Kūno Gėlių Vaza Keramika Minimalistinė Gėlių Vaza, Gėlės Nr.

Nauja

€11.80

/ €16.39

Yra sandėlyje

Kulka Taškų:

1、Unikalus Kūrybiškumą: Unikalus ir kruopštus dizainas, dirbtinės kūno menas vaza, puikiai gėlių puodą, pridėti grožio savo gyvenimą.

2、Mažo kalibro Butelis Burną: Mažo kalibro butelis burną, ne tik vaza, taip pat rašiklio laikiklis laikyti smulkių daiktų.

3、2 Rūšių Vazos: yra 2 rūšių vazos skirtingų amatų, ir jūs galite pasirinkti vaza jums patinka.Ryškus: geras paviršius, atspindžio efektą.Matinis: šviesa atsispindi visų pusių, šviesa yra švelni ir ne apakinti.

4、Aukštos kokybės Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės keraminės medžiagos, gali turėti gražios gėlės, graži puošmena jūsų namuose, biure.

5、Puiki Dovana: Jums gali suteikti jūsų šeimos ir draugų, kaip dovana dalintis laiku su jais.Labai tinka vestuvėms, šalys ir švenčių dekoravimas.

Specifikacija:

Matmenys(apytiksl.): 14*13cm/5.51*5.12 į

Kalibras: apie 4cm/per 1.57

Medžiaga: keramika

Naudojimas: gyvenamasis kambarys, studijų kambarys, miegamasis

Pakavimo Sąrašas:

1*Kūno Menas Vaza

Pastaba:

Gėlės ant nuotraukos fotografavimo rekvizitai, nėra įtrauktos į paketą.

Žymos: moters kūno vaza, šiuolaikinės vaza, šiaurės vaza, Emalio Vaza, moterų kūno menas vaza, veido vazonas, porceliano kinijos senovinės vazos, minimalistinio moterims, vaza zebra, vaza

Stilius Modernus
Medžiaga
Kilmės KN(Kilmės)
Temos AUGALŲ
Matmenys(apytiksl.)

Parašyti atsiliepimą

Kūno Gėlių Vaza Keramika Minimalistinė Gėlių Vaza, Gėlės Nr.

Kūno Gėlių Vaza Keramika Minimalistinė Gėlių Vaza, Gėlės Nr.

Kulka Taškų: 1、Unikalus Kūrybiškumą: Unikalus ir kruopštus dizainas, dirbtinės kūno menas vaza, puikiai gėlių puodą, pridėti grožio savo gyvenimą. 2、Mažo kalibro Butelis Burną: Mažo kalibro butelis burną, ne tik vaza, taip pat rašiklio laikiklis laikyti smulkių daiktų. 3、2 Rūšių Vazos: yra 2 rūšių vazos skirtingų amatų, ir jūs

Panašūs produktai