Medicinos Mokslo Imituoti Frasaco Dantų Modelio Dantų Modelis

Nauja

€36.93

/ €38.07

Yra sandėlyje

Sveikatos mokymo modelis paiešką pagaminti su importuojamų sutvirtintas plastikas kaip žaliavos.Produktas turi gyvą modeliavimas, standartinės technologijos, lengvas ir tvirtas, paprastas išardymas ir surinkimas, netoksiški ir nekenksmingi, lengvai saugoti bei vežti.

Produkto Aprašymas

Gamybos Rodyti

Pakavimo Ir Paslaugos

Du kartus gofruoto popieriaus, kartono Rankinė pakavimo Tvirtas ir saugus pakavimas

Sertifikatai

Užsienio Valiutos

Mūsų Bendrovė

Įkurta 2003 m., Xinxiang Vic Mokslo ir Co.,Ltd.įsikūręs Xinxiang miesto šalia Geltonosios Upės ir Zhengzhou oro Uosto.Mūsų pagrindiniai produktai yra pavyzdys, modelių, kitų mokslo ir švietimo priemonių.

Mes turime laimėti labai gerą reputaciją po daugiau nei 10 metų eksporto patirtis.Mes dalyvavome daugelyje užsienio parodų, tokių kaip 2014 m. Arabų Lab mugė.Mūsų produktai buvo eksportuojami į JAV, Australija, Rusija, Vokietija, Brazilija, Singapūras, Malaizija, Pakistanas, Dubajuje, Irane, Irake, Dubajus, Nigerijos, Turkijos, Japonijos ir korėjos ir t.t.

Vic darbuotojai mano, mūsų įmonės ženklas pergalę ir sėkmę.Manome, kiekvienam klientui labai svarbu.Mes manome, kad mes turime puikios kokybės produktai ir paslaugos.Kaip jauna ir entuziastinga komanda, mes sunkiai dirbame, siekiant užtikrinti jūsų poreikius ir reikalavimus.

Žymos: dantų phantom, typodont, medicinos istrument, dantų priemonė, taurės mėnesinių, analinis prostatos, emt medicinos, žmogaus dantis, modelis dantys, medikas

Turtas Apdailos, Mokymo
Tema Medicinos Mokslas
Modelio Numeris VIC-A5-01
Tipas Dantų modelio 28pcs
Prašymas Mokyklos / Ligoninės /Medicinos Skatinimo
Oem LOGOTIPAS gali būti atspausdintas ant pagrindo
Medžiaga Eco-friendly PVC
Punktas Medicinos Mokslo Imituoti Frasaco Dantų Modelio Dantų Modelis
Tapyba Netoksiški dažai
Kilmės KN(Kilmės)
Klientas Mokinių/Mokytojų /Gydytojai
Dydis 8*8*6cm

Parašyti atsiliepimą

Medicinos Mokslo Imituoti Frasaco Dantų Modelio Dantų Modelis

Medicinos Mokslo Imituoti Frasaco Dantų Modelio Dantų Modelis

Sveikatos mokymo modelis paiešką pagaminti su importuojamų sutvirtintas plastikas kaip žaliavos.Produktas turi gyvą modeliavimas, standartinės technologijos, lengvas ir tvirtas, paprastas išardymas ir surinkimas, netoksiški ir nekenksmingi, lengvai saugoti bei vežti. Produkto Aprašymas Gamybos Rodyti Pakavimo Ir Paslaugos Du kartus gofruoto popieriaus,

Panašūs produktai