Automobilių Durų Slenksčių Plokštės Apsaugas Ford FUSION-2018 m. Nusitrinti Plokštė Guard lauko Durų Apsaugas, Palangės Fusion

Nauja

€18.65

/ €21.93

Yra sandėlyje

Automobilių Durų Slenksčio Nusitrinti Plokštė FORD FUSION 2014-2018 m. Aprašymas: 1. Lengva įdiegti 2. Konkurencinga kaina 3. geros kokybės 4. 4 vnt./5 rinkinys. Pagamintas iš Nerūdijančio Plieno, 6. Spalva :Sidabro Montavimo būdas: 1 Žingsnis : Prašome gera vieta, su 50% alkoholio įsitikinkite, kad nėra dulkių.2 žingsnis : Pašalinti 3m klijai atgal.

3 žingsnis : Šilumos 3m klijai karšto oro ginklą. (Patarimas išleisti su pateikta 3m juosta yra šiltas rankenos ir dangčių tai daro klijai ant daugiau juosta lipni ir jie liks amžinai!)4 žingsnis: įdėkite produktus į reikiamą vietą.Nereikia plauti savo automobilį per 48hours.

Montavimo būdas:

1 žingsnis : Prašome gera vieta, su 50% alkoholio įsitikinkite, kad nėra dulkių.

2 žingsnis : Pašalinti 3m klijai atgal.

3 žingsnis : Šilumos 3m klijai karšto oro ginklą.

(Patarimas išleisti su pateikta 3m juosta yra šiltas rankenos ir dangčių tai daro klijai ant daugiau juosta lipni ir jie liks amžinai!)4 žingsnis: įdėkite produktus į reikiamą vietą.Nereikia plauti savo automobilį per 48hours.

Laivybos Sąlygos:

Pranešimas apie Rusijoje ;

Dėl aiškaus bendrovės Rusija atnaujina daug naujų terminų, pristatymo, kiekvienas imtuvas turi pavadintas vardas, pavardė ( visas pavadinimas, kuris įskaitant trijų žodžių).Taigi, Prašome palikti savo vardą ir pavardę, kai įsigyti prekių.Ji mums reikalinga organizuoti pristatymo.Mano, kad jums nepatogu, ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

Mes galime laivas pasaulyje.

Prekės Bus Išsiųstos Per 3 darbo dienas, kai tik jūsų Mokėjimas Patikrinti.Kelis kartus dienos bus atidėtas dėl trūkumo.Tačiau, mes jus informuosime elektroniniu Paštu.

Mes NEGALI būti atsakinga už bet kokį vėlavimą pristatymo metu, įskaitant, bet neapsiribojant muitinės pašto tikrinimas, strike, force majeure ir t. t.Sekimo numerį, bus teikiama On-line sekimo yra 3-5 dienoms po išsiuntimo.Mes tiekiame prekes visame pasaulyje.

Mes naudosime" China Post "Oro Paštas" arba" EMS express" ar"Hongkong post " oro paštas", pirkėjui pristatyti prekes.Ilgis ilgiau straipsnius, mes naudosime" EMS express" pirkėjui pristatyti.

"China Post " Oro Paštas":Sklypo paprastai bus 15 dienų - 35 dienomis atvyksta jūsų nurodytu adresu.

Kartais, dėl per daug po apdorojimo paketą, arba muitinio tikrinimo paketą, sklypo kartais bus atidėtas.Nes po tarnybos arba muitinės, sukelia vėlavimo sklypo, žemės sklypo, kartais po 25 dienų atvykti savo adresą, ar net po mėnesio sklypo pasiekti savo adresą.Pavyzdžiui,Brazilija bus pakrantėje 25-60 dienų .

"Hongkong post " oro paštas":Sklypo paprastai bus 15 dienų - 35 dienomis atvyksta jūsų nurodytu adresu."EMS express" :paprastai 7 dienas - 15 dienų bus pristatyti jūsų nurodytu adresu.Kartais, dėl post office rankenos pakuočių kiekio padidėjimas arba muitinės siuntinių, paketų, kartais vėluoja, intarpai gali būti 9 dienas po atvykimo savo adresą.Pavyzdžiui,Brazilija bus pakrantėje 25-60days"EMS express" ir "ePacket express"

Atsiliepimai:

Jūsų atsiliepimai yra parama mums, ir ji gali padėti mums tobulinti.Teigiamai visada yra tikimasi, prašome leiskite mums žinoti priežastį, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, ir mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas, kad esate patenkintas.

Žymos: ašmenys fusion, gla spoileris, crown kamštis, bmw e46 obd2, ford ranger t6, fusion skustuvas, durų slenksčio nusitrinti plokštė ford, 2013 m. ford fusion, durų ford fusion, anglies pluošto durų apdailos

Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Mainų Dalies Numeris NLV-001
Paskirties Transporto priemonės Durys, Palangės
Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Produkto Tipas Automobilių Durų Slenksčio Nusitrinti Plokštės
Elemento Ilgio 45 cm
Automobilio Modelis 2 SINTEZĖS 2016
Automobilių Modeliu 4 SINTEZĖS 2018
Specialios Funkcijos Apdaila
Kitos Dalies Numeris NLV-001
Elemento Aukštis 0.2cm
Elemento Plotis 5 cm
Gamintojas Dalies Numeris 89906
Automobilio Modelis 3 SINTEZĖS 2017
Prekės Svoris 0.4Kg
Automobilio Modelis 1 SINTEZĖS 2015 m.

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Durų Slenksčių Plokštės Apsaugas Ford FUSION-2018 m. Nusitrinti Plokštė Guard lauko Durų Apsaugas, Palangės Fusion

Automobilių Durų Slenksčių Plokštės Apsaugas Ford FUSION-2018 m. Nusitrinti Plokštė Guard lauko Durų Apsaugas, Palangės Fusion

Automobilių Durų Slenksčio Nusitrinti Plokštė FORD FUSION 2014-2018 m. Aprašymas: 1. Lengva įdiegti 2. Konkurencinga kaina 3. geros kokybės 4. 4 vnt./5 rinkinys. Pagamintas iš Nerūdijančio Plieno, 6. Spalva :Sidabro Montavimo būdas: 1 Žingsnis : Prašome gera vieta, su 50% alkoholio įsitikinkite, kad nėra dulkių.2 žingsnis : Pašalinti 3m klijai atgal. 3 žingsnis

Panašūs produktai