Roborock S5 Max Robotas Dulkių siurblys WIFI APP Kontrolės Automatinė Valymo Dulkių Smart Planuojama Skalbimo Mopping Atnaujinti S50 S55

Nauja

€472.59

/ €908.83

Yra sandėlyje

Garantija:

Siūlome trijų metų garantija, robotas.Jei yra bet kokia žala, mes atsiųsime jums dalių, nemokamai, prašome jums ją įdiegti (mes atsiųsime jums įrengimas vaizdo).Bet jei jis yra dirbtinai sugadintas, turėsite sumokėti kai kuriuos mokesčius.Roborock S5 Max Robotas Dulkių Siurblys Kiekvieną Dieną Mopping Made Easy

Pirminio ES kištuko, kiti plug standartus, pristatome kištuko keitiklį

(Brazilija turi užpildyti deklaruota vertė teisingai, prašome įsigyti atsargiai, muito mokestis Brazilija yra labai didelis)

● Itin didelis Elektrinis Vandens Bakas

Elektrinis vandens bakas S5 Max turi visiškai naują ir itin tiksliai peristaltiniu siurbliu ir tai yra didelis surengti 290ml vandens, gerai mopping 200sqm kartą.

● Nuosekliai Mop Slėgis

Spyruoklinius mop verčia mop mygtukai ant grindų, su nuolat 300g slėgio, suteikiant jums mopping, kad yra taip, kaip išsamiai pabaigoje, kaip tai yra pradžioje.

● Virtualus Kliūtis ir Juostos Valymo

Vieta virtualus no-go zonų ir kliūtis, arba tiesiogiai robotas valyti specialios dėmių ir yra, kaip naudojant Roborock app.

● Skirta Ne-Mop Zonas

Nustatyti ne-mop zonų aplink kilimai, todėl jūs galite automatizuoti mopping nesirūpindami mirkyti kilimai.

● Didelio Tikslumo Navigacijos

Didelio tikslumo lazeris navigacijos sistema nuskaito kambarį 300RPM,sukurti areal-laiko žemėlapį savo namuose.

● Tikslumo Vandens Valdymo

Tikslumo vandens valdymas suteikia jums kontroliuoti vandens kiekį, todėl jūs galite pasirinkti geriausią suma valymas įvairių grindų tipų.Ir vandens bakas yra testedfor 1500 valandų po robotas.

● Automatinis Vandens Išjungimas

Vanduo yra išjungti visiškai, kai S5 Max yra nukirpta,todėl jūs galite palikti robotas užpildyti ir paruoštas kitą mop.

● Ilgalaikis Galia

Intensyvaus siurbimo lengvai pakelia purvą off grindimis ir tempia ją iš giliai viduje kilimai, o daugeliui 5200mAh baterija išlaiko jį valyti iki 190 minučių Tylusis Režimas.

● Adaptyvioji Maršruto Planavimo Algoritmai

Adaptyvūs algoritmai apskaičiuoja efektyviausią valymo maršrutą kiekviename kambaryje remiantis formą ir vietą kliūčių.Todėl valymas yra iki 15% greičiau.

● Išsamiai Planavimas

Išplėstinė planavimas leidžia valymas būti setfor skirtingų kartų, skirtingų dienų, net skirtingų siurbimo ir vandens lygis, už specialias patalpas arba visą grindų savo namuose.

● Smart Top-Up)

Kai valymo didesnės erdvės, robotas skaičiuoja, kiek lieka vietos už jį valyti ir grąžina į viršų pakankamai baigti, o ne įkrovimo iki 80% kiekvieną kartą.

● Aukšto Laipiojimo Galimybes

Lipa lengvai per 0.8 į (2cm) aukštos ribos ir kilimai,automatiškai perjungia į maksimali galia, kai kilimų valymas.

● Easy Mop Įrengimas

Naudojant unikalią stalčių dizainas, mop-laikiklis gali būti įdiegta ir removedquickly ir lengvai, be prakeiktas robotas per arba pašalinti vandens bakas.

● Greitas ir Paprastas Aptarnavimas

Priežiūra turėtų būti lengvas ir greitas, kuris yra, kodėl šis robotas yra greitas-atleiskite, pagrindinis šepetys, mop-laikiklis,vandens talpyklos, ir sumetami į šiukšlių konteinerį.Skalbti oro filtro ir mop mygtukai leidžia šie duomenys turi būti naudojami ilgiau, kol jie turi būti pakeisti.

