Pritaikoma Erelis Lipdukai Lipdukai Yamaha, Suzuki Kawasaki Honda Harley Turistinis Sportster Softail Dyna Kuro Bakas

Nauja

€10.66

Yra sandėlyje

Dydis: 35cm x 8.7 cm

(Prašome Palikite pranešimą, Kai Jūs Pasirinkite 'Custom Tekstas") Lengva įdiegti, pagrindo yra lipni.Nuimamas be žalos paviršiaus.Komplektą sudaro:1 pora Lipdukų 1.Veikimo Temp.: Geriausia veikimo temp.yra 10℃--38℃. 2.Veikimo būdas: Tinka sausai paštu.jei šlapias po,prašome sunkiai vanduo visiškai išvengti burbulas,garbanoti,lipnios būtų pasiekti geriausią sukibimą per 48 valandas.

VEŽIMĄ:

Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį.Tai reikalauja Post Office Kinijos pildydami laivybos forma!!

PRISTATYMO TERMINAS:

Visi daiktai bus pristatyti per 1-5 darbo dienas.

SKELBIMAS:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

GRĮŽTA & GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jūsų supratimas yra labai dėkingi.

Žymos: yamaha yazi lipdukas, suzuki yamaha logotipas, kawasaki mulas, lipdukas bakas, suzuki vitara, harley policijos, logotipas yamaha keren, "repsol" lipdukas, suzuki ts lipdukas, 883 sportster

Specialios Funkcijos 0
Elemento Plotis 0inch
Elemento Tipas Lipdukai & Lipdukai
Prekės Svoris 0.08kg
Elemento Aukštis 0inch
Medžiagos Tipas PVC
Elemento Ilgio 0inch
Prekės Pavadinimas riking-vaiders

Parašyti atsiliepimą

Pritaikoma Erelis Lipdukai Lipdukai Yamaha, Suzuki Kawasaki Honda Harley Turistinis Sportster Softail Dyna Kuro Bakas

Pritaikoma Erelis Lipdukai Lipdukai Yamaha, Suzuki Kawasaki Honda Harley Turistinis Sportster Softail Dyna Kuro Bakas

Dydis: 35cm x 8.7 cm (Prašome Palikite pranešimą, Kai Jūs Pasirinkite 'Custom Tekstas ) Lengva įdiegti, pagrindo yra lipni.Nuimamas be žalos paviršiaus.Komplektą sudaro:1 pora Lipdukų 1.Veikimo Temp.: Geriausia veikimo temp.yra 10℃--38℃. 2.Veikimo būdas: Tinka sausai paštu.jei šlapias po,prašome sunkiai vanduo visiškai išvengti burbulas,garbanoti,lipnios būtų

Panašūs produktai