SOCOFY Moterų Retro Stiliaus Odinis Bloko Kulno Batai Gėlių Zawalcowany Užtrauktukas Siurblys Batai Atsitiktinis Lauko Batai Botas Mujer 2020 m.

Nauja

€61.25

/ €122.50

Yra sandėlyje

*Prašome Atkreipti Dėmesį :

1. Prašome, pasirinkite batų dydį pagal jūsų pėdos ilgis ( kulno iki kojų ) ir pėdos plotis .

2. Jei jūsų pėda yra plati, arba riebalų, prašome pasirinkti vieną dydis didesnis.

3. Jei jūsų koja yra siauras arba plonas, prašome pasirinkti vieną dydis mažesnis.

4. Socofy batai yra rankų darbo, todėl gali prireikti daugiau laiko pasiruošti prieš pristatymas.

*Pirma, kad kiekvieną elementą galima gauti papildomų 5% nuolaidos ?TAIP, bet viena batų pora tik .Po to kai jūs gaunate produktą, mes suteiksime jums kuponą.

* Kaip šie bateliai tinka, jei turite platesne koja?Jis patogus, ar juo netelpa tinkamai ?Modelio kojos liesos daugiau link, yra siauras ir tai batų puikiai.Taigi, mes manyčiau, tai būtų per stora, plati koja.Galite pasirinkti vieną dydis didesnis.

* Ką daryti, jei šie batai netelpa man ne visi, kai man juos gauti?Aš galiu grįžti?

TAIP, jūs turėsite 7 dienas susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums geriausią sprendimą. (psl.s.įtakos antrojo produktų pardavimo nepriklauso kategorijai grįžti.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusės).

*Apie Spalva: batai spalva šio produkto puslapis yra tik informacinio pobūdžio.Tikrasis produktas spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos rodo, čia dėl to, stebėti chromatines aberacijas ar fotografijos šviesos būklės.

*Apie Kvapą: batai gali būti kvapas, nes klijai, batų lenkų arba yra visiškai sandarus transportavimo metu.Prašome įdėti juos pagal gera ventiliacija kelias dienas ir kvapas bus dingo.

*Apie Paketas: pakuotė: 1 Batų Pora ( Be Dėžutės )

Jei turite bet kurį klausimą, ar yra kokių nors problemų dėl prekės, atsiųskite mums elektroniniu paštu nedelsiant.Mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą artimiausiu metu.Mes tikime, kad geri bendravimo pasieks-geri rezultatai, klientų pasitenkinimas yra mūsų pareiga!

Žymos: mulas, mulas batus moteris, socofi, batų socofi, batų moterys, siurblys batai "pasidaryk pats", medvilniniai mulų womens, didelis siurblio moteris, įkrovos stiletto, kulnas aukštas batų

Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Pamušalas Sintetinis
Stilius Mados
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kulno Tipas Aikštėje kulno
Sezonas Pavasario/Rudens
Su Platformomis No
Prekės Pavadinimas Socofy
Vidpadžio Medžiaga Visiškai Grūdų Odos
Uždaryti Tipas ZIP
Padas Medžiaga Guma
is_handmade Taip
Siurblio Tipas Mulų
Proga Atsitiktinis
Kilmės KN(Kilmės)
Mados Elementas Gėlė
Modelio Numeris SKUF86930
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Kulno Aukštis Didelis (5cm-8cm)

Parašyti atsiliepimą

SOCOFY Moterų Retro Stiliaus Odinis Bloko Kulno Batai Gėlių Zawalcowany Užtrauktukas Siurblys Batai Atsitiktinis Lauko Batai Botas Mujer 2020 m.

SOCOFY Moterų Retro Stiliaus Odinis Bloko Kulno Batai Gėlių Zawalcowany Užtrauktukas Siurblys Batai Atsitiktinis Lauko Batai Botas Mujer 2020 m.

*Prašome Atkreipti Dėmesį : 1. Prašome, pasirinkite batų dydį pagal jūsų pėdos ilgis ( kulno iki kojų ) ir pėdos plotis . 2. Jei jūsų pėda yra plati, arba riebalų, prašome pasirinkti vieną dydis didesnis. 3. Jei jūsų koja yra siauras arba plonas, prašome pasirinkti vieną dydis mažesnis. 4. Socofy batai yra rankų darbo, todėl gali

Panašūs produktai