"PASIDARYK pats" Smart WiFi Šviesos diodų (LED šviesos stiprumą Smart Gyvenimas/Tuya APP Nuotolinio Valdymo 1/2 Jungiklis,Dirba su Alexa Echo "Google" pradinis

Nauja

€8.11

/ €12.29

Yra sandėlyje

Savybės:

1.Lengva pakeisti savo tradicinių dimeris šviesos jungiklis, kad jis protingas,galite padaryti savo egzistuoja 2 būdas pereiti smart taip pat,tiesiog įdiegti 1 "pasidaryk pats" smart stiprumą,atitiktų ES/JK jungiklis, dėžutė,prašome comfirm dydį, prieš užsakymą.

2.0%-100% šviesos srautą galima reguliuoti: Ryškumą, Per Savo Balso Asistentas pavyzdžiui, "Amazon" Alexa "Google" Namų ar savo mobilaus Telefono.

3."Wi-fi" valdyti per savo mobiliojo telefono 2.4 G Tinkluose suteikia reikiamą ryšį su "PASIDARYK pats" Jungikliu, Reguliatorius, Modulio nereikia atskiro CENTRU.

4.Naudoja populiarus"smart gyvenimas/Tuya"android / ios programos Universalus APP Leidžia Visiškai Kontroliuoti Jūsų Žibintai arba Suderinamus Prietaisus.

5.Keli Programos galimybės Leidžia Planuoti Tikslaus Laiko, Įjungti Šviesas .On/Off Automatiškai.

Aprašymas:

1.Suteikite savo prietaisus ultimate power on/off smart makeover,Tiesiog Viela tai Do-It-Yourself Modulis tarp jūsų Prietaiso ir Maitinimo Šaltinio konvertuoti dauguma bet kurio Suderinamo Produkto Smart vienas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Plastikas

Spalva:Balta

Įėjimo Įtampa : 90V~250V

Laidų : Live laidą ir Neutralus laidas

Maks.Keliamoji Galia : 150W(LED)

WiFi Standartas : 2,4 GHz, 802.11 b/g/n

Programėlės Pavadinimas : Tuya Smart/Smart Gyvenimo

Darbo Laikas : 100,000 kartų veikti

Dydis :51x47x22mm

Pakuotė:

1 x "PASIDARYK pats" Smart WiFi Šviesos diodų (LED šviesos stiprumą

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: livolo jungiklis, perjunkite wi-fi, led šviesos reguliatorius, mini interruptor wifi smart gyvenimo, tuya dimeris plug, durų tuya smart, kcd3 jungiklis, adapteris bcm94360cd, moeshouse jungiklis, zigbee

WIFI Standartą 2,4 GHz, 802.11 b/g/n
PROGRAMĖLĖS Pavadinimas Tuya Smart/Smart Gyvenimo
Dydis 51x47x22mm
Įėjimo įtampa 90V~250V
Laidai Live laidą ir Neutralus laidas
Modelio Numeris 1 x "PASIDARYK pats" Smart WiFi Šviesos diodų (LED šviesos stiprumą
Darbo ir asmeninio gyvenimo 100,000 kartų veikti
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Maks. Keliamoji Galia 150W(LED)
Sertifikavimo ce

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Smart WiFi Šviesos diodų (LED šviesos stiprumą Smart Gyvenimas/Tuya APP Nuotolinio Valdymo 1/2 Jungiklis,Dirba su Alexa Echo "Google" pradinis

Savybės: 1.Lengva pakeisti savo tradicinių dimeris šviesos jungiklis, kad jis protingas,galite padaryti savo egzistuoja 2 būdas pereiti smart taip pat,tiesiog įdiegti 1 pasidaryk pats smart stiprumą,atitiktų ES/JK jungiklis, dėžutė,prašome comfirm dydį, prieš užsakymą. 2.0%-100% šviesos srautą galima reguliuoti: Ryškumą, Per Savo Balso Asistentas

Panašūs produktai