Artroskopija Simuliatorius Treneris Ortopedijos Kelio Artroskopą Mokymo Aparatai

Nauja

€553.25

/ €601.36

Yra sandėlyje

Kelio artroskopą treniruokliu, kuris sukonfigūruotas taip:

1. Kelio sąnario modelis (1:1 santykis) su padirbtų odos, kurią sudaro mažesnės šlaunikaulio, blauzdikaulio, viršutinė žastikaulio, blauzdikaulio, menisko, vidurinės ir šoninės raiščių, cruciate raiščių ir kt.; pranešk apie netikrą oda yra elastinga ir gali būti pradurta ne bus.

2, 7mm endoskopą, su šviesos šaltinis, rankinis fokusavimas, USB sąsaja) sujungti kompiuteryje, suderinama su winxp, win7, win8 sistema.

3, bite pjovimo replės, lenkimas po vieną.

4, imituoti didžiausia pasaulyje apsikeitimor, 7mm kanalo atitikimo objektyvas naudojamas įrenginys gali būti tiesiogiai pradurtos, be didžiausia pasaulyje apsikeitimor.

5, CD

Kelio sąnario artroskopija modeliavimas treneris realiai gali imituoti kelio sąnario artroskopinės operacijos, leidžia pradedantiesiems turėti suvokimo žinių, o mokymo vietos prasme ir koordinavimas pagal endoskopą.

Išsamūs brėžiniai yra keičiamas taip:

\ \

\ \

\ \

\ \

\ \

\ \

\ \

\ \

\ \

Žymos: rex anatomijos modeliai, diržas, apsauginiai kelio sąnario, pirkti anatomijos modeliai, skausmai, kelio sąnario kremas, kelio sąnario fiksacija, tvarstis kelio sąnario šuo, vaikai kelio sąnario, knex sąnario anatomija, stiprintuvo kelio sąnario, žmogaus anatomija kelio skeletas

Tipas Anatomijos Modelis
Tema Medicinos Mokslas
Modelio Numeris lyd980
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Parašyti atsiliepimą

Artroskopija Simuliatorius Treneris Ortopedijos Kelio Artroskopą Mokymo Aparatai

Artroskopija Simuliatorius Treneris Ortopedijos Kelio Artroskopą Mokymo Aparatai

Kelio artroskopą treniruokliu, kuris sukonfigūruotas taip: 1. Kelio sąnario modelis (1:1 santykis) su padirbtų odos, kurią sudaro mažesnės šlaunikaulio, blauzdikaulio, viršutinė žastikaulio, blauzdikaulio, menisko, vidurinės ir šoninės raiščių, cruciate raiščių ir kt.; pranešk apie netikrą oda yra elastinga ir gali būti pradurta ne bus. 2, 7mm endoskopą,

Panašūs produktai