XP-Pen Deco Pro Mažas Piešimo Tablet Grafinis Planšetinis Animaciją Piešimo Lenta Su Tilt 8192 slėgio Meno "MAC", "Windows " Android"

Nauja

€82.73

/ €165.45

Yra sandėlyje

Su Deco Pro, XP-Pen naujausias tabletę spaudai, daro jo debiutas, kaip 2019 m. Red Dot Design Award Laimėtojas ir 2018 Gero Dizaino Apdovanojimų Nugalėtojas!

Naujas novatoriškas dvigubas varantys sąsaja sujungia mechanikos ir virtualią varantys kuri leidžia atlikti kelis veiksmus su viena ranka.Ji taip pat padeda pašalinti ramiai ir pertraukų nuo jūsų darbo eigos ir kūrybos procese.Su dviem ratais, tai lengviau ir greičiau nei kada nors anksčiau fotografuoti, rašyti, piešti, redaguoti, užtikrinti didesnį greitį ir visiškai sutelkti dėmesį į savo kūrybą.

XP-Pen Deco Pro Mažas palaiko iki 60 laipsnių pasvirimo funkcija, lengvai ir greitai reaguoti į tai, kaip jūsų ranka natūraliai juda.Tilt funkcija taip pat pristato lygesnė ir daugiau gamtos, perėjimų tarp eilučių ir smūgių, o taip pat suteikti jums galimybę pridėti šešėlių į savo kūrybą.

Ritinio varantys ateina su indikatoriaus lemputė ir reguliuojamo šviesumo lygį, leidžia jums likti panardintas į savo kūrybą net ir esant prastam apšvietimui.

5.Iki 8,192 lygiai slėgio jautrumo, Deco Pro suteikia jums tikslią kontrolę ir tikslumą.Kurti baudos linijos skysčio ir neįtikėtinai gamtos patirtis. 8192.

Su naujai sukurta baterija-nemokamai plunksna, jokių baterijų ar baterija yra kada nors reikia.Nėra gremėzdiškas virvės krovimo ir jokių papildomų išlaidų už papildomą pen.

Pagamintas su aliuminio korpusą ir featuring lenkta forma kaip "ploni" kaip 7mm, todėl jis sklandžiai naudoti ir elegantišką išvaizdą.

Su Deco Pro ateina su multi-funkcija rašiklio laikiklis išlaikyti savo rašiklį ir plunksnos saugus.Jūs galite naudoti ją kaip rašiklį stovėti ar atvejo, kad jūsų rašiklio saugus, bet kur jūs einate.

Kas įskaičiuota

1x Deco Pro Mažas Tablet 1x Baterija-Nemokamai Stylus 1x Rašiklio Laikiklis 8x Pakeitimo Plunksnos 1x USB-C su USB Kabeliu 1x USB USB-C adapter 1x USB, mikro USB adapteriu 1x Piešimo Pirštinės 1x instrukcija

Žymos: lygiosios tablet, mac makiažas, f xp pen, android tablet, huion tablet, notepad, dažai, gaomon, hp plunksna, maca šaknis

Medžiaga Aliuminio Lydinys
Tabletę Plotis 199.5 mm
Sąsajos Tipas USB
spalva juoda ir sidabrinė
Ekrano Dydis(įstrižainė) 10.1"
Modelio Numeris Deco Pro Mažas
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Tabletę ilgis 380.5 mm
Mechanikas Varantys 1
Sparčiuosius Klavišus 8
Prekės Pavadinimas xp-pen
Tipas Skaitmeninis Tabletės
Virtualus Ratas 1
Rezoliucija Santykis 5080lpi
Sertifikavimo KC
Pakreipti 60 laipsnių
parkeris PA1 Baterija-Nemokamai Pasyvus Stylus
Slėgio Lygis 8192

Parašyti atsiliepimą

XP-Pen Deco Pro Mažas Piešimo Tablet Grafinis Planšetinis Animaciją Piešimo Lenta Su Tilt 8192 slėgio Meno

XP-Pen Deco Pro Mažas Piešimo Tablet Grafinis Planšetinis Animaciją Piešimo Lenta Su Tilt 8192 slėgio Meno "MAC", "Windows " Android"

Su Deco Pro, XP-Pen naujausias tabletę spaudai, daro jo debiutas, kaip 2019 m. Red Dot Design Award Laimėtojas ir 2018 Gero Dizaino Apdovanojimų Nugalėtojas! Naujas novatoriškas dvigubas varantys sąsaja sujungia mechanikos ir virtualią varantys kuri leidžia atlikti kelis veiksmus su viena ranka.Ji taip pat padeda pašalinti ramiai ir pertraukų nuo jūsų darbo eigos

Panašūs produktai