DFORCE Žingsninių Variklių Aušinimas skysčiu Variklio Aušinimo Vanduo Upgrade Kit Nema17 Varikliu ir T.T.

Nauja

€7.54

/ €8.19

Yra sandėlyje

Jeigu norite atsiųsti U PS/Fedex/TNT/DHL , prašome susisiekti su mumis.Mums reikia aptarti krovinių vežimo su jumis.Į DFORCE visada buvo susirūpinęs dėl produkto kokybės.Mes kuriame produktus ir sunkiai dirbti, siekiant pagerinti kokybę.Mes neapleis mūsų reputacija, nes daug pigių produktų pateikimo į rinką.Manoma, kad tik aukštos kokybės produktai gali kokybei užtikrinti jūsų darbą ir atnešti saugos jūsų darbą.Kai kurie iš mūsų produktų, gali būti brangesni nei kiti, bet prašome tikime, kad mūsų kokybės ir manote, kad jums bus ne apgailestauju, kai gausite prekes. ▉ Įspėjimas: atgal heatsink yra didelės koncentracijos, aukštos temperatūros klijų, todėl įsitikinkite, kad atgal savo stepper motor yra plokščia.Prašome išvalyti atgal stepper motorinių ir įdiegti patch.

▉ Pavadinimas: Žingsninių Variklių Aušinimas skysčiu(LC)

▉ Pabrėžti:

·Lengva įdiegti

·Ne sandarinimo nėra nuotėkio rizikos.

·Geresnis šilumos sklaida.

·Galime rinktis labai plono ir lankstaus kaučiuko vamzdžiai lengviau maršrutų jūsų spausdintuvo.

·Tos pačios vamzdžiai taip pat atvėsina ekstruderiu variklis.

·Jis gali darbų šildomas rūmų iki 80C be jokių problemų. ▉ Suderinama: Žingsninių variklių įvairių 3D spausdintuvai.Nugaros pusėje stepper motorinių turi būti plokšti.Lengva įdėti.

▉ Šilumos Laidumas (W/m-K) Šilumos Laidumo Klijų Perdavimo Juosta ≈ 1.5 W/(m•k) ▉ Kas yra dėžutėje: Stepper Motor - Skysčio Aušinimo X 1 Kaučiuko vamzdžiai 2M X 1 Adapteriai X 2 ▉Nuotrauka ekranas: Puikus įrengimas demo: priedai nuotrauka yra demonstravimo tikslais tik.Šį priedą neįtrauktas produkto.

Žymos: artilerijos genijus atnaujinti, prietaisų skydelio variklio, nema17 aliuminio mount, nema17 kronšteinas, drv8825 8825 stepper motor driver, a4988, tiesioginė pavara ender 3, kinija stepper motor, nema 17 stepper šilumos kriaukle, pc vandens aušinimo srauto matuoklis

Elemento Tipas šilumos kriaukle
Prekės Pavadinimas DFORCE
Modelio Numeris variklio aušinimo skystis
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

DFORCE Žingsninių Variklių Aušinimas skysčiu Variklio Aušinimo Vanduo Upgrade Kit Nema17 Varikliu ir T.T.

DFORCE Žingsninių Variklių Aušinimas skysčiu Variklio Aušinimo Vanduo Upgrade Kit Nema17 Varikliu ir T.T.

Jeigu norite atsiųsti U PS/Fedex/TNT/DHL , prašome susisiekti su mumis.Mums reikia aptarti krovinių vežimo su jumis.Į DFORCE visada buvo susirūpinęs dėl produkto kokybės.Mes kuriame produktus ir sunkiai dirbti, siekiant pagerinti kokybę.Mes neapleis mūsų reputacija, nes daug pigių produktų pateikimo į rinką.Manoma, kad tik aukštos kokybės produktai gali kokybei užtikrinti

Panašūs produktai