BOOMJOY Spray Mop 360 Laipsnių Rankena Daugkartinio naudojimo Mikropluošto Šluostės ir Valyti Namus Laminuota Medžio, Keraminės Plytelės Grindų

Nauja

€20.58

/ €41.15

Yra sandėlyje

Spray Mop Grindų su Daugkartinio naudojimo Mikropluošto plaušinės šluotos Pagalvėlės 360 Laipsnių Rankena Mop Namų Laminuota Medžio, Keraminės Plytelės, Grindų Valymas

Produkto Savybės:

◆Skalbti rankomis Nemokama Projektavimo Mop atsisveikinti su tradicinių rankų plovimas, grindų šluotos, tingus butas spray mop su aukščiausios savarankiškai gręžimo ir automatiškai atšokusio kamuolio dizainas yra daugiau galingas išspausti funkciją, veiksmingą dehidratacija, ir super nukenksminimo.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai skaidrių lygio aukštyn & žemyn išspauskite vandenį ir purvą iš; savo rankomis niekada liesti purvo.

◆Sauso ir Šlapio Mop Su optinio pluošto gręžtuvų borai ir super absorbentas talpa, šis mikropluošto mop gali greitai švarus tiek sausos ir šlapios grindys.Purškimo mop galite sugauti purvą ir plaukus ant sausos grindys, o sugeria vandenį ant šlapio vienas.

◆360° Besisukanti Galva Lankstus 360 laipsnių grindis plauni galvą leidžia jums lengvai valyti aplink kampus ir visi sunkiai pasiekiamų kampų.Ne tik spray mop grindų valymo, bet taip pat ir sienų valymas, langų ar net spintos paviršius.

◆Vertikaliai, saugoti save gręžimo spray mop leidžia stovėti vienas be pasvirusi ant sienos, ar galite kabinti su pakabinimo anga lengvai saugojimo ir palikti išdžiūti natūraliai išvengti bakterijų plitimas.

◆Nr. lenkimo ⇒ Viena ranka valyti nereikia atlikti į kibirą ar išspausti skudurėliu dulkes, nr. varginantis sunkaus darbo reikia, tiesiog lengvai paspauskite gaiduką ir patraukite svirtį be lenkiantis tada vandenį galima išpurkšti tolygiai.

◆Paprastas Montavimas Užrakinta-į užsegimas ir "Velcro" pasta leidžia tvirtai saugi rankena ir mikropluošto mop pagalvėlės, lengva įdiegti ir pašalinti trinkelėmis.

◆2 X Mirofiber Trinkelės mikropluošto mop pad yra plaunamas ir daugkartinio naudojimo, daug daugiau ir ekonomiškas nei vienkartiniai įklotai.Puikus spray mop grindų medienos, laminato, plytelių ir kt.

◆Pakuotę Įeina: 1 X mop 2 X Mirofiber Pagalvėlės Foto Rodyti Patarimus

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.Mokėjimas 1. Mes priimame Alipay dėl www.sakarmakar.lt.

2. Galite atsiskaityti visa, "Mastercard", "Western Union", Qiwi ir Banko pavedimu.

3. Visi mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

4. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą.

Shippment

1. Užsakymai yra tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, Pls patikrinkite, ar jūsų adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas.

3. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis.Ypač per atostogų sezoną.

4. Jei negavote kad per 60 dienų nuo mokėjimo, pls susisiekti su mumis.Mes bus stebėti, laivybos informacija ir atsakyti jums kuo greičiau.

Atsiliepimai

1. Jei jūs gaunate savo užsakymą geros būklės, mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti mums, 5-ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ.

2. Pls susisiekti su mumis pirma, jei esate nepatenkinti su elementą, kai gavo, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą, prieš savo atostogas visus atsiliepimus ar ginčų, Ačiū už jūsų geranorišką supratimą!

Žymos: 13.8 v dc maitinimo šaltinis, dviračių co2, daugkartinio naudojimo krūties pagalvėlės, mediniai padėklai plytelių, spray mop, geležies apsaugoti, boomjoy mop varantys, grindų mop, švarus namas, 90 e taškų

Formos Stačiakampis
Polių Medžiaga Geležies
Funkcija Eco-Friendly
Galvos Formos Stačiakampis
Medžiaga Mikrofibros Audinys
Gręžimo Būdas Stumdomosios,
Modelio Numeris p12
Nuolat Garuose Laikas <15 minučių
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris <2kg
Rankenos Tipas Valymas
Dehidratacijos Lygis 80% -90%
Absorbcija <10 sekundžių
Pakuotė Su 1 Mophead
Prekės Pavadinimas BOOMJOY
Tipas Vieno disko
Sudėtinės Dalies Tipo Metalų Krepšelio + Plastiko Pedalas
Talpa <300ml
Mop Strypo Tipas Bendrieji Lazdele + Plastikinis Dėklas

Parašyti atsiliepimą

BOOMJOY Spray Mop 360 Laipsnių Rankena Daugkartinio naudojimo Mikropluošto Šluostės ir Valyti Namus Laminuota Medžio, Keraminės Plytelės Grindų

BOOMJOY Spray Mop 360 Laipsnių Rankena Daugkartinio naudojimo Mikropluošto Šluostės ir Valyti Namus Laminuota Medžio, Keraminės Plytelės Grindų

Spray Mop Grindų su Daugkartinio naudojimo Mikropluošto plaušinės šluotos Pagalvėlės 360 Laipsnių Rankena Mop Namų Laminuota Medžio, Keraminės Plytelės, Grindų Valymas Produkto Savybės: ◆Skalbti rankomis Nemokama Projektavimo Mop atsisveikinti su tradicinių rankų plovimas, grindų šluotos, tingus butas spray mop su aukščiausios savarankiškai gręžimo

Panašūs produktai