10vnt/ Daug Spalvotų Nėrinių Pleistras Nėrinių Audinys Gėlių Aplikacijos Šukuosena Etape Drabužius Vestuvių Suknelė "Pasidaryk pats" AccessoriesYN272

Nauja

€8.61

Yra sandėlyje

Medžiaga : Drabužius subsidijos 1 lotas = 10 vienetų Dydis: Apie 8cm * 8cm Spalva: Kaip pavaizduota Naudojimas: Gali būti naudojamas vestuvių suknelė "pasidaryk pats" drabužių apdaila / galvos apdangalai, apdailos ir kt.

Labai ačiū už jūsų apsilankymo.

Parduotuvė skelbimas:

Mes saugome visi produktai yra visi realus šaudymo.Tačiau dėl šviesos, Kampas, ir kompiuterio ekrane skirtingų priežasčių.Gali būti, kad kai kurie off spalvos.Taigi, jei negalite priimti, prašome užpildyti mokėjimo.

Pristatymas:

Nemokamas pristatymas užsakymas bus išsiųstas Kinija paštu, oro paštu.Tačiau, jei užsakymo suma daugiau nei US$200.00,mes išsiųsti tik EMS nemokamas pristatymas.

Kinija paštu, oro paštu, paprastai prekė atvyks su 15-30 darbo dienų po to, kai buvo paskelbtas.Kažkada muitinės ar oras problema, ji bus atidėtas keletą dienų.

Klientų aptarnavimas:

Neigiamą arba neutralų atsiliepimą veikia mūsų verslu, todėl, jei turite problemų, prašome leiskite mums žinoti, prieš išvykstant atsiliepimus, nes Mes esame laimingi, kad problemas išspręsti taip greitai, kaip mes galime.

Atsiliepimai:

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus, Jei jus tenkina prekė jums užsisakyti, prašome palikti teigiamą atsiliepimą.Jei esate nepatenkintas prekės gavote, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes norėtume dirbti kartu su savimi, išspręsti bet kokius ginčus.Tikiuosi, kad mes turime geras bendradarbiavimo.

Žymos: figūrėlės medienos lova, fox paketų prižiūrėtojų raktinę grandines, įrašo akrilo mergaitės, forma silikono gaidys, fox lengvesni medvilnės, forma sakai papuošalai, forma redmi pastaba 4x, e cigarečių choker, e šviesus halo žiedas

Medžiaga 100% Poliesteris
Modelio Numeris YN272
Technics Išsiuvinėti
Apdaila Blizgučiai
Produkto Tipas Nėriniai
Plotis 8*8CM
Funkcija Eco-Friendly
Audinio Tipas Akies
Prekės Pavadinimas Yesdeny

Parašyti atsiliepimą

10vnt/ Daug Spalvotų Nėrinių Pleistras Nėrinių Audinys Gėlių Aplikacijos Šukuosena Etape Drabužius Vestuvių Suknelė

10vnt/ Daug Spalvotų Nėrinių Pleistras Nėrinių Audinys Gėlių Aplikacijos Šukuosena Etape Drabužius Vestuvių Suknelė "Pasidaryk pats" AccessoriesYN272

Medžiaga : Drabužius subsidijos 1 lotas = 10 vienetų Dydis: Apie 8cm * 8cm Spalva: Kaip pavaizduota Naudojimas: Gali būti naudojamas vestuvių suknelė pasidaryk pats drabužių apdaila / galvos apdangalai, apdailos ir kt. Labai ačiū už jūsų apsilankymo. Parduotuvė skelbimas: Mes saugome visi produktai yra visi realus šaudymo.Tačiau dėl šviesos,

Panašūs produktai