K000104270, Skirtas Toshiba Satellite A660 A665 Nešiojamas plokštė NWQAA LA-6061P HM55 DDR3 visiškai išbandyta darbas puikus

Nauja

€73.13

Yra sandėlyje

Aukštos kokybės A660 A665 Plokštę, Skirtą Toshiba Satellite A660 A665 Nešiojamas Plokštė K000104270 NWQAA LA-6061P HM55 DDR3 100% visiškai išbandyta darbas puikus

Dalies Numeris:K000104270

Būklė:Beveik Naujas

Garantija: 60 dienų

apmokėjimas:PP,WU,T/T,sąlyginio Deponavimo

Pristatymas Kurjerių: DHL,UPS,FEDEX,EMS,China Post,HK Post

Prašome patikrinti, ar nuotrauką, atidžiai prieš jums pirkti , nesvarbu, ar tai motininę, ko jums reikia!ir Kiekvieno nešiojamojo kompiuterio modelis gali naudoti keletą skirtingų rūšių pagrindinėse plokštėse.Prašome įsitikinkite, kad dalies numeris (K000104270) jūsų originalaus plokštė rungtynes savo įrašą.jei jūs nežinote,,prašome susisiekti su mumis, mes jums tinkamą plokštę.ačiū!

Produktų Ekranas:

Pažadame, kiekvienas gaminys bus visų funkcijų išbandyti gerai prieš pristatymas.

A. patikrinkite, ar išvaizda, pvz., turps, dulkių, alavo litavimo ar kitų nešvarių ženklas laive.

B. patikrinti, ar trūksta elektroninio izoliacija gumuotas popierius.

C. patikrinkite, ar trūksta jungiamosios detalės, rūdijimo, puvimo, šilumos pašalinimo važiuoklės.

D.patikrinkite, vidaus ir išorės jungtis, LCD ekranas , Dvi atminties, DVD vairuotojo,Tinklų sujungimo, Balso, Pelės, Klaviatūros, Prisijungimo, USB, SD jungtis, PC,3.3 V COMS (bateriją, baterijos, ar įkrauti ir iškrauti,Visą veikia 3D,iš naujo Paleiskite sistemą, bent du kartus.

Kai gaunate plokštė, jei negali dirbti, patikrinkite ar kiti priedai (Cpu, atmintis) yra sveika.ir įsitikinkite, kad visi kiti komponentai į jūsų nešiojamas yra geras.Plokštė neveiks, jei jūs turite kitą defektais komponentų(CPU, ram, vaizdo kabelis, heatsink, LCD, AC adapteris, maitinimo lizdas, dukra lenta, ir tt...).Kartais trečiosios šalies AC adapteris arba trumpą video kabelis gali netgi pakenkti naują plokštę.

Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei jūs galite patvirtinti, kad pagrindinė plokštė neveikia tinkamai.Turime duos jums geriausią sprendimą, Prašome palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti skundų.Tai turi didelį poveikį mums, ačiū už jūsų paramą!

Laivybos ir Transporto

1.Mes laivas visiems visame pasaulyje

2.Mes atsiųsime elementą po apmokėjimo per 2 dienas ir suteikti jums sekimo numerį

3.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, Jei neteisingai pristatymo adresą, nepristatyti elementai bus sukelti pirkėjas iš naujo mokėti krovinių.

4.Pirkėjas yra atsakingas už visų pareiga ir vietos mokesčių

Standartinis Pristatymas: Mes naudojame e-Pakelio ir Honkongo Oro Paštu siųsti prekes, paprastai reikia 15-30 darbo dienų atvykti.

Express Pristatymas: Mes naudojame DHL, "FedEx", UPS, TNT išsiųsti Prekes Apie 3-7 darbo dienas pasiekti.

Išimtiniais atvejais pristatymo terminas gali užtrukti apie 30 dienos metu (tokiais kaip neįprastos oro sąlygos, Kalėdų, atokiose vietovėse ir kt.).

