PRIEŠ FITNESO Karabinai Oro joga hamakas CE Sertifikuota Sidabro Plieno laipiojimo 25KN O Tipo Aparatūra, Oro Šokių

Nauja

€12.65

/ €13.60

Yra sandėlyje

Karabinai Oro joga hamakas CE Sertifikuota Sidabro Plieno Karabinai 25KN O Tipo

Max Trūkimo Apkrova:25KN,

Svoris:164g

Spalva: Raudona Užsegimas sandėlyje

Medžiaga : S teell

CE, CSA

VISĄ SE ANTENOS ŠILKO.TIK JŪSŲ NUORODA, ŠIOJE SVETAINĖJE NĖRA PARDUOTI VISAS KOMPLEKTAS.

Susiję Produktai:

Esame pagrindiniai profesinės Didmeninė tiekėjas, Pilnas komplektas jogos įranga, įskaitant:

--->Oro Joga Hamakas --->Oro Joga Sūpynės --->Oro Šilko kit --->Oro Joga Stovas/Kadras --->Oro Hoop --->Joga Sienos Virvę rinkiniai --->Bungee Naudotis Šokių įrengimai, Prašome nuorodą paveikslėlio, norėdami patikrinti mūsų parduotuvėje.

FQA:

Q1. Produkto pat kaip nuotraukos?

A1:Taip, visos nuotraukos yra realios.Mes paėmė šias nuotraukas pagal save.

Q2. Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A2: Taip, mes laivas kiekvieno užsakymo su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite sekti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje.

Q3. Kada mano užsakymas bus parduodama?

A3: gavę užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant vežimo mokestį.Mes atsiųsime elementus per 1-3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Q4. Kaip apie grąžinimo politiką?

A4: Mes eksportavo daugiau nei šimtai tūkstančių joga hamakai, kad visame pasaulyje per pastaruosius 10 metų ir iki dabar, net vieną atsiliepimus apie prekę problema viskas.Žinoma, tuo atveju, jei atitinkate visas problemas, mes 100% aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau grįžo daiktai turi būti supakuoti į pradines sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas gali bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Bet kokiu atveju, jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums!

Q5. Aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A5. Taip, mes (Prieš Fitneso)yra pagrindinės profesinės gamintojų ir wholeseller Kinijoje.Jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti elektroniniu paštu mums, mes suteiksime jums geriausias, didmeninės kainos!

K6. Jums pateikti Dropshipping paslaugos visame pasaulyje?

A6: Taip, mes turime nuostabų dropshipping patirties daug klientų.Mes garantuojame kad greitai reaguoti ir greitai laivas su sekimo paslaugos.

Ačiū jums labai dar kartą už renkantis Prieš Fitneso jūsų oro joga įrangos tiekėjas.Nuoširdžiai linkiu jums turėti labai laimingas pirkinių! :)

--------------------->>>>>

Žymos: pliaukštelėjimas mušimas, turkijos raki, vandens sportas, moterų snowshoes, Gitaros Kaklo Plokštė, daug karabinai, karinės žvejybos kėdė, inkaro gervė, kišenėje projektorius, Hamakas Sūpynės

spalva Kaip parodė nuotrauką
Materiall PLIENO
Svoris 164g
Prekės Pavadinimas PRIEŠ FITNESO
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Karabinai & Quickdraws
Jėga 25KN
Prek.kod 1 VNT

Parašyti atsiliepimą

PRIEŠ FITNESO Karabinai Oro joga hamakas CE Sertifikuota Sidabro Plieno laipiojimo 25KN O Tipo Aparatūra, Oro Šokių

PRIEŠ FITNESO Karabinai Oro joga hamakas CE Sertifikuota Sidabro Plieno laipiojimo 25KN O Tipo Aparatūra, Oro Šokių

Karabinai Oro joga hamakas CE Sertifikuota Sidabro Plieno Karabinai 25KN O Tipo Max Trūkimo Apkrova:25KN, Svoris:164g Spalva: Raudona Užsegimas sandėlyje Medžiaga : S teell CE, CSA VISĄ SE ANTENOS ŠILKO.TIK JŪSŲ NUORODA, ŠIOJE SVETAINĖJE NĖRA PARDUOTI VISAS KOMPLEKTAS. Susiję Produktai: Esame pagrindiniai profesinės

Panašūs produktai