SF Augti COB Led Grow Light-Ultra Plonas Vandeniui Visą Spektrą Šiltnamio efektą sukeliančių Hydroponics Augti Daržovių ir Žydi dekoratyviniai augalai

Nauja

€41.30

Yra sandėlyje

Kodėl verta Rinktis SF Augti®?

1. SF Augti, lyderis led augti žiburiai srityje, inžinieriai, turintys daugiau nei 10years patirtis.

2. Mūsų koncepcija yra projektavimas, gamyba teisę led augti žiburiai.Teikiame įvairių led augti žiburiai, siekiant patenkinti įvairių klientų poreikius.

3. Sukurta NSO, R&B, Visą Spektrą, CXB2530, CXB3070, CXB3590, Juoda-Saulė, SMD Skydelis, šviesos ir Ultra-plonas vandeniui serijos led augti žiburiai dėl savo pasirinkimo.

4. Kaip gamintojas, mes priimame OEM, ODM paslaugos.

Savybės:

1.Nauja technologija Flip Chip Procesas, atlaiko aukštą temperatūrą, Labiau pastovus nei įprasta LED lustas, o Ne deginti.

2.Visą spektrą, tinka visų augalų auginimo etape, Gauti didesnį Derlių.Galite pakeisti tradicinius 300W RAUDONA&MĖLYNA led grow light.

3.Ne, aušinimo ventiliatorius, nėra triukšmo, oro aliuminio korpusas su specialiu šilumos išsklaidymo danga.

4. Pažangios Kontrolės Šilumos Išsklaidymo IC viduje.Garantija, ilgas tarnavimo laikas.

5. Atspari vandeniui IP67, Kostiumas patalpose ir lauke sodinti. 2 Metų Garantija.Nemokamas remontas.

Ypatumai:

1.Modelio Nr.: SF-UT01, SF-UT02, SF-UT03

2.Galia: 100W (vienas COB, sienos atkreipti galia 50~55watts)

200W (du COB, sienos atkreipti galia 85~100watts)

300W (du COB, sienos atkreipti galia 140~150watts)

3.Atveju spalva: Juoda

4.Bangos ilgis: 380~780nm Nekilnojamojo Visą Spektrą

5.Atsparus vandeniui: Taip, IP67

6. Įėjimo Įtampa: 120Vac/240VAC(pasirinktinai)

7. Dažnis: 50Hz/60Hz

8.COB Led gamintojas: Bridgelux

9.Srautas Lm: 5000lm/9600lm/14200lm

10.Lifetime: 50000hrs

10.N.W: 0.6 kg(100W), 1,5 kg(200W), 1,8 kg (300W)

Pakavimo Sąrašas:

1 x Naujas COB Augti šviesos

1 x Pavogti Pakabinimo Virvės

1 x Maitinimo Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas 3days nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Apmokėjimas turi būti atliktas per 7days.

1.Mes laivas visame pasaulyje(tikimės, kad kai kurių šalių ir APO/FPO).

2.Prekės bus išsiųstos per 2 dienas po apmokėjimo gavimo.

3.Paprastai pristatymo trukmė-10~60 darbo dienų.Tačiau dėl užsakymą kliringo metu įvairiose šalyse, jis gali būti poveikį, pristatymo laikas, todėl prašome pagal pakęsti.

4.Mes priimame UPS, DHL, EMS ir kitų Išreikšti, jei jums reikia pakeisti pristatymo būdas, prašome susisiekti su manimi.

5.Laivybos išlaidos nėra įtrauktos importo mokesčių muitų, priskirtus mokesčių, pirkėjas turėtų reponseble už šiuos muitus.

6.Jei jums nereikia gauti savo sklypą 45days, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes ją išspręsti per pirmąjį kartą.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30days grąžinti nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje packageing ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, ir savo poziciją.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš aliepxress.Arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

1.12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus elementus damanged ir/ar netinkamą jų gavimo dienos).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių warrnty. 2.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,. 3.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.sakarmakar.lt!

Žymos: cob led full spectr, ventiliatorius augalų, auga vandeniui, led, cob visą espectrum, saulės šiltnamio efektą sukeliančių ventiliatorius, viso spektro led juostele, hydroponic vamzdis, ventiliatorius šiltnamio efektą sukeliančių, cxb3590, "mango" pelėsių

Garantija 2 Metai
Atsparus vandeniui Taip IP67
Šviesos Galia (PLG-UT01)
Medžiaga Aliuminio
Yra Pritemdomi No
Šviesos Galia (PLG-UT03)
Ilgis 37cm
Įtampa 110-240V
COB led gamintojas
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Savybės Ultra-Plonas COB led grow light full spectrum, Nr. Ventiliatorius, Nr. Noice
Maitinimo Šaltinis AC
Modelio Numeris SF-UT01 CF-UT02 CF-UT03
Gyvenimo Trukmė
Šviesos Galia (PLG-UT02)
Prekės Pavadinimas Canagrow
Šviesos Liumenų
Įėjimo Įtampa
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Plotis 24cm
Sertifikavimo ce
Elemento Tipas Augti Žiburiai
Dažnis

Parašyti atsiliepimą

SF Augti COB Led Grow Light-Ultra Plonas Vandeniui Visą Spektrą Šiltnamio efektą sukeliančių Hydroponics Augti Daržovių ir Žydi dekoratyviniai augalai

SF Augti COB Led Grow Light-Ultra Plonas Vandeniui Visą Spektrą Šiltnamio efektą sukeliančių Hydroponics Augti Daržovių ir Žydi dekoratyviniai augalai

​ Kodėl verta Rinktis SF Augti®? 1. SF Augti, lyderis led augti žiburiai srityje, inžinieriai, turintys daugiau nei 10years patirtis. 2. Mūsų koncepcija yra projektavimas, gamyba teisę led augti žiburiai.Teikiame įvairių led augti žiburiai, siekiant patenkinti įvairių klientų poreikius. 3. Sukurta NSO, R&B, Visą Spektrą, CXB2530, CXB3070,

Panašūs produktai