Karšto Parduoti Aukštos Jautrus Požeminis Metalo Detektorius TX 850 Rinkiniai Visiškai atsparus Vandeniui Nešiojamą Pinpointer

Nauja

€144.85

/ €178.83

Yra sandėlyje

Aprašymas:

Šis profesionalus metalo detektoriaus požeminė yra naudinga priemonė siekti lobiai, rasti auksas & sidabro papuošalų, monetų ir kitų metalų žemėje.Jis yra plačiai naudojamas aptikti aukso, sidabro, aliuminio, vario, geležies, ir retųjų metalų, rasti pamestus tauriųjų metalų elementai.

Savybės:

Puikiai tinka rasti metalinių daiktų ir visur, kad paslėptas metalo turi būti nustatyta.

Sukurta rasti auksas & sidabro papuošalų, monetų ir kitokių metalinių daiktų į žemės, ir taip pat galite rasti minų.

Reguliuojamo aukščio metalo detektorius, reguliuoti detektoriaus ilgio, kad būtų patogiau naudoti.

LCD analoginis ekranas ir garso nurodyti aptikti iš metalo, su ausinėmis.

Senkančios baterijos indikacija ir didelis LCD ekranas -nustatyti metalo naktį arba caliginous ne.

Nepageidaujamas paskirties Panaikinimo - galite nustatyti detektorių nėra atsakyti į kai kuriuos objektus.

Garso Valdymas - nustatyti produkcijos apimties garsiai garsiakalbio ar ausinių.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Medžiaga: Plastikas + Aliuminis + Varis

Aptikimo Gylis: 220mm (Bandomosios Monetos: JAV Φ 25/50)

Aptikti Objektus: Metalo(Geležies nagų, geležies danga, aliuminio žiedas, mažų aliuminio gaminys, monetos, aukso, bronzos, sidabro)

Nustatymo Režimas: All Metal, Diskriminacija

Žemės Balansas Intervalas: Nuo ferito sūraus vandens įskaičiuota

Veikimo Dažnis: 19.23 KHZ

Maitinimo šaltinis: 1 x 6F22 9V Baterijos (neįtraukta)

Darbinė Srovė: Laukimo 20mA

Veikimo Įtampos Diapazonas: 7.2-9V

Nustatymo Indikacija: LCD Analoginio vaizdo Režimas, Garso Indikatorius

Kontrolė: Maitinimo Jungiklis

Jautrumas: Reguliuojamas

Dydis: Reguliuojamas

Reguliuojamas Aukštis Pratęsimo Aliuminio Vamzdis: 64-87cm

Naudojimas: Bandymų metalo svetimkūnis žaliavų, kuro ir maisto, Aptikti požeminių vamzdynų & linija, Archeologija, Žvalgyti, Rasti paslėptų lobių aukso, sidabro ir metalo eksponatų įsigijimas laužas, metalo pramonė, Muitinės ir saugos inspekcijos, Policijos departamento detektyvas, paieškos, Aptikimo interpolo paieška, Tikrinti metalo užsienio įstaigos, express pristatymas ir bagažo.

Darbinė Temperatūra: -15~45℃ / 5~113℉

Laikymo Temperatūra: -20~60℃ / -4~140℉

Prekės Dydis: 1340 * 280 * 280mm / 52.75 * 11.02 * 11.02 į

Prekės Svoris: 1,4 kg / lb 3.09

Pakuotės Dydis: 53.5 * 36.5 * 14.5 cm / 21.06 * 14.37 * 5.71 į

Pakuotės Svoris: 2792g / 6.16 lb

Pastaba: paieškos ritė yra atsparus vandeniui, bet kontrolės korpusas nėra atsparus vandeniui.

TX850 Rinkiniai Packlist:

1 * Metalo Detektorius

1 * Naudotojo Vadovas

1 * Atsparus Vandeniui Pinpointer

1 * Ausinės

Atkreipkite dėmesį į šiuos :

Bandymų gylis priklauso nuo elektromagnetinio lauko vietos žemėje,oksidacijos laipsnis, objektas(Palaidotas metų),Geografinės aplinkos ir dirvožemio struktūra,kokio metalo,gylio ir dydžio objektas,vartotojo reguliavimas metodas arba kai kuriuos kitus susijusius veiksnius.Ne visos objekto kiekvienas gali pasiekti tokią pačią bandymų gylis,pvz., viena moneta ir vienas didelis geležies plokštės,jų bandymai gylis yra ne tas pats.Visi indikatoriai yra su pačiu principu.Kita vertus,jei vartotojai nežino ir apie veiklos detektoriaus,tada jis gali ne bandymų ir su detektoriaus,ir taip pat negali pasakyti apie lobis,yra tas pats, kaip pyragą į dangų,tai yra bendra problema visiems pirkėjams.taigi, prašome žr.

