Anpviz 2MP, WIFI IP PT Kameros vidaus/Lauko Wirelese Apsaugos Kamera, Dviejų krypčių Garso vidinis Mikrofonas ir Garsiakalbis 15~20m H. 265 IP66

Nauja

€27.15

/ €41.77

Yra sandėlyje

Pranešimo prieš perkant: Mokesčių ir Muitų Mes siūlome nemokamas pristatymas dauguma šalių , bet mes neapima jokių mokesčių ir muitų.Pirkėjams reikia mokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės.

Pranešimas dėl Europos Klientus, kad mūsų pardavimo kainą nėra įtrauktas PVM mokestis!Jei norite visiškai tax free, įsitikinkite, kad susisiekti su mumis prieš pateikdamas užsakymą!Ačiū!Maloniai Primena, rusijos draugais, nepamirškite pridėti Asmens Mokesčio mokėtojo kodas arba Paso Informacija į jūsų Sąskaitą, jei jūs tikimės, kad naudoti Express (pvz. www.sakarmakar.lt Premium Pristatymas).Nuotolinio valdymo Mokestį, Jei jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje, jei vežamos Tarptautinių Express, jums reikia papildomai mokėti 40$ nuotolinio laivybos mokestis.Ar galite pateikti mums kitą adresą, kad nėra remot.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą!Miesto ir Pašto Kodą didėja tikimybė, kad sėkmingai pristatyti paketus, prašome būtinai užpildyti reikiamą miestą, pavadinimas ir pašto kodą prieš pateikdamas užsakymą.

Super HD 2MP, Aukštos Rezoliucijos 2MP, aukštos rezoliucijos, daug aiškiau nei 720p.Visos kameros suteikia neįtikėtinai ryškios ir nekilnojamojo spalvos, kuri leidžia matyti visų objektų labai aiškiai.

Išsaugoti 70% Kietajame Diske

Dėl H. 265 kodavimo standartas leidžia įrašyti iki 4 kartų ilgiau, nei H. 264 su pačiu HDD

Built-in SD Kortelės Lizdas

Paramos debesys saugojimo ir Max 64GB SD kortelę Įrašyti, duomenų saugumas yra labiau stabilus.Jei norite ir toliau naudoti Debesys Paslaugų, jums tiesiog reikia už tai mokėti, jei jums nereikia naudoti, jis bus sustabdytas automatiškai, kai nereikia mokėti už mokestį .

Dvipusis Garso paremti Šį 5MP vaizdo stebėjimo kamera yra integruota į vieną pusę Garso funkcija (įmontuotas Mikrofonas ir Garsiakalbis), Pasiimti balso visame, ir gauti aiškų balsą abi pusės.

Judesio Aptikimo, Kai pavojus yra nustatytas, tai stebėjimo kamera bus sukelti įspėjimus iš karto siųsti įspėjimo laiškus ir stumti pranešimus į jūsų prietaisą.Jūs galite kurti specialius judesio aptikimo zonos, stebėti tam tikrų sričių, kaip jūs norite.Jūs galite reguliuoti judesio aptikimo jautrumą sumažinti neteisingus perspėjimus.

Aukštos kokybės naktinio matymo Su LED Žibintai ir pagerėjo, infraraudonųjų spindulių 24 valandų budrumo, 5MP kameros užtikrinti aišku, naktinio matymo, iki 165ft ilgą atstumą (priklausomai nuo aplinkos).

Atsparūs vandeniui IP66 Indoor/ Outdoor

Aliuminio lydinio kėbulo ir būsto padaryti WiFi kamera yra IP66 atsparus oro reitingų.Šis Kupolas lauko stebėjimo kamera puikiai veikia ne net ir atšiauriomis oro sąlygomis.Nemokamas Programinės įrangos Atnaujinimas Nemokamai Anpviz firmware atnaujinimas padeda jūsų saugumo NVR/ Fotoaparatas suspėti su up-to-data funkcijos, taip pat tvirtinimo nors klaidų ar trikdžių.Taikyti daug Kartų Plačiai naudojamas įvairių aplinkų, kaip namie, posėdžių kambarys, sandėliuose, prekybos centras ir t.t.IP apsaugos sistema yra labai paprasta naudotis, tai geriausias pasirinkimas jūsų gyvenime.

