Moterų Batai Rudens-Žiemos Aukšto Kulno Šiltas Pakraštyje Kulkšnies Turas Kojų Aukštis Didėja Zip 2019 Seksualus Naują Mados Atsitiktinis Juoda Smėlio Spalvos

Nauja

€25.26

/ €72.18

Yra sandėlyje

Šiltas Patarimai

1. Dydis ar Tinkamumo Klausimais.Prašome pasirinkti tinkamą dydį su jūsų pėdos ilgis pagal mūsų batai dydis diagrama rodo.Jeigu turite kokių nors dėlionė su dydį pasirinkti,palikite man žinutę, mes galėtų būti jūsų geriausias patarėjas.

2. Prašome spausti "KNYGOS ŽENKLAS Pridėti prie Parduotuvės Sąrašo" (kairėje šio tinklalapio) įtraukti mūsų parduotuvėje jūsų pasirinkimą ir būti mūsų atlikite VIP .tada jums gali būti lengva patikrinti mūsų naujas atvyksta stilių ir savo užsakymų istoriją.

3. Pakavimo ir Vežimo.Paprastai paketas su burbulas maišą, o ne batus lange apsaugoti daiktų ir užtikrinti qucikly pristatymo.

4. Spalvų Neatitikimas.Skirtumai spalva gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindį veidrodyje, apšvietimas ,fonas,t.t .Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis, norėdami pamatyti, jei grįžti ar iš dalies grąžinimo yra įmanoma.

Atsiliepimai

1 .Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti puikių atsiliepimų ir TEIGIAMĄ įvertinimą pagal 5 ŽVAIGŽDUČIŲ reitingą, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū !!

2 .Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

3 .Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia.Ačiū!

Žymos: saldainiai batai moterims, smėlio spalvos batai lankai, funky batai moterims, platforn batai moterims, smėlio spalvos megztiniai, batai moterims, buckel batai moterims, juodos spalvos auliniai batai moterims, taupe batai moterims, smėlio spalvos veikia batai moterims, beždžionė batai moterims

Įkrovos Tipas Pagrindinis
Kulno Tipas Aukštis Didėja
Pamušalas Trumpas Pliušas
Modelio Numeris a9
Veleno Medžiaga Pulko
Kulno Aukštis Didelis (5cm-8cm)
Uždaryti Tipas ZIP
spalva smėlinė, juoda, raudona,
Sezonas Žiemos
Prekės Pavadinimas Feyychou
Modelio Tipas Kietas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Padas Medžiaga Guma
is_handmade Taip
Dydis EUR 34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,
Kilmės KN(Kilmės)
kulniukų aukštis 6.5 CM
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Mados Elementas Pakraštys
Batviršio Medžiaga Pulko
Vidpadžio Medžiaga Trumpas Pliušas
Su Platformomis Taip
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Platformos Aukštis 0-3cm

Parašyti atsiliepimą

Moterų Batai Rudens-Žiemos Aukšto Kulno Šiltas Pakraštyje Kulkšnies Turas Kojų Aukštis Didėja Zip 2019 Seksualus Naują Mados Atsitiktinis Juoda Smėlio Spalvos

Moterų Batai Rudens-Žiemos Aukšto Kulno Šiltas Pakraštyje Kulkšnies Turas Kojų Aukštis Didėja Zip 2019 Seksualus Naują Mados Atsitiktinis Juoda Smėlio Spalvos

Šiltas Patarimai 1. Dydis ar Tinkamumo Klausimais.Prašome pasirinkti tinkamą dydį su jūsų pėdos ilgis pagal mūsų batai dydis diagrama rodo.Jeigu turite kokių nors dėlionė su dydį pasirinkti,palikite man žinutę, mes galėtų būti jūsų geriausias patarėjas. 2. Prašome spausti KNYGOS ŽENKLAS Pridėti prie Parduotuvės Sąrašo (kairėje šio tinklalapio)

Panašūs produktai