Originalus 2.4 Ghz Wireless Combo CS710 Šokolado Multimedia Keyboard + 1200DPI Pelių Išjungti office Slim Originali Pelė "HP", "Lenovo"

Nauja

€14.66

Yra sandėlyje

Klaviatūra Dydis: 450*161*25mm

Pelės Dydis : 113*64*32Mm

100%Originalus Belaidis H P klaviatūra + Pelė su mažmeninės langelyje!Kaip AA ir AAA tipo baterijas nebuvo leista būti siunčiami oro paštu, pirkėjas turi pirkti juos iš vietinės parduotuvės, atsiprašau!!!

Rusijos Pirkėjas, prašome įsitikinkite, kad mes turime savo VARDĄ ir pavardę, jūsų adresas .Jei neturite palikite mums savo vardą ir pavardę, kad gali būti prarasta pristatymo.

Apmokėjimas:

Jūsų pinigai būtų pervesti į jūsų sąskaitą.Pinigų bus išleista tik mums patvirtinę pristatymo.

Pristatymas:

Mes turime kalbėti rusų ir anglų klientų aptarnavimas.Jei nėra nieko, ką dar galėtume padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį:

- Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

- Prašom patikrinti su savo šalies muitinės įstaigai, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Jei jums reikia didmeninė, kaina bus labai viliojantis nei mažmeninės kainos!

Žymos: negyva pelė, klaviatūra, hp klaviatūros ženklas, Klaviatūra, "lenovo" tab m10, klaviatūros mechan, pagrindiniai nešiojamas kompiuteris, hp, klaviatūra, pelė, teclados mecanicos, hp nešiojamas kompiuteris

Sąsajos Tipas 2.4 GHz
Prekės Pavadinimas Lenovo
Stilius daugiaformačių
Modelio Numeris CS710
Riešo Parama Taip
Klaviatūra Standard 106 Klavišus
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
Pakuotė Taip
Pilno Dydžio klaviatūra Taip
Veikimo Stilius Membrana
Kalbos lietuvių
Ašies Kūno Prekės ---
Tipas 2.4 Ghz, Belaidis

Parašyti atsiliepimą

Originalus 2.4 Ghz Wireless Combo CS710 Šokolado Multimedia Keyboard + 1200DPI Pelių Išjungti office Slim Originali Pelė

Originalus 2.4 Ghz Wireless Combo CS710 Šokolado Multimedia Keyboard + 1200DPI Pelių Išjungti office Slim Originali Pelė "HP", "Lenovo"

Klaviatūra Dydis: 450*161*25mm Pelės Dydis : 113*64*32Mm 100%Originalus Belaidis H P klaviatūra + Pelė su mažmeninės langelyje!Kaip AA ir AAA tipo baterijas nebuvo leista būti siunčiami oro paštu, pirkėjas turi pirkti juos iš vietinės parduotuvės, atsiprašau!!! Rusijos Pirkėjas, prašome įsitikinkite, kad mes turime savo VARDĄ ir pavardę, jūsų

Panašūs produktai