Garo jaunesnysis mokinys "PASIDARYK pats" žaislas mokslo anti gravity pakabos magnetas mokslo kostiumas eksperimentinės fizikos gamyba

Nauja

€14.37

/ €21.78

Yra sandėlyje

[apie produktus]

1,Kaip ir produktams, pelno vietos mūsų parduotuvėje yra labai mažas, kuri priklauso nuo pardavimo apimties, todėl mes atsisakyti visų formų derybų, bei atitinkamos nuolaidos bus paaiškinta svetainėje.Normalu, kad mūsų parduotuvėje būtų išparduota dėl didelio kiekio prekių.Jei prekes perkate yra išparduoti, mes ne jums pranešti, kitaip per tris elementus.Jei yra didelis kiekis prekių išparduoti, mes jus informuosime kaip įmanoma greičiau.Visi produktai sandelyje grąžinami.

2,Ten bus specialus departamentas, pakavimo prieš kokybišką pristatymą.Ten turėtų būti ne kokybės problema, tačiau ji negali būti 100%.Jei produktas neturi turėti savo problemą, prašome susisiekti su mumis laiku per 48 valandas po gavimo, ir mes pasistengsime ją išspręsti už jus.

3,Dydžio problema: kiekviena prekė turi išsamią dydžio, kiekvienas metodas yra skirtingas, 1 C M klaidos yra normalu.Jei jūs kaltinti pardavėjo rekomenduoti neteisingas dydis vėliau, atsiprašau, bet aš nenoriu sutikti grąžinti šiuo pagrindu.

4,Spalvų skirtumas yra neišvengiama problema, bet internetu pardavėjas.Yra daug priežasčių, dėl spalvų skirtumo, pvz., skirtingų kamerų, įvairių ekranų, skirtingas šviesos ir aplinkos.Spalva skirtumas yra visur.Galų gale, mašinos nėra žmogaus akis.Mes stengiamės sumažinti spalvų skirtumas tarp realių daiktų ir nuotraukų.Spalva skirtumas neturi būti naudojamas kaip priežastis vidutinis, prastas įvertinimas ar prekių mainus.Jei jūs esate ypač susirūpinęs dėl spalvų produkto, prašome atidžiai apsvarstyti prieš fotografavimas.

5,susijusius Su produktų return 1 klausimą, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, prieš grįžtant, paaiškinti informaciją, kad būtų galima stebėti savo sugrįžimo, sprendžiami laiku. 2 problema produktas turi išlaikyti pakuotės užbaigti (prašome atsinešti savo pakavimas, nereikia įklijuoti ar rašyti tiesiai originalus gamyklos lange) 3 klientai bus stengiamės patenkinti produkto spalva ar stilius, bet negalime garantuoti 100%.Jei prekės nėra grąžinamos arba keičiamos dėl spalvos ar stiliaus reikalavimų. 4 prekių pažeista tranzitu, jie turi būti pateikti per 24 valandas po gavimo dienos ir įregistruotas susisiekti su Bendrovės po pardavimo, klientų aptarnavimas. 5 šių sąlygų, negali būti grąžintas: grįžo produkto pakuotė yra pažeista arba neišsami, produkto priedai arba susijusios informacijos nėra vienodi, remontas arba pakeitimas be leidimo, Ne naudojamos ar laikomos įprastu būdu.

6,aptarnavimas Po pardavimo, yra bazinės paslaugų bendrovės.Mes esame pasirengę suteikti gerą aptarnavimo po pardavimo paslaugos jums.Tuo pačiu metu, geras aptarnavimas po pardavimo, taip pat turi bendradarbiavimo klientams.Prašome perskaityti pirmiau instrukcijas atidžiai, prieš grįžtant ir keistis prekėmis.Prašome laikytis aukščiau nurodytų sistemą, bendrovė, kad būtų išvengta įtakos kokybę, aptarnavimą po pardavimo.

