Megzti Moterų Megztinis O-kaklo Puloveriai Pagrindinis Moterims Megztiniai Megztinis Kašmyras Viršuje Kieta Moteris Negabaritinių Megztinis Traukti Megztinis

Nauja

€8.28

/ €16.55

Yra sandėlyje

Kaip Išmatuoti :

PASTABA: Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jus pirkti!!!Jei turite kokių nors problemų,aš esu laimingi galėdami padėti jums!!!

Kaip Pasirinkti :(cm)

Dydis(cm)

Krūtinės

Rankovės

Ilgis

S

82-84

56

56

M

86-88

57

57

L

90-92

58

58

XL

94-96

59

59

2XL

98-100

60

60

1.Prašome pasirinkti dydį pagal dydžių lentelę.Visi matavimai, mūsų dydžio lentelės yra didžiausi išorės matmenys drabužius, o NE savo kūno matavimai!Paprastai, Mes yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos Žmonių.

2.Matavimo skirtumas nuo 2-3cm, prašome įsitikinkite, kad patikrinti savo kūno matavimas tikrai rungtynes šį rinkinį.Visi matavimai yra išvardytos cm ir atminkite, 1cm=0.39 cm.

3.Dėl skirtingos vaizduoklių ir apšvietimo efektas, nuotrauka gali neatitikti 100% faktinę spalva elemento.Dėkojame už jūsų supratimą.

Mokėjimo Mes remti fllowing mokėjimo būdą.Jeigu turite kokių nors mokėjimo problemą,prašome siųsti elektroninį laišką į www.sakarmakar.lt prašyti pagalbos.

Pristatymas 1.Jeigu turite kokių nors laivybos reikalavimas, prašome susisiekti su mumis . 2. Mes pristatysime jūsų paketą į kitą 1-7 dienų po to, kai gausime jūsų mokėjimą 3.Mes negalime kontroliuoti, jei pašto vėlavimus.Būti paciento stebėjimo informaciją. 4.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių. 5.Pristatymo laikas.Grįžti & grąžinimo Prašome patikrinti pakuotės ir elementus, kruopščiai, gavusi.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis.Jums nereikia atidaryti ginčą.Vadovas susidoroti su problema, kaip pasekėjas.

Atsiliepimų Teigiamų Atsiliepimų (5 Žvaigždutes) - tai labai improtant mums,prašome gerai pagalvoti prieš paliekant atsiliepimą.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant netural (3 Žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 Žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemas, ir prašome pasitiki mumis.

Apie mus Mes esame teikia aukštos kokybės prekės ir profesionalias paslaugas, prašome būti tikri, pirkti mano parduotuvėje.Jei jums reikia daugiau pagalbos, prašome susisiekti su mumis.Mes taip pat naudojamos avalynės didmeninės ir dropshipping pardavėjų.

Žymos: kilimo ir tūpimo tako džemperis moterims, medvilnės spandex golfo, mėlyna kašmyro megztinis, multi megztinis, pagrindinio mezgimo, elastinga jersey, megztinis twist, megztinis moteris, megztinis, Hirsionsan

Apdaila NĖRA
Amžius Amžius 18-35 Metų
Medžiagos Sudėtis Kašmyras
Medžiaga Vilna
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Technics Kompiuterio Megzti
Modelio Numeris 2007FS82
Apykaklės O-Kaklo
Drabužių Ilgis Reguliariai
Elemento Tipas Puloveriai
Modelio Tipas Kietas
Storis STANDARTAS
Stilius Atsitiktinis
Uždaryti Tipas NĖRA
Rankovės Stilius Reguliariai

Parašyti atsiliepimą

Megzti Moterų Megztinis O-kaklo Puloveriai Pagrindinis Moterims Megztiniai Megztinis Kašmyras Viršuje Kieta Moteris Negabaritinių Megztinis Traukti Megztinis

Megzti Moterų Megztinis O-kaklo Puloveriai Pagrindinis Moterims Megztiniai Megztinis Kašmyras Viršuje Kieta Moteris Negabaritinių Megztinis Traukti Megztinis

Kaip Išmatuoti : PASTABA: Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jus pirkti!!!Jei turite kokių nors problemų,aš esu laimingi galėdami padėti jums!!! Kaip Pasirinkti :(cm) Dydis(cm) Krūtinės Rankovės Ilgis S 82-84 56 56 M 86-88 57 57 L 90-92 58 58 XL 94-96 59 59 2XL 98-100 60 60 1.Prašome

Panašūs produktai