Moteriški Megztiniai 2020 Naujas Mados Mygtuką Golfo Džemperis Moterims Minkštas Megzti Ponios Megztinis Žiemą Viršūnes Megztinis Džemperis Ponios

Nauja

€10.75

/ €17.92

Yra sandėlyje

Prekės Matavimai(cm)

Taip yra detalus butas matavimus cm apie šią prekę nėra.Matavimai gali būti 1-3 cm paklaidos dėl vadovo matavimo. 1 colis=2,54 cm.

Vieno Dydžio(Tampri): Krūtinė 64-94, Ilgis 55, Pečių 30-38, Rankovės 54

Nėra "Vienas Dydis" tinka man?

Paprastai "Vienas Dydis" šis punktas tinka: Rusija Dydis: 40-46; US Dydis: 0-10; Europa Dydis 34-40; UK/AUS Dydis 6-12. Bet dar labiau patvirtina, jei "Vienas Dydis" šis punktas tinka jums, prašome kreiptis į punktas matavimai, lyginant su jūsų kūno matavimų patvirtinti, jei "Vienas Dydis" šis punktas tinka jums.Jei jums dar kyla abejonių apie tai, jei "Vienas Dydis" šis punktas tinka jums, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Modelis Rodo

Mėgautis kiekviena akimirka su mūsų elementas!Save išreikšti skirtingų žavinga!

Realios Foto

Reali nuotrauka nekilnojamojo elementą.Parduotuvė mūsų prekės be rūpesčių!

Verslo Bendradarbiavimą

Drop laivyba ir didmeninės abu yra sveiki.Mažiausias užsakymo kiekis yra vienas gabalas.Kad būtų daugiau, daugiau, nuolaida.Drop laivyba, mes atsiųsime elementą prie jūsų klientas tiesiogiai ir nebus palikti bet mūsų informaciją.Didmeninė, mes galime pasiūlyti nuolaidą arba mes galime pasiūlyti nemokamai express pristatymas.ODM ir OEM yra palaikomi.Kviečiame aptarti kitų įmonių bendradarbiavimas su mumis.

Spalva Skirtumas

Mes stengiamės, kad ekrano spalvų taip tiksliai, kaip įmanoma, bet dėl apšvietimo, skirtingų ekrano, asmeninio supratimo, spalvų ir kitų priežasčių, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl interneto puslapis.Prašome kreiptis į spalvą tikrąjį punktą, kaip galutinį spalvos.Spalva skirtumas nepriklauso kokybės problema.

Pristatymas

Paruošimo Laikas: 3-7 darbo dienas.Mano siuntimo greitis ir nuotolinio adresą, mes galime naudoti kitų laivybos metodą vietoj gabenimo metodas jūsų užsakymą.Dėl skirtingų muitų politikos skirtingų šalių, gali būti importo muitais, mokesčiais ir kitomis muitų susijusių mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas.Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

Grąžinimas ir Mainai

Mes remiame jokios priežasties grąžinimo ir keitimo politiką.Prekės turi būti grąžintos per 7 dienas nuo gavimo.Prašome įsitikinti, kad prekės geros būklės, nesugadinta, nenaudota, ir su originalia pakuote.Pirkėjai moka už grąžinimas prekių mokesčiai.

Atsiliepimai

Jei esate įsitikinusi, palikite 5 žvaigždžių atsiliepimus, būsime dėkingi.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, kol palikti atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes stengiamės išspręsti visas problemas už jus.Komunikacijos visada yra geriausias būdas išspręsti problemą.

Žymos: golfo moterims, pulover megztinis moteriška, rudos spalvos megztinis moterims, džemperis moterims, top moterims, megztinis, hot sexy moteris nuotrauka, rožinis megztinis moteris, megztinis ni, sijonai džemperis moterims 2020 m.

Rankovės Stilius Reguliariai
Apykaklės Golfo
Modelio Tipas Kietas
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris SG1227
rožinis megztinis baltas megztinis
Uždaryti Tipas NĖRA
Drabužių Ilgis Reguliariai
Ponios megztinis moterų megztinis
Medžiagos Sudėtis Poliesteris, Nailonas, Viskozė
megztas megztinis džemperiai ponios
Apdaila Mygtukas
Prekės Pavadinimas Croysier
Elemento Tipas Puloveriai
Stilius Atsitiktinis
Storis STANDARTAS
Lytis MOTERIS
Megztinis žiemos moteris
moterų megztinis moteriški megztiniai 2020 m.
moteris megztinis moteris megztinis rudenį ir žiemą
megztinis džemperis moterims
Technics Kompiuterio Megzti
Golfo Golfo megztinis

Parašyti atsiliepimą

Moteriški Megztiniai 2020 Naujas Mados Mygtuką Golfo Džemperis Moterims Minkštas Megzti Ponios Megztinis Žiemą Viršūnes Megztinis Džemperis Ponios

Moteriški Megztiniai 2020 Naujas Mados Mygtuką Golfo Džemperis Moterims Minkštas Megzti Ponios Megztinis Žiemą Viršūnes Megztinis Džemperis Ponios

Prekės Matavimai(cm) Taip yra detalus butas matavimus cm apie šią prekę nėra.Matavimai gali būti 1-3 cm paklaidos dėl vadovo matavimo. 1 colis=2,54 cm. Vieno Dydžio(Tampri): Krūtinė 64-94, Ilgis 55, Pečių 30-38, Rankovės 54 Nėra Vienas Dydis tinka man? Paprastai Vienas Dydis šis punktas tinka: Rusija Dydis: 40-46; US Dydis: 0-10; Europa

Panašūs produktai