Riverruns Realus Skrenda 24pc/Maišas UV Skrenda Gali Skristi Sausas tubusui, 4 Spalvos, 3 Dydis

Nauja

€12.00

Yra sandėlyje

Riverruns Realus Skrenda 8pcs/Maišas UV Skrenda Stimuliatorius tubusui, 4 Spalvos, 1 Dydis Pareigos: Musė realus c omponents Aprašymas: teka ® Tiesa Gali Skristi tubuso puikiai imituoti tikra forma ir siluetas gali skristi sausas.Unikalus Vamzdis-UV medžiagos, minkštas, lankstus, ir draugiška aplinka, idealiai tinka paprasta ir nepriekaištinga skristi susiejimas.Įstaigų yra micro tuščiaviduriai struktūrą, veikti kaip plūdrumo pagalbos išlaikyti skristi ant paviršiaus.Aukštųjų technologijų Vamzdis-UV suteikia plataus spektro UV liuminescencinės, todėl jiems mirtinai pritraukti.

Medžiaga: Visos tubusui, gali skristi yra lankstus, skaidrus, atsparus vandeniui.

Dydis: small (kablio dydis 12-10), vidutinės trukmės (kablio dydis 10-8), didelis (kablio dydis 8-6).Ilgesniu kotu, kabliukai būtų rekomenduojama.

Spalva: Būna dažniausiai skristi atspalvių, keturias gamtos spalvų, taikoma už visus etapus, Gali skristi liukas.Tan, Geltona, Šviesiai Geltona, ir Djetinja Upės.

Pakavimo medžiagos:Kiekvienoje pakuotėje yra keturios spalvos, su trijų dydžių, ir dviejų dalių kiekvieną, suderinama su akmens skristi kojos.Su super kokybė ir skaidrios medžiagos-plastikinis maišelis.

Pristatymas: prekė jums bus išsiųsta per 24 valandas po to, kai gavo mokėjimo.Jungtinių amerikos valstijų siunta: Shipping " teikia e-Paketinių iš Kinijos, ir jūs gausite paketą, apie 7-15 darbo dieną, kartais ji bus užtrukti šiek tiek ilgiau.Visame pasaulyje Siunta: Mes laivas per Kiniją paštu, tai gali užtrukti ilgiau, kol gausite prekę, paprastai siuntą visame pasaulyje imsis 18 iki 35 darbo dienų.Taip pat galime pasiūlyti kurjerių kaip DHL, "FedEx" ir EMS, kuris yra greitesnis ir užtruks keletą dienų, bet tai kainuoja $20 ar didesnis.Jei yra skubus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes suteiksime jums priimtiną laivybos mokesčius.Mes ir siųsti sekimo nėra.jums išsiuntus jūsų prekes, todėl jūs galite sekti siuntą ir žinoti, kai jūs galite gauti savo prekę.Kartu pristatymas: išsaugoti, siuntimo išlaidų, rekomenduojama užsisakyti įvairių daiktų bei mokėti vieną mokėjimo.Jeigu norite užsisakyti daugiau, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl galimo nuolaida laivybos kaina.Ačiū už jūsų malonų pasitikėjimą.Grįžti aprašymas: 1. Trijų mėnesių garantija. 2. Grįžti laivybos mokesčiai bus taikomi pirkėjui. 3. Prašome grąžinti per 7 dienas gavus prekę, jeigu prekė yra nekokybiška, mes jį pakeisime nauju. 4. Mes priimame tik nepanaudotos prekės, kurios yra geros būklės.Prašome palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes jums išspręsti problemą iš karto.Geros dienos!

Žymos: mayfly nimfa, jaukų skristi riverruns, pabėgti ktm, vamzdis ultravioletinės, flash skristi, šlifuota masalas rinkinys, skristi upėtakis, barbless skristi kablys, liūtas skristi lazdele atveju, vamzdis susiejimas

Prekės Pavadinimas Aventik
Tipas Dirbtinis Masalas
Pozicija stream
Kategorijos Pranešk Apie Netikrą Suvilioti

Parašyti atsiliepimą

Riverruns Realus Skrenda 24pc/Maišas UV Skrenda Gali Skristi Sausas tubusui, 4 Spalvos, 3 Dydis

Riverruns Realus Skrenda 24pc/Maišas UV Skrenda Gali Skristi Sausas tubusui, 4 Spalvos, 3 Dydis

Riverruns Realus Skrenda 8pcs/Maišas UV Skrenda Stimuliatorius tubusui, 4 Spalvos, 1 Dydis Pareigos: Musė realus c omponents Aprašymas: teka ® Tiesa Gali Skristi tubuso puikiai imituoti tikra forma ir siluetas gali skristi sausas.Unikalus Vamzdis-UV medžiagos, minkštas, lankstus, ir draugiška aplinka, idealiai tinka paprasta ir nepriekaištinga skristi susiejimas.Įstaigų yra

Panašūs produktai