76MHz-108MHz Wireless Stereo FM Radijo Imtuvo Modulis, Elektroninio Mokymosi Rinkiniai

Nauja

€3.86

/ €6.54

Yra sandėlyje

Apie šią prekę : Tai yra "PASIDARYK pats" mini FM stereo radijo imtuvas rinkinys. (SMT litavimo įgūdžių reikia), Ji ateina su daug elektroninių komponentų ir aukštos kokybės PCB lenta.Šis rinkinys bus puikus tiems pradedantiesiems, tiek elektroninių ir litavimo o pastatas kažką naudingo bei smagiai.

FM radijo montavimas

Taikant "PASIDARYK pats" Rinkiniai 1. Traukinio praktinių gebėjimų.

2. Mokymosi elektroninių grandinių.

3. Rinkinys turi skirtis, elektroninių komponentų : rezistoriai, kondensatoriai, ritės, diodai, integriniai grandynai, ausinių, mygtukus ir kt., bazinė sudedamoji dalis , Vartotojai gali būti naudoti jį pridedant stereo garso laisvų rankų įrangą ir dvi AA baterijos.

Dažnių Diapazonas : diapazonas 76~108MHZ

Savybės ir naudojimas : FM radijas su programa, turtinga, gera garso kokybė ir t. t., visi per savo FM radijo stotis pradėjo transliuoti.

Rinkinys FM scan radio kišeniniai kompiuteriai naudojant HEX3653 blokai, 16-pin, dual butas paketas, darbo įtampa 1.8 ~ 3,6 V, grandinės apima FM radijo imtuvą nuo antenos dažnio diskriminatorių išėjimo audio signalai visas savybes, ji taip pat turi paieška paieška grandinės signalo aptikimo grandinė, išjungti grandinės ir dažnai šališka suspaudimo dažnis-užfiksuota linijos FLL grandinės.

JEI dažnio grandinės yra skirta 70KHZ, periferinių grandinių be tarpinio dažnio transformatorius, kuriame dažnį parenkama pagal vidinė RC grandinė, JEI filtras užbaigti.

Mašina, kaip ir skaitmeninis radijo imtuvas, kuris naudoja elektros paieška mygtukai (KREIPTIS +", " SEEK -) be garso valdymo mygtukai (VOL +, VOL-) ir maitinimo jungiklis mygtukas (PSW).Po grandinė yra įjungtas, paspauskite įjungimo mygtuką, grandinės pradėjo dirbti, paspauskite " IEŠKOTI + aukšto dažnio paiešką arba ieškoti, SIEKTI, - mažo galingumo radijo dažnio, automatiškai ieškoti radijo signalus, paieška automatiškai sustoja, jei tada paspauskite Paieškos mygtuką apygardos toliau ieškoti radijo stočių.

Dažnio diapazonas yra 76 ~ 108MHZ.Abu gaunate Universalią FM radijo stotis gali priimti mokykla, miestelio radijo stotis.Kai gauna poveikis yra sumažintas ar triukšmas yra didelis, kaip ir anksčiau, pakeiskite bateriją!Nepakanka akumuliatoriaus galia ar įtampos, triukšmo bus didesni ir sunku stotį.

Suvirinimo seka :

Pirmas lituoti SMD komponentus(kaip trumpą vaizdo įrašą, reikia atidžiai, atkreipti dėmesį į poliškumą)

Tada lydmetalis 1. Rezistorius -->2. Induktyvumo --->3. Talpa -->4. diodai, tranzistoriai -->5. Raktas-->6. ausinių lizdas ir jungiklis

(Atkreipkite dėmesį, kad kai suvirinimo elektrolitinius kondensatorius C1, C2 pagal poliškumą, LED šviesos diodų poliškumas, Perjungimo diodus D1, D2 poliškumas) suvirinimo LED Dėmesį reikia greitai, negali likti ilgą laiką, nes kitaip bus pažeisti LED! )

Elektroninių rinkinys (visos atsarginės dalys), elektroninių meilužis surinkti save, mokytis elektronikos žinių, patirties, hands-on įdomus, mėgautis įdomus sėkmės, ir pasidalinti įdomus mokytojai, studentai, giminaičiai ir draugai.

Mygtukas :( 1 ) PSW ----įjungimo/išjungimo jungiklį ( 2 ) VOL - balso sumažėjimas ( 3 ) VOL+ balso padidėjimas ( 4 ) IEŠKOTI - ieškoti toliau-dažnio kanalą ( 5 ) SIEKIA+ siekti iki-dažnio kanalą

Ši elektroninė rinkinio taikymo

Kolegijos studentų mokymo eksperimentas mokykloje, yra reikalaujama, žinoma, elektroninių profesionalus, ryšių technologijos, informacija

technologijų, mechanikos ir elektros automatikos valdymo gera medžiaga (medžiagos).Studentai taip pat atlikti antrosios klasės mokymo veiklą.

Paketas apima :

Visi komponentai, sukurti šio rinkinio(ne įeina baterija, oro paštu draudžiama.)

- 1pc AA baterijų laikiklį

Žymos: kraken, eurofighter avion, elektroninė rinkinio fm, padaras derva, meng, lėlės kpop, hobbyboss, "pasidaryk pats" rinkinys radijas, mp40, interneto radijas

Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Tipas FM Radijo Imtuvas
Dažnio Diapazonas diapazonas 76~108MHZ
Amžius > 6 metų
Įspėjimas nuo gaisro
Lytis Unisex
Temos Kita
LTS Netaikoma
Medžiaga Kaip aprašymas
Prekės Pavadinimas SGDOLL
sąlyga naujas, nepanaudoti
Masto Kaip aprašymas
Prekių kiekis Rinkinys 1pc
Modelio Numeris Kaip aprašymas
Signalo AM/FM

Parašyti atsiliepimą

76MHz-108MHz Wireless Stereo FM Radijo Imtuvo Modulis, Elektroninio Mokymosi Rinkiniai

76MHz-108MHz Wireless Stereo FM Radijo Imtuvo Modulis, Elektroninio Mokymosi Rinkiniai

Apie šią prekę : Tai yra PASIDARYK pats mini FM stereo radijo imtuvas rinkinys. (SMT litavimo įgūdžių reikia), Ji ateina su daug elektroninių komponentų ir aukštos kokybės PCB lenta.Šis rinkinys bus puikus tiems pradedantiesiems, tiek elektroninių ir litavimo o pastatas kažką naudingo bei smagiai. FM radijo montavimas Taikant PASIDARYK pats Rinkiniai

Panašūs produktai