"Fiskars" -lenkas, apeiti peilis žalia mediena, pjovimo Ø: 3,8 cm, ilgis: 55 cm, Juoda/Oranžinė, 1000582

Nauja

€50.83

Yra sandėlyje

Popsicle su apeiti peilis žalia mediena, genėjimo šakas, krūmus ir gyvatvores iki 3,8 cm skersmens.Skirta dešiniarankiams ir kairiarankiams.

Lengvas aukščio darbo dėka lengvas rankena su stiklo pluošto, armuoto plastiko rankenos.Švarus ir veiksmingas pjovimo: non-stick sluoksniu ant menčių sklandžiai ir švarus pjovimas.Stabilios padėties filialas dėka matuoklis, kablys.Sumažinti pastangų ir pjovimo našumą 3 kartus didesnis dėka užtrauktuko sistema.Ilgaamžiai, nerūdijančio plieno.Lengva galandimo ir disko pakeitimas.Diamond Kalkių parduodami atskirai priežiūros rinkinys (galima nuoroda: 1001640).Suomių dizaino.

Savybės

-Turinys: 1x "Fiskars" pole ašmenys apeiti PowerGear L74 -Ilgis: 55 cm -Svoris: 0,55 kg -Medžiaga: Preciziniai Plieno/non-stick danga-Spalva: juodas/Orange -Modelis: 1000582.

Žymos: sodo pruner, sodo žirklės, sodo žirklių, džiovintų slyvų, žalvario edc įrankis, peilis suvilioti, prietaiso valymo žuvų odos, 10 greičio dviračių grandinės, suvilioti meredith, dviračio grandinė shimano

Genėjimo Įrankis Tipas Apvadu Žirklės
Kilmės ES(Kilmės)
Svoris 0.55 kg
Pruner Tipas Apeiti
Dizainas Suomių vertimas
spalva juoda/Oranžinė
Skersmuo 3,8 cm
Prekės Pavadinimas "FISKARS"
Ilgis 55 cm
Modelio Numeris 1000582
Medžiaga Preciziniai Plieno/non-stick sluoksnis

Parašyti atsiliepimą

"Fiskars" -lenkas, apeiti peilis žalia mediena, pjovimo Ø: 3,8 cm, ilgis: 55 cm, Juoda/Oranžinė, 1000582

Popsicle su apeiti peilis žalia mediena, genėjimo šakas, krūmus ir gyvatvores iki 3,8 cm skersmens.Skirta dešiniarankiams ir kairiarankiams. Lengvas aukščio darbo dėka lengvas rankena su stiklo pluošto, armuoto plastiko rankenos.Švarus ir veiksmingas pjovimo: non-stick sluoksniu ant menčių sklandžiai ir švarus pjovimas.Stabilios padėties filialas dėka matuoklis,

Panašūs produktai