[grįžti ir po pardavimo paslaugos]

1,Prieš grįžtant, ar keistis prekėmis, turime informuoti savo klientų aptarnavimo, o mes tik galime grįžti arba biržos prekių su mūsų sutikimą, kitaip mes turime teisę atmesti!

2,Po kliento užsakymai, prašome patikrinti svetainės pranešimo arba susisiekti su svetainės po pardavimo, personalo gauti vienu telefono numeriu, ir atkreipti dėmesį į vieną skaičių, jei yra problema, prašome aktyviai susisiekti express " kompanija ir svetainė darbuotojų, siekiant išspręsti problemą.Dėl vėlavimo, kurį sukelia, greitas pristatymas, ši stotis neatsako.mes bandys derėtis su express " kompanija, siekdama padėti spręsti problemą.

3,kilus grąžinimo ir keitimo prekes, klientas turi užtikrinti, kad prekės būtų supakuotos geros būklės, buvo naudojamas ne, ir produktai nėra pažeisti, ir tai neturės įtakos antrinių parduodant prekes.Jei grąžintos prekės neatitinka standarto, mes pareikalausime tvarkymo mokestis 20%.Krovinių dengia pirkėjas.

4,Mes turime kokybės inspektoriai atlieka griežtas kontrolės produktai ir anksčiau, pristatymo metu, po gimdymo ir t.t., siekiant užtikrinti, kad produktų kokybė (100%), jokių problemų iki išsiuntimo, tačiau dėl įvairių neapibrėžtų veiksnių, mūsų įmonė gali tik užtikrinti, kad 97% produktų yra laisvi atvykus, ir 2% ≤ 3% gaminius, yra atleidžiami nuo mokesčio.Prekės siunčiamos iš mūsų bendrovė, prašome patikrinti prekes pirmą kartą, ir tada pasirašyti kvitą.

Jei pastebėsite, kad kiekis yra negerai ar prekės yra sugadintas, prašome sustabdyti pasirašymo iš karto ir susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Susisiekite su klientų aptarnavimo darbuotojai mūsų įmonės, derėtis ir elgtis su juo.Negali pasirašyti aklai.Visi įgaliotas pasirašyti arba pasirašant vardu į gavėją, laikoma, kad leidimas gavėjui ar gavėjo.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą!

Kad aprašymas

Paramos mišrios partijos, iš daugiau nei 100 juanių, arba daugiau kaip 3 partijos

Žymos: ag60 plazmos, anti gravity padengti, stabdžių svorio diržas, 50x25x10 magnetas, anti gravity žaislas, modelio garo, garo variklis, fizika, Valdyba, įranga, skirta fizikos

Specifikacijos 22*16.5*5.5
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C)
Prekės Numeris 1024
taip, pakavimo Spalvos Langelį
Taikoma amžius Nepilnamečių (7-14 metų).
Ar įmanoma, kad "PASIDARYK pats" taip,
Pajėgumų plėtra Žvalgybos plėtra
Amžius 14 Metų, & Iki
Tipų Mokslo ir Švietimo Žaislai Fizikos
Yra video gidas taip,
Modelio Numeris 1024
Temos Profesijos
Įspėjimas Netinka pagal 4 metai
Medžiaga Plastikas / plastikas

Parašyti atsiliepimą

Garo jaunesnysis mokinys

Garo jaunesnysis mokinys "PASIDARYK pats" žaislas mokslo anti gravity pakabos magnetas mokslo kostiumas eksperimentinės fizikos gamyba

[apie produktus] 1,Kaip ir produktams, pelno vietos mūsų parduotuvėje yra labai mažas, kuri priklauso nuo pardavimo apimties, todėl mes atsisakyti visų formų derybų, bei atitinkamos nuolaidos bus paaiškinta svetainėje.Normalu, kad mūsų parduotuvėje būtų išparduota dėl didelio kiekio prekių.Jei prekes perkate yra išparduoti, mes ne jums pranešti, kitaip per

Panašūs produktai