Boho Mesti Pagalvę Padengti Marokas Dekoratyvinis Macrame Pagalvės užvalkalą 45*45 Kuoduotoji Prabanga Pagalvėlė Padengti su Kutas Sofa-Lova Namų Dekoro

Nauja

€9.34

/ €13.35

Yra sandėlyje

Kuoduotoji Boho Pagalvę Padengti Maroko Kambario Dekoro

--Bohemijos yra precedento romanticization, folkloro, ir liberalizavimas.Jis taip pat yra atlikėjo temperamentas, mados tendencijos, bei anti-tradicinio gyvenimo būdo.

Pagrindinė Informacija:

Pavadinimas: Boho Kuoduotoji & Kutas Pagalvės užvalkalą Audinio Sudėtis: Medvilnė audinio + Poliesteris Dydis: 18in x 18in (45cm x 45cm) / 12in x 20in(30cm x 50cm) Kiekis Pakuotėje: 1 Vnt boho pagalvėlė padengti (be pagalvė įdėklai)

--Šis boho siūtinės pūkinės pagalvės dangtelis su kutai yra neutralios spalvos, maišymo ir su keliais apdailos stilius.Puikiai tinka dedant kušetė, sofa, miegamojo, biuro, svetainė, šalis, automobilių, ir tt, pridedant subtilus ir elegantiškas liesti savo kambarį.Tai yra geriausias aiškinimas Bohemijos.

[Viršų Medžiaga]

--Super minkštos ir aukštos kokybės medvilnės paviršius apjungia turtingas tufting.Spalvingas pagalvės užvalkalą galima pagerinti gyvenimo kokybę.

[Kutas dizainas]

--Derliaus medvilnės, rankų darbo, kutai, paveldi klasika.Ir kartu su moderniu stiliumi.

[Bauda Susiuvimo]

--Aukšto lygio siuvimo procesą, bauda susiuvimo ir jokių papildomų siūlų galus.Tvirtas ir patvarus, aukštos kokybės prekes.

[Nematomas Užtrauktukas]

--Aukštos kokybės nailono užtrauktukas su paslėpta dizainas, veikia sklandžiai.

Kelių stilių

Atsiliepimai Sienos

Bendrovė Rodyti

Klientų Q&A

Klausimas: Ar turite nekilnojamojo uždaryti nuotraukas?Gali man turi atrodyti?A: Taip.Mes turime.Aš atsiųsime jums realios nuotraukos vėliau.Q: Kaip pritaikyti gaminiai, kitų dydžių?Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tiesiogiai.Q: Kas logistikos naudojamas pristatymo? A: Prekės vežamos pagal www.sakarmakar.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu, Oro Paštu, ePacket, YanWen Specialią Eilutę, pasiekti dauguma šalių per 10 35 darbo dienas.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: UPS, DHL, " Fedex, TNT, DEPX, AVS.Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.Q: Kaip grąžinti prekes ir grąžinti pinigus? A: Mes grąžinsime pirkėjų, jei yra kokybės problemos su produktu.Jums nereikia grąžinti prekes šiuo atveju.

Atgal į titulinį

Draugiškas Priminimas

- Už kuoduotoji kutai pagalvių užvalkalai, rankų plovimo rekomenduojama.Pirmasis valymas gali turėti keletą plūduriuojančių audinio, kuris yra normalu. -Produkto dydis yra plytelių dydžio užvalkalas, bus 1-2cm paklaida rankinis matavimas. -Tai nuotraukos produktas yra realshot.Dėl apšvietimo priežasčių ir skirtingų ekrano poveikį skirtingų monitorių, tikroji spalva gali skirtis nuo produkto nuotrauka. -Ačiū jums už jūsų supratimą ir paramą.

Žymos: boho papuošalai, holivudo žvaigždė, kėdė king, kustuv pagalvę padengti, dekoro pagalvė, vyrai marokas, prekės prabanga moteris, meno dekoratyvinės pagalvės, shotgun ginklą, dekoro namai

Stilius 1 boho pagalvės užvalkalą
modelis Išsiuvinėti
Formos Aikštė
Tipas pagalvės užvalkalą Maroc
Naudoti Kėdė
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 2 Rudenį Apdaila
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Modelio Numeris Pagalvėlė Padengti
Medžiaga Medvilnės
Funkcija 1 dekoratyviniai pagalvių užvalkalus
Technics Audiniai
Stilius 2 boho kambario dekoro
Rinkinys Tipas No
Stilius Paprastas

Parašyti atsiliepimą

Boho Mesti Pagalvę Padengti Marokas Dekoratyvinis Macrame Pagalvės užvalkalą 45*45 Kuoduotoji Prabanga Pagalvėlė Padengti su Kutas Sofa-Lova Namų Dekoro

Boho Mesti Pagalvę Padengti Marokas Dekoratyvinis Macrame Pagalvės užvalkalą 45*45 Kuoduotoji Prabanga Pagalvėlė Padengti su Kutas Sofa-Lova Namų Dekoro

Kuoduotoji Boho Pagalvę Padengti Maroko Kambario Dekoro --Bohemijos yra precedento romanticization, folkloro, ir liberalizavimas.Jis taip pat yra atlikėjo temperamentas, mados tendencijos, bei anti-tradicinio gyvenimo būdo. Pagrindinė Informacija: Pavadinimas: Boho Kuoduotoji & Kutas Pagalvės užvalkalą Audinio Sudėtis: Medvilnė audinio + Poliesteris Dydis:

Panašūs produktai