Bandymų gylis yra sąlygojamas šių veiksnių:

1).Dydis objektus.

Dydžio objektas yra didesnis, garso garsiau, gylis giliau; dydžio objektas yra mažesnis, garsas yra ne garsiau, gylis yra sekli.Nėra santykinis ilgis testeris.

2).Medžiaga objektų.

Aukso metalų, pavyzdžiui, Ketaus ir nerūdijančio plieno, gylis gylio; Ir spalvotųjų metalų, aliuminio ir žalvario, gylis yra sekli.

3).Įtaka dirvožemio

a.Kietumo arba storio dirvožemio.

Storis yra didesnis, skverbiasi galia yra mažesnė, gylis seklių; storis yra mažesnis, skverbiasi galia yra didesnė, gylis giliau.

b.Drėgmės dirvožemyje.Drėgmė yra didesnė, vertė pasipriešinimas yra didesnis gylis yra sekli; drėgnis yra mažesnis, vertė atsparumas yra mažesnis, gylis yra giliau.

Apie Laivybos: 1. Prekės bus išsiųsti per 1-5 dienas, po mokėjimo gavimo.. 2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas atitiktų jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.Mes tik laivas elementą prie jūsų pristatymo adresą.Mes turime jokios atsakomybės pristatymo adresą, jeigu neteisingai. 3. Tarptautinis Transportas, kartais sukels užsakymą mokesčių.Mes nesame atsakingi už tai.Pirkėjas turi sutvarkyti tai.Apie Garantija: Vienerių metų garantija.Mūsų inžinierius ir pardavimo komanda teikia techninę paramą ir paslaugas po pardavimo per visą gaminių gyvavimo dėl kiekvienos prekės.Visi mūsų produktai turės būti išlaikę profesinius testus, prieš išvežant iš gamyklos.Apie muitinės formalumų: Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Jums sumokėti mums per Alipay yra tik kaina, už prekes ir laivybos mokestis, jokie kiti mokesčiai.Apie Grąžinimo ir atlyginimo: 1. Jei gavote prekę nėra darbo.Prašome susisiekti su mumis dėl naujų produktų.Bet tuo pačiu metu Prekė gali būti grąžinta visa grąžinamoji išmoka per 60 dienų.Pastaba: Gaminiai turi būti grąžintas sąlyga.Prašome susisiekti su mumis adresu prekių grąžinimo.Tačiau visi grįžo mokestis buvo suteikta pagal Pirkėjo. 2. Pirkėjų būtų geriau, patikrinkite pakuotės atsargiai, kai paštininkas siųsti elementus į jus.Prašome atsisako pasirašyti, tai jei pakuotė buvo sugadinta siuntimo metu, ir jie bus grąžinti ji mums.Tada kreipkitės į mus skubiai ir mes ją išspręsti jums artimiausiu metu.Atsiliepimai: Mes norime pasiūlyti 100% pasitenkinimo savo pirkimo! 1. Jei norite prekę, prašom palikti mane Penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, ir aš tą patį padarys vėliau už jus. 2. Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, prašau, duokite man šansą ir aš padaryti, kad mano daug pastangų išspręsti!

Žymos: 850 tx, gp žymiklį f, metalo detektoriaus gylio, detektorius aukso, detektorius detektorius, mqx9, xp metalo detektorius, metalo, detektorius, metalo, shrxy metalo dėklas, 850 tx metalo detektorius

Garantija 12Months
veikimo Dažnis 13 Khz
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Baterijų 9V baterija(nereikia komplekte)
Kilmės KN(Kilmės)
Gylis 2,5 metrai
Maitinimo Tipas Baterijos
Su LCD Ekranu Ar Ne Taip
Naudojimas Ieškoti Geležis,Auksas,Sidabras,
Tikslo Nustatymas Ekranas Su
Jautrumas reguliuojamas Taip
Ekranas LCD ekranas
Modelio Numeris TX-850
Prekės Pavadinimas JinYinBiTan
Paieškos ritė 11 colių atsparus Vandeniui ritė

Parašyti atsiliepimą

Karšto Parduoti Aukštos Jautrus Požeminis Metalo Detektorius TX 850 Rinkiniai Visiškai atsparus Vandeniui Nešiojamą Pinpointer

Karšto Parduoti Aukštos Jautrus Požeminis Metalo Detektorius TX 850 Rinkiniai Visiškai atsparus Vandeniui Nešiojamą Pinpointer

Aprašymas: Šis profesionalus metalo detektoriaus požeminė yra naudinga priemonė siekti lobiai, rasti auksas & sidabro papuošalų, monetų ir kitų metalų žemėje.Jis yra plačiai naudojamas aptikti aukso, sidabro, aliuminio, vario, geležies, ir retųjų metalų, rasti pamestus tauriųjų metalų elementai. Savybės: Puikiai tinka rasti metalinių daiktų

Panašūs produktai