Mini Bike Grandinės Greitai Susieti Įrankis Kalnų Dviračių Nuorodą Grandinės Replės Rinkinys Grandinės Apkabos, Išardymas Instaliacijos Remontas Įrankiai

Nauja

€3.52

/ €4.04

Yra sandėlyje

Savybės: 1. Replės pagamintos iš aukštos kokybės plieno, tvirtos, dilimui ir korozijai atsparių.

2. Priima ergonomiškas neslidžia rankena, patogi rankena, lengva ir taupantis naudoti.

3. Patvirtinti dviejų krypčių lanko kaištiniai konstrukcija, dual-naudoti išardymas ir surinkimas, daugiausia naudojamas greito išmontavimo ir montavimo dviračių grandines.

4. Mažo dydžio, lengva įdėti kuprinė, tinka dviratininkams, automobilių parduotuvės, studijos, "PASIDARYK pats" entuziastams.

5. Plačiai naudojami kasdien grandinės valymas, išardymas, ir priežiūros, ilgo nuotolio dviračių grandinės išardymas ir pakeitimas, naujų ir senų grandinės pakeitimas ir t.t.

6. Su specialių laikymo sagtis, saugi ir patikima, patogu laikyti ir nešiotis.

Specifikacija: Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Grandinė Replės

Medžiaga: Plienas

Funkcijos: Dual naudoti išardymas ir surinkimas

Svoris: Apytiksl. 46g / 1.6 oz

Gaminio Dydis: Apytiksl. 92x35x15mm / 3.6x1.4x0.6in

Instrukcijos:

1. Įdėti užtrauktuku (2vnt) iš abiejų galų grandinės viduje ir išorėje

2. Du gabalas užtrauktuku angas rankovėmis viena kitos veleno smeigtukai

3. Po dviejų gabalas užtrauktuku yra įsiūtos viena kitos veleno smeigtukai, juos priveržkite priešinga kryptimi.

4. Rekomenduojama naudoti specialius užtrauktuku išmontavimo ir montavimo žnyplės, kurioje yra daug patogiau (replės turi būti naudojama, kai pašalinti užtrauktuku, kitaip ji negali būti pašalinta)

Paketų Sąrašo: 1 x Dviračių Grandinės Nuorodą Replės

1 x Nerūdijančio Plieno Grandinė, Kablys

Pastaba: 1.Pasirinkite tinkamą greitį užtrauktuku, 6-7-8 grandinės greitis yra taikoma, 9 speed grandinė yra taikoma, 10 greitojo grandinės yra taikoma, ir 11 grandinės greitis yra taikoma.Prašome atkreipti dėmesį, kad greitis užtrauktuku, turi atitikti greitis grandine (plotis grandinės yra įvairių skirtingų greitis rūšių, todėl yra greitis užtrauktuku).

2.Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

3.Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Pakavimo sąrašas

Paketų Sąrašo:

1 x Dviračių Grandinės Nuorodą Replės

1 x Nerūdijančio Plieno Grandinė, Kablys

Žymos: grandinės įrašą replės, Grandinės Apkabos, cnc mtb, Dviračių Apačioje Laikiklis, dviračių grandinės įrankis, dviračiu greitai susieti įrankis, dviračio grandinės tiekėjas, grandinės tiekėjas, grandinės užraktą replės, dviračio grandinės įrankis

Tipas Daugiafunkciniai Įrankiai
Svoris Approx. 46g / 1.6oz
gaminio dydis Maždaug. 92x35x15mm / 3.6x1.4x0.6in
Funkcija Dvejopo naudojimo išardymas ir surinkimas
Prekės Pavadinimas ciklo zona
Medžiaga PLIENO
Elemento Tipas Grandinės Replės

Parašyti atsiliepimą

Mini Bike Grandinės Greitai Susieti Įrankis Kalnų Dviračių Nuorodą Grandinės Replės Rinkinys Grandinės Apkabos, Išardymas Instaliacijos Remontas Įrankiai

Mini Bike Grandinės Greitai Susieti Įrankis Kalnų Dviračių Nuorodą Grandinės Replės Rinkinys Grandinės Apkabos, Išardymas Instaliacijos Remontas Įrankiai

Savybės: 1. Replės pagamintos iš aukštos kokybės plieno, tvirtos, dilimui ir korozijai atsparių. 2. Priima ergonomiškas neslidžia rankena, patogi rankena, lengva ir taupantis naudoti. 3. Patvirtinti dviejų krypčių lanko kaištiniai konstrukcija, dual-naudoti išardymas ir surinkimas, daugiausia naudojamas greito išmontavimo ir montavimo dviračių grandines. 4.

Panašūs produktai