Pirmiau pristatymo laikas teikia oficialūs šaltiniai.Atsižvelgiant netikrumo veiksnių per tarptautinės laivybos, faktinis pristatymo laikas gali būti trumpesnis arba ilgesnis, kai kuriais atvejais.Jei nebuvo gautas per laiką, nurodyti daiktų, prašome susisiekti su mumis ir mes operatyviai spręsti jums.Ačiū už jūsų puikų supratimą.

Šiltas eilutę:

Argentina, Urugvajus, Paragvajus, rusijos Federacija, ir bet kurioje šalyje, iš kito miesto.Mes tik EMS ar HongKong Post Oro sklypas,Kinija Paštu Oro sklypas.Nes mums reikia, papildomi mokėjimo $35 DHL kompanija, kaip nuotolinio aptarnavimo mokestis.Prašome pirkėjams pasirinkti, kad atitiktų jų pačių logistikos, TKS!

Grįžta:

mes įsitikinkite, kad mūsų produktai yra visiškai-darbo būklės turėdami juos išbandyti kokybės.Mūsų produktų garantijos trunka 60 dienų nuo tada, kai gausite prekę.Jei per 60 dienų, elementą, mes jums išsiuntėme yra sugadintas ar nekokybiška, galite ją grąžinti.Mes arba pakeisti elementą, jei pakeitimas yra prieinama arba išduoti grąžinamosios išmokos, jei pakeitimas yra neprieinama.

Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Dėl laiko juostų skirtumų, Mes pasistengsime atsakyti į jūsų laiškus per 24-48 valandas.

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų,prašome pateikti mums gerų atsiliepimų.

Jei ne,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes išspręsti jūsų problemų, kuo greičiau!

Žymos: toshiba satellite c855, testeris usb, cpu hm55, 1155 plokštė, g60j, baterija nešiojamas kompiuteris toshiba, A665, mainboard sąsiuvinis, pagrindinė plokštė kompiuteriui, satellite a665

Pagrindinės Plokštės Platforma Tipas "INTEL"
Pradžios Data 2013
Lizdo Tipas Socket 940
Maksimalus Ram Talpa 8 GB
Atminties Tipas DDR2, DDR3
Prekės Pavadinimas PAILIANG
Pakuotė Taip
Garantija 60 dienų
spalva mėlyna
Chipset Gamintojas "INTEL"
Lustų rinkinys "intel HM55
Kelis Grafika Kortelės Nepalaiko
Kietojo Disko Sąsaja SATA
Modelio Numeris A660 A665
Išplėtimo Lizdai Wifi
Atminties kanalo Dvigubas
PROCESORIAUS Tipas "INTEL"
Prekės Būklė panaudota
Formos Koeficientas ATX
Atminties Bankas 2 DDR3
Uostai "Bluetooth"
Produktų Statusas Akcijų, Panaudota
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
Su CPU No
Sąsajos Tipas S/PDIF Coaxial
Vaizdo Plokštės Tipas Integruotas

Parašyti atsiliepimą

K000104270, Skirtas Toshiba Satellite A660 A665 Nešiojamas plokštė NWQAA LA-6061P HM55 DDR3 visiškai išbandyta darbas puikus

K000104270, Skirtas Toshiba Satellite A660 A665 Nešiojamas plokštė NWQAA LA-6061P HM55 DDR3 visiškai išbandyta darbas puikus

Aukštos kokybės A660 A665 Plokštę, Skirtą Toshiba Satellite A660 A665 Nešiojamas Plokštė K000104270 NWQAA LA-6061P HM55 DDR3 100% visiškai išbandyta darbas puikus Dalies Numeris:K000104270 Būklė:Beveik Naujas Garantija: 60 dienų apmokėjimas:PP,WU,T/T,sąlyginio Deponavimo Pristatymas Kurjerių: DHL,UPS,FEDEX,EMS,China Post,HK Post Prašome

Panašūs produktai