 2 stilius), 1 maišelis

Panašūs produktai