● Dalių Sąrašas

● Pagrindiniai Parametrai

● Apie Laivybos

Mes turime 4 užsienio sandėlių, rusijos, Lenkijos ,Belgijos ir Ispanijos. 1. Mūsų Ispanija sandėlyje neturi laivybos tarnyba prie Kanarų Salų, jei jūsų pašto adresas priklauso Kanarų Salas, nedėkite užsakymo. 2. Mūsų Lenkija sandėlyje gali išsiųsti užsakymą Lenkijos ir Vokietijos per 3 darbo dienas per Lenkija DHL ir Vokietijos DHL. 3.Mūsų Belgija sandėlyje gali gabenti kad Prancūzija ir Vokietija per 3-5 darbo dienas . 4.Mūsų rusijos sandėlyje, tai pristatymo laikas yra apie 15 dienų, daugelyje sričių, keletą atokiose vietovėse gali pasiekti 30 dienų.

● Apie Garantiją

Siūlome trijų metų garantija, robotas.Jei yra bet kokia žala, mes atsiųsime jums dalių, nemokamai, prašome jums ją įdiegti (mes atsiųsime jums įrengimas vaizdo).Bet jei jis yra dirbtinai sugadintas, turėsite sumokėti kai kuriuos mokesčius.

Žymos: cleaner robotas dulkių, roborock s5 max xiaomi, paramos roborock h6, robotas žaislas, valymo robotas cleaner, 330uf, roborock s6 max, xiaomi mi robotas dulkių mop medžiaga, roborock s5, 1c filtras

Feature3 Pritaikytas kambarys vandens tūris ir įsiurbimo
Specialių Siurbimo Antgalis Apliejimo & Sugeria Žemės Šepetys
Run time 150 minučių
Prekės Pavadinimas dreame
roborock S5 Max Versijos roborock S50/S55
Baterija 5200 mAh
LCD No
Feature5 Spyruoklinė Mopping
Laiko Rezervacija Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Turbo Šepetys Taip
Modelio Numeris roborock S5 Max
Maišelis Arba Bagless Bagless
Funkcija Šlapias ir Sausas
Baterijos Veikimo Trukmė 2 valandos-2 valandos 30 minučių
Feature1 Platus+Mopping
Įrengimas robotas
Vandens Bako Talpa 290ml
spalva Balta, juoda
Navigacinė Sistema Lazerio Navigacijos
Valymo Maršrutą Planuojama Tipas
Produkto svoris apie 3,5 kg
gaminio dydis 353 x 350 x 96.5 mm
Pakuotės Dydis 489 x 403 x 152mm
Feature2 Elektroninis Vandens Talpa
Sertifikavimo SASO
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Dydis(mm) 353*350*96.5 mm
Dulkių Laikymo Tipas Dulkių Dėžutė
Maks. Įsiurbimo 2000 Pa
Filtro Tipas HEPA
Laido Ilgis (m) Belaidžio
Galia (W) 58W
Dulkių Talpyklos Talpa 460 ML
Dulkių Dėžutės Talpa (L) 0.5 L
Kliūčių Kertant Galimybė Iki 2 cm
Feature4 Kambarys Pasirinktinio Valymas
Įtampa (V) 14,4 V

Parašyti atsiliepimą

Roborock S5 Max Robotas Dulkių siurblys WIFI APP Kontrolės Automatinė Valymo Dulkių Smart Planuojama Skalbimo Mopping Atnaujinti S50 S55

Roborock S5 Max Robotas Dulkių siurblys WIFI APP Kontrolės Automatinė Valymo Dulkių Smart Planuojama Skalbimo Mopping Atnaujinti S50 S55

Garantija: Siūlome trijų metų garantija, robotas.Jei yra bet kokia žala, mes atsiųsime jums dalių, nemokamai, prašome jums ją įdiegti (mes atsiųsime jums įrengimas vaizdo).Bet jei jis yra dirbtinai sugadintas, turėsite sumokėti kai kuriuos mokesčius.Roborock S5 Max Robotas Dulkių Siurblys Kiekvieną Dieną Mopping Made Easy Pirminio ES kištuko, kiti plug

Panašūs produktai