Lauko Kreidos Miltelių Maišelį Reguliuojamas Diržas Laipioti Gimnastikos Roko Kreidos Maišelį Alpinistai Su Raišteliu Uždarymo

Nauja

€5.53

/ €8.14

Yra sandėlyje

Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą".Ačiū jums labai!!! ^-^ Prašome nedvejodami susisiekite su manimi!

Aprašymas:

1. A austiniai diržai su greito reguliavimo sagtis, kaip dirželiu, kuris yra labai nešiojamų.

2. Burna gali būti naudojamas laipioja įvairaus amžiaus.Nesvarbu, kaip didelės uolos, galite važiuoti, jūs galite lengvai pasiekti ir patraukti anti-slip milteliais viduje.

3. Miltelių maišelis yra pagamintas iš minkšto poliesterio pamušalas, siekiant išvengti nuostolių anti-slip milteliais viduje.

4. Maišas mažos kišenės ant šono, kuri gali pateikti raktus, cions ir kitus mažus daiktus į kišenes.

5.Saugojimo krepšys yra pagamintas vandens resistact audinio.Tai yra funkcijos, dilimui ir įbrėžimams atsparus.

6. Dėklas taip pat gali būti naudojamas kaip šunų mokymo juosmens krepšys, įdėti naminių gyvūnėlių pašarų į maišą apdovanoti šuniuką.

Specifikacija:

Medžiaga: Poliesteris

Tvirtas ir patvarus, atsparus vandeniui, lengvai valomas

Spalva: juoda/pilka

Dydis: 11.5*5.5*17.5 cm

Paketas apima:

1*Laipiojimo Kreidos Maišelį

Siuntos ir Transportas 1. Prekės bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas po to, kai klientai moka užsakymą.Nes Mes turime pasirūpinti, siuntos vieną užsakymą vieną užsakymą.Mes pakuotės ir prekių ir du kartus patikrinti visas sklypas, kol mes siuntimą.Mes atsiųsime produktų, jums artimiausiu metu. 2. Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Jei mes išsiuntėme sklypo.Mes negalime pakeisti adresą už jus. 3. Ji paprastai trunka apie 20-60 darbo dienų pristatantis sklypo paskirties(už atokiose vietovėse,tai gali užtrukti šiek tiek laiko).Tuo tarpu,galite pasirinkti DHL Express sutrumpinti laivybos laikas, jei jums reikia, kad skubiai. 4. Kaip mes visi žinome, kad Tarptautinės laivybos reikalauja daugiau sudėtingas procedūras.Jei negaunate kad per 60 darbo dienų.prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.Grįžti ir grąžinimas 1. Jei nesate patenkintas su elementą, kai jūs jį gauti.prašome grąžinti ją grąžinti ją per 10 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti. 3. Mes grąžinsime jums visą pinigų, gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai apima. 4. Jei prekė yra pažeista transportuojant ar negali būti naudojamas įprastai, prašome susisiekti su mumis ir pateikite nekilnojamojo nuotraukos elementus ir mes grąžinsime jums pinigus.Atsiliepimų Apie 1. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas. 2. Jei jums gauti kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti 5-Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio. 3. Kitaip.mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-Žvaigždučių Atsiliepimų.mes su malonumu tenkinančio sprendimo.

Žymos: sienos katinas lazanija, krištolo dainavimo, 3d spausdintuvo rėmelį, moterų snowshoes, krepšys kreida, vertikalus garbėtroška, sporto salė, juoda bamblys, alpinistas ausies, alpinistai treniruokliai, vyrai, alpinizmas

Tipas Sienos Įranga
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Lauko Kreidos Miltelių Maišelį Reguliuojamas Diržas Laipioti Gimnastikos Roko Kreidos Maišelį Alpinistai Su Raišteliu Uždarymo

Lauko Kreidos Miltelių Maišelį Reguliuojamas Diržas Laipioti Gimnastikos Roko Kreidos Maišelį Alpinistai Su Raišteliu Uždarymo

Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų Pageidavimų Sąrašą ,Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo Parduotuvėje Sąrašą .Ačiū jums labai!!! ^-^ Prašome nedvejodami susisiekite su manimi! Aprašymas: 1. A austiniai diržai su greito reguliavimo sagtis, kaip dirželiu, kuris yra labai nešiojamų. 2.

Panašūs produktai