Sublimacijos tuščią 2D TPU padengti atvejais iPhone7 Plius/iPhone8 plius

Nauja

€128.30

Yra sandėlyje

Sublimacijos tuščią 2D TPU padengti atvejais iPhone7 Plius/iPhone8 plius Kiekvienas turi savo stilių, šiek tiek elegantiškas telefono dėklas išspausdintas su savo Svajonių, Meilės, Patarlių, Nuotaikos, Net Atminties, Kuri gali padėti jums įgyvendinti savo norus.Mūsų pasaulis yra pilnas džiaugsmo ir laimės.Mėgaukitės nuostabų ir kūrybinio gyvenimo ! 1 Lot=100vnt telefono dėklas+100vnt baltos spalvos aliuminio Produkto Aprašymas Pavadinimas Sublimacijos tuščią 2D TPU padengti atvejais iPhone7 Plius/iPhone8 plius raktinius Žodžius Sublimacijos tuščią 2D TPU apimti atvejus, Medžiaga Minkšta guma, Balta Spalva,Skaidrus,Juoda Stiliaus Mados MOQ 100vnt Paketo PP Plastiko atskiro Maišo Lemti Laiko 2-3 dienas Laivybos Būdas, DHL; "Fedex"; TNT;UPS;EPS Mokėjimo sąlygas Paypal, Western Union, T/T, Banko pavedimu, sąlyginio Deponavimo, Alipay

Detalius vaizdus

Sublimacijos Procesas:

1. Accquire vaizdų iš fotoaparato ar išmanųjį telefoną

2. Sureguliuokite vaizdo į tinkamo dydžio dangtelis baltos skardos

3. Print image dažų sublimacijos rašalo ir sublimacijos perdavimo knyga

4. Sublimacijos perdavimo spausdinimo.

Naudojimas:

Informacija apie įmonę: Esame profesionalus gamintojas ir didmenininkas dėl Sublimacijos Telefono Atvejų, užsiima Sublimacijos Verslą daugiau kaip 10 metų.Mes galime pasiūlyti visą spektrą Sublimacijos Produktų, iš Šilumos Spaudos Mašinos prie Įvairių Sublimacijos Medžiagų, iš skirtingų Telefonų Atvejais Piniginės.Mūsų produktų pritaikymo srityse: pagal Užsakymą High-End Dovanos, Reklamos, Elektroninių Produktų Aksesuarai, Namų Dekoravimo, Kalėdų Papuošalai ir kt."Vieno Langelio" Paslauga, Gamyklos Kaina, Patikimi Gaminiai, Greitas Pristatymas, Atsakinga Tarnyba.Mūsų Paslaugos:

Produktų Linija yra Baigtas, Vieno Langelio " Paslauga Konkurencinga Kaina, Didelis Akcijų, Greičio Laivybos Profesionalių Pardavimo Komanda, Geras Po pardavimo, Paslaugų Mažas, kad yra priimtinas Sutikti, kad užsisakyti

Pakavimas Ir Pristatymas:

DUK:

Mes nenorime, kad mūsų vertingų klientų įdomu, apie tai, kaip mes roll, todėl čia yra tik keletas iš dažniausiai užduodamus klausimus, kurie jums visiškai norite žinoti atsakymus.Q: ar Esate manufaktūra ar prekybos bendrovė?

A: Abu yra.Mes jau vyksta šioje srityje daugelį metų.Taigi, konkurencinga kaina, gali būti saugoma mūsų klientams.Ir kokybiški produktai ir po tarnybos yra geriau nei kiti.Begalinis atneša jums geriausia ir labiausiai patikimų ženklų vartotojų electronice produktus, kurių imsis savo skaitmeninio gyvenimo būdo į visiškai naują lygį.

Q: Kas yra jūsų geriausias kainos?

A: Mūsų gaminiai yra gana platus kainų diapazonas įvairių rūšių ir skirtingos kokybės reikalavimas.Prašome susisiekti su mumis laisvai, mums bus malonu suteikti jums citatą, gavę išsamius reikalavimus.

Q: Kaip aš galiu gauti mėginiai?

A: Jei jums reikia kai kurių bandinių bandymas, prašome apmokėti už siuntimo išlaidas ir imtis išlaidų.

Q: Kiek transporto krovinių bus?

A: krovinių vežimo priklauso nuo svorio ir pakuotės dydį ir jūsų vietovėje.

Q:Kaip aš galiu gauti savo kainą, sąrašą?

Prašome jaustis laisvai susisiekti su mumis dėl trademanager arba atsiųskite mums užklausą, tada galime jums atsiųsti kaina sąrašą ir daugiau informacijos el. paštu.

Q:ar Galite spausdinti savo logotipą atveju?

A: Taip, mes galime padaryti užsakymą projektavimo atveju.Mes turime dviejų rūšių spausdinimas, šilumos-paspaudus ir šilkografija savo pasirinkimą.

Q: Kaip užsisakyti?

1 žingsnis - Praneškite mums jūsų reikia, pvz.: kuriuos modelius, Kiekio, spalvos ir kita speciali pastaba.

Žingsnis 2 - Mes, kad sąskaita už jums patvirtinti pirmą kartą.

3 žingsnis - Tikrinimas, sąskaitos faktūros ir patvirtinkite mums, mes pasirūpinsime gamybos artimiausiu metu, kai gautas mokėjimas.

4 žingsnis - Imtis nuotraukos patvirtinti ir sekti pristatymas info ,tokių sekimo numerį

Žymos: divisoria iphone dėklai, 2d atveju, "honda" tuščią dangtelį, tuščias antikvariniai dangtis, tuščias atveju telefono, 4s tuščią dangtelį, įkvėpimo iphone dėklai, tuščią, stiklinį dangtelį, evangelijos iphone dėklai, fotografija iphone dėklai

Prek.kod 100vnt
Pakuotė PP Plastiko atskiro Maišo
Prekės Pavadinimas NovelCases
Savybės Apsaugos
Funkcija Purvo atsparus
Medžiaga Minkštas Gumos
Kilmės KN(Kilmės)
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Dizainas Individualizuotos Dizainas
spalva Balta,Skaidri,Juoda
Laivybos Būdas DHL; "Fedex"; EPS;UPS;TNT
Suderinamo "iPhone" Modelis "IPHONE" 8 PLIUS
Tipas Maišelis
Spausdinti baltos spalvos aliuminio spausdinti
Raktiniai žodžiai Sublimacijos tuščią 2D TPU padengti atvejais

Parašyti atsiliepimą

Sublimacijos tuščią 2D TPU padengti atvejais iPhone7 Plius/iPhone8 plius

Sublimacijos tuščią 2D TPU padengti atvejais iPhone7 Plius/iPhone8 plius

Sublimacijos tuščią 2D TPU padengti atvejais iPhone7 Plius/iPhone8 plius Kiekvienas turi savo stilių, šiek tiek elegantiškas telefono dėklas išspausdintas su savo Svajonių, Meilės, Patarlių, Nuotaikos, Net Atminties, Kuri gali padėti jums įgyvendinti savo norus.Mūsų pasaulis yra pilnas džiaugsmo ir laimės.Mėgaukitės nuostabų ir kūrybinio gyvenimo ! 1 Lot=100vnt telefono

Panašūs produktai