Prijungimo Būdus: "WiFi" ir laidinio Keičiamas į Trečiąsias Šalis Įrašymo Šį WiFi IP PTZ kamera gali prisijungti prie NVR per Onvif, bet jums reikia naudoti energijos tiekimo.Ji nepalaiko POE.Kaip visi Anpviz saugumo kamerų sistema, palaiko ONVIF protokolo, tai galima prijungti prie trečiosios šalies vaizdo įrašymo.Siekiant visapusiškai žaisti funkcinių privalumų fotoaparato, mes labiau rekomenduojame jums naudoti Hikvision diktofoną arba Anpviz diktofonas!Nuotolinio Peržiūra, bet Kuriuo metu, iš bet Kur, nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu prieiti prie fotoaparato pamatyti live transliacijos ir likti prisijungus.Nuotoliniu būdu peržiūrėti fotoaparato per: CamHi į savo mobiliojo prietaiso.

Parama P2P

Pateikti Android & IOS APP(CamHi) Ir Profesinės CMS AK Programinė įranga

Aukštos klasės Quaity Garantija: Visos mūsų prekės yra AUKŠČIAUSIOS gamintojas Pasaulyje.

7-24 paslaugas Po pardavimo: Mes turime puikų parduoti ir po pardavimo komandos, kad padėtų jums.

Greitas pristatymas: Mes pastatė RU, DE, ES, AS, US Sandėlyje.Dauguma mūsų daiktų yra atsargos vietoje, siekiant įsitikinti, greitas pristatymas.

Profesionalų Komanda-nuo 2006 m.: Tai yra jūsų geriausias pasirinkimas interneto prekybos.

Klientų importo muitų ir Mokesčių ( PVM) NĖRA PRISKIRIAMI : Pirkėjai turi sumokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės.

Nuotolinio pristatymo mokestis: Jei jūsų adresas yra nuotolinio valdymo pultelio, jums reikia papildomai mokėti pašto išlaidų ar pls duoti mums kitą adresą, kad nėra nuotolinio valdymo pultelio.

Specila rusijos draugai: nepamirškite pridėti Asmens Mokesčio mokėtojo kodas arba Paso Informacija į jūsų Sąskaitą, jei jūs tikimės, kad naudoti Express (pvz. www.sakarmakar.lt Premium Pristatymas).Kitaip www.sakarmakar.lt neleidžia mums naudoti šias laivybos metodas, tvarkydami pristatymas.

Žymos: sricam ip kamera, wifi ir patalpų, lubų ip kamera, wifi patalpų, vicam pt fotoaparatas, kameros wifi, anpviz poe, anpviz ptz, "mac pro" garsiakalbis, hikvison, kamera ip wi-fi " belaidžio ryšio, anpviz

Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Energijos Sąnaudos(W) 5W
Modelio Numeris IPC-WF3421
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Sertifikavimo CE
spalva Balta
Technologijos Visos Tilt Zoom
Jutiklis Prekės Sony
Sienos Laikiklis Pusės
Saugojimas NĖRA
Aukštos Raiškos 2.0 Megapikselių
Stilius Dome Kameros
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Tipas IP Kameros
Maitinimo Šaltinis(V) 12V
Maitinimo Šaltinis Normalus
Kilmės KN(Kilmės)
Megapikselių 2MP
TF Kortelė NĖRA
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Garso Išvesties 1CH RCA
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Prekės Pavadinimas anpviz
IR Atstumas(m) 30m
Įrengimas Pusės
Jutiklis CMOS

Parašyti atsiliepimą

Anpviz 2MP, WIFI IP PT Kameros vidaus/Lauko Wirelese Apsaugos Kamera, Dviejų krypčių Garso vidinis Mikrofonas ir Garsiakalbis 15~20m H. 265 IP66

Anpviz 2MP, WIFI IP PT Kameros vidaus/Lauko Wirelese Apsaugos Kamera, Dviejų krypčių Garso vidinis Mikrofonas ir Garsiakalbis 15~20m H. 265 IP66

Pranešimo prieš perkant: Mokesčių ir Muitų Mes siūlome nemokamas pristatymas dauguma šalių , bet mes neapima jokių mokesčių ir muitų.Pirkėjams reikia mokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės. Pranešimas dėl Europos Klientus, kad mūsų pardavimo kainą nėra įtrauktas PVM mokestis!Jei norite visiškai tax free, įsitikinkite,

Panašūs produktai