DATOUBO 16 vnt aliuminio multi Neoninės spalvos automobilių padangų vožtuvas dangteliai, kulka dizaino universalus Schrader dviračio padanga, Vožtuvų dangtelis,oro dulkių dangtelis

Nauja

€9.92

Yra sandėlyje

Įmonės informacija:

Mūsų įmonė yra įsikūręs Ningbo, Kinija.Mes esame manfactory gaminti automobilių vožtuvų dangteliai.Mes galime pasiūlyti daug vožtuvų dangtelius ir kitas giminaitis auto dalys .Esame pasiruošę sukurti ilgą ir gerus santykius su klientais visame pasaulyje.Mes tikime, kad mūsų kainos yra konkurencingos, palyginti su kitais tiekėjais.Tikimės, kad galime būti draugais po verslo.

Produkto aprašymas:

Medžiaga: Aliuminio medžiagos whith kelių spalvų padengti.Paprastas varžtas ant vožtuvo stiebo, bžūp vidinis sriegis yra 8V1. Dekoracija jūsų automobilio ratus.Didmeninių užsakymų yra sveikintina, savo užsakymo kiekis yra daugiau kaip 500 vnt., pls susisiekti su manimi daugiau nuolaida.Pakuotė: 16 vnt./maišelis.Kaina yra 16 vnt vožtuvų dangtelis.

Apmokėjimas:

Mokėjimo Per www.sakarmakar.lt, sąlyginio Deponavimo,Mokėjimas bus patvirtinta per 24 darbo valandas.Mes taip pat priimame TT ir "Western Union" mokėjimą laikotarpiu.

Pristatymas:

1. Perdavimo Laikas: 1-3 darbo DIENAS įprastomis sąlygomis, kai mokėjimo išvalytas. 2. Laivybos Vežėjai: Kinija paštu, oro paštu galite pasirinkti.Kai jums reikia specialios vežėjai, pvz., TNT, UPS, Fedex, pls susisiekti su manimi.. 3. Pristatymo Laikas: DHL, UPS , TNT , "Fedex" trunka 3-5 darbo DIENAS daugumai šalių po sklypas yra išvežti.EMS e-Paketinių imtis 7-12 DIENŲ daugelyje šalių, po sklypas yra išvežti.Kinija Paštu, oro paštu trunka 15-28 darbo DIENŲ daugelyje šalių, po sklypas yra išvežti, Pietų Amerikoje, Artimuosiuose Rytuose, Rusijoje, kai kuriose srityje Afric bus užtrunka daugiau nei 35 darbo DIENOMIS pristatymo laiką.

Maloniai primena: Mūsų įprastą pristatymo būdą yra Kinija paštu, oro paštu/sklypo, jei jums reikia konkrečios express pristatymas paslauga, pls susisiekti su mumis iš anksto.

Garantija:

1. Jei elementas yra kokybės skaldytų per 15 dienų nuo gavimo gaminys, mes pakeisime jums naują geros kokybės, jei yra ne išvaizda dėmės ar žmogaus sukeltų klaidą naudojimo metu.

2. Garantija neapima: avarija, žmogaus gedimo ar netinkamo naudojimo.

Grąžinimo politika:

1.Mes nėra atsakinga už bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

2. Prašome grąžinti elementą ant pakuotės.Originalo gavimo ar įrašyti pirkimo REIKALINGA dėl visų deklaracijų.Grįžti produktų taip pat turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant langelį, brūkšninį kodą, pakavimo,ir visi kiti priedai.Žaidimai ir Programinė įranga nekeičiamos ir negrąžinamos.Ji yra atsakinga už klientų patikrinti savo pradinės pirkimo.Grįžta, kad yra dėl klientų klaida bus taikoma faktinė laivybos mokestis atskaitomas iš grąžinamosios išmokos.S&H yra ne fundable.

Atsiliepimai:

Mes esame priklausomi nuo mūsų Alibaba reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas, ačiū!

Žymos: gmc padangų bžūp, gsr padangų bžūp, alfa padangų bžūp, kulka vario bžūp, mini padangų bžūp, sėdynės padangų bžūp, dviračio padangų bžūp, įkrovimo padangų bžūp, z1000 padangų bžūp, ern6 padangų bžūp

Prekės Pavadinimas datoubo
Medžiaga Aliuminio medžiagos

Parašyti atsiliepimą

DATOUBO 16 vnt aliuminio multi Neoninės spalvos automobilių padangų vožtuvas dangteliai, kulka dizaino universalus Schrader dviračio padanga, Vožtuvų dangtelis,oro dulkių dangtelis

DATOUBO 16 vnt aliuminio multi Neoninės spalvos automobilių padangų vožtuvas dangteliai, kulka dizaino universalus Schrader dviračio padanga, Vožtuvų dangtelis,oro dulkių dangtelis

Įmonės informacija: Mūsų įmonė yra įsikūręs Ningbo, Kinija.Mes esame manfactory gaminti automobilių vožtuvų dangteliai.Mes galime pasiūlyti daug vožtuvų dangtelius ir kitas giminaitis auto dalys .Esame pasiruošę sukurti ilgą ir gerus santykius su klientais visame pasaulyje.Mes tikime, kad mūsų kainos yra konkurencingos, palyginti su kitais tiekėjais.Tikimės,

Panašūs produktai