Patalynės Komplektas Spalvos Lapai Modelis Antklode Padengti Nustatyti Medvilnės Ruoželinio Sielovados Stiliaus Antklodė Padengti Pagalvės užvalkalą Namų 3pcs Patalyne

Nauja

€41.04

Yra sandėlyje

*Prašome Atkreipti Dėmesį:

√ Prieš savo pirkiniu, prašome perskaityti gaminio informacijos atidžiai ir įsitikinkite, kad gaminys yra iš tikrųjų, ko jūs norite. √ Po pateikiant užsakymą, prašome atkreipti dėmesį į logistikos statusą ar pranešimas apie tai, Momentiniai Pranešimai, siekiant išvengti nepatogumų jums sukelia logistikos problemų. √ Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą.

Produkto Informacija

◾Komplektą įeina: 1 antklodžių padengti, 2 pagalvių Užvalkalai ◾Kiekis: · Medvilnės ◾Modelis: · Spalvoti Lapai Spausdinami ◾Naudoti: · Galima naudoti visais metų laikais ◾Matmenys: · Karaliaus Dydis: 1 vnt Antklode Padengti : 220 x 240 cm (86.61 x 94.48 į)*1, 2 pc Užvalkalas:48 x 74 cm (18.89 x 29.13 į)*2. · Karalienė Dydis: 1 vnt Antklode Padengti : 200 x 230 cm (78.74 x 90.55 į)*1, 2 vnt Užvalkalas : 48 x 74 cm (18.89 x 29.13 į)*2

Patogus Visiems-medvilnės Audinio

▶ Naudoti 100% medvilnės, patogiai, visi-medvilnės audinio su minkšta jausmas, orui ir odos draugiškas savybes.Jums malonus miega.

Baudos kūrinys

▶ Derinant avangardinio dizaino koncepcijas su sudėtingų darbų, prekių yra paprastas, bet stilingas.

AB dvipusis dizainas

▶ Vertus, rodo, Lapai modelio dizainas, o pusė B yra vientisos spalvos dizainas.Modelis aidai priekiniai ir atgal, tikslas bus gerai, į kiekvieną detalę.

Produktas Pasižymi:

Pasitikėjimą Mūsų Gaminių:

Sveikatos jūsų šeimai, mūsų produktai yra pagaminti iš OEKO-TEX Standard 100 gamyklų.Jame nėra jokios dažomosios žalingas jūsų sveikatai.Tuo tarpu, ji užtikrina, kad mūsų gaminiai yra minimalus poveikis aplinkai ir tausoja aplinką.

DUK

Q1: ar Yra kokia nors spalva skirtumas?A: Mūsų produktai yra imtasi natūra, bet dėl tam tikrų objektyvių ir neišvengiamų veiksnių, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Q2: ar Yra kokia nors klaida dydis?A:jo matmenys yra atsitiktinai parinktų matavimo,ir audinys prekės bus elastinga ir dydžio bus rodomas 1-3 cm klaida,Tai yra normalus reiškinys.Ačiū už jūsų supratimą.Q3: jūs Galite ją grąžinti?A: Jūs galite grįžti paslaugą per 15 dienų nuo gavimo produkto nepakeičiant antras pardavimas.Q4: Kaip plauti?A: skalbti Mašinoje ir venkite stiprių rūgščių ir bazių.Prašome leiskite jiems išdžiūti.

**Prašome Atkreipti Dėmesį: Apie Muitinės Formalumus

Produkto kainos neapima importo muitų ar kitų mokesčių.Tai pirkėjo atsakomybė, kad būtų aišku, konvencijos, kad jeigu pirkėjo šalis mokestį, jis turi sumokėti mokestį.Bet mes galime padėti pirkėjui pateikti produktą, sąskaitos faktūros ar kiti dokumentai ir informacija, pirkėjas turi aiškiai muitinės, todėl prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Įmonės Pristatymas:

Mūsų įmonė buvo įkurta 2008 m. vasario mėn. Esame profesionalus namų tekstilės gamintojas ir eksportuotojas su pajėgumus, siuvimo, siuvinėjimo ir quilting taip pat, marginimo ir dažymo.Mes taip pat savo patobulintą gamybos įmonę Sihanouk, Kambodža.Mūsų šiuo metu dirba daugiau nei 570 žmonių, ir pasiekti pardavimų pajamos viršija devyniasdešimt milijonų JAV dolerių 2015 metais. Turi reitingą No. 7 nacionaliniu lygmeniu, dėl lino, eksportas.Taip pat yra No. 1 namų tekstilės eksportuotojas į Australiją.

Vežimas

1.Mes atsiųsime produktas per 7 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. 2.Prašome įsitikinkite, kad jūs paliekate teisingą pavardę/adresą/teisingą pašto kodą ir telefono numerį.Jei jums reikia pakeisti laivybos informacijos, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. 3.Tikrasis pristatymo laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Atsiliepimai

Dear Klientas: labai Ačiū už apsilankymą mūsų parduotuvėje, jei turite kokių klausimų ar nėra patenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes jums priimtiną atsakymą.Prašome suteikti mums šansą, kad mes galime padaryti už jus.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių ir teigiamų atsiliepimų, jūsų komentarai mums yra svarbus.Tikimės, kad jums patiks jūsų apsipirkimas mūsų parduotuvėje :) nuoširdžiausi linkėjimai PHF Mes taip pat turime daug kitų puikių patalynės komplektai, kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje.

Žymos: vyrų kirpimas veidrodis, odinis 6 braclets, modelis gyvūnų arklys, lenovo hx03w žiūrėti, octavia a4 antena, lempos vidus kia, pearl abacus stiklo, pedalas suzuki plieno, pedalo jungiklis sv650

Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Tvilas
Audinio Tankis 133 * 76
Modelio Tipas AUGALŲ
Rinkinys Tipas Taip
Medžiaga 100% Medvilnės
Įdaru NĖRA
Reitingas Kvalifikuotas
Spalvos Atsparumas (Grynas) 3
Kiekis 3 vnt
Siūlų Skaičius 200TC
modelis SPAUSDINTI
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Audinio Skaičius 40
Dydis Queen(200*230cm), King(220*240cm)
Naudoti Namuose
Technics Pigmento Spausdinimas
Tipas Antklode Padengti Rinkiniai
Taikymo Dydis 1,8 m (6 pėdos)

Parašyti atsiliepimą

Patalynės Komplektas Spalvos Lapai Modelis Antklode Padengti Nustatyti Medvilnės Ruoželinio Sielovados Stiliaus Antklodė Padengti Pagalvės užvalkalą Namų 3pcs Patalyne

Patalynės Komplektas Spalvos Lapai Modelis Antklode Padengti Nustatyti Medvilnės Ruoželinio Sielovados Stiliaus Antklodė Padengti Pagalvės užvalkalą Namų 3pcs Patalyne

*Prašome Atkreipti Dėmesį: √ Prieš savo pirkiniu, prašome perskaityti gaminio informacijos atidžiai ir įsitikinkite, kad gaminys yra iš tikrųjų, ko jūs norite. √ Po pateikiant užsakymą, prašome atkreipti dėmesį į logistikos statusą ar pranešimas apie tai, Momentiniai Pranešimai, siekiant išvengti nepatogumų jums sukelia logistikos problemų. √ Jei

Panašūs produktai