Fort Kūrimo Rinkinys, 158 Gabalas Žaisti Palapinė Rinkinys Fort Statybos Žaislai, Vaikų Kambarys, Vaikų Palapinė Žaidimas-Namas Žaislas

Nauja

€64.64

/ €113.40

Yra sandėlyje

Kulka Taškų:

1、Fort Kūrimo Rinkinys: Šis rinkinys susideda iš multilink sferos ir jungiamieji strypai.Juostos ir sritis, gali būti sujungti, kad statyti pilis įvairių formų ir dydžių!

2、Aukštos Kokybės Medžiaga: Šis rinkinys yra pagamintas iš tvirto, aukštos kokybės plastiko, lengva surinkti, tiesiog įdėkite ir įsukite lazdele į rutulio, lazdelės ir erdvė gali būti prijungtas keletą sekundžių, šis rinkinys yra lengvai išardyti, be deformacijos.Šis rinkinys ateina su saugojimo krepšys, kurios tinka vidaus ir lauko veikla.

3、įvairiapusiškas naudojimas: Tinka vaikams nuo 3 metų amžiaus, galima statyti urvas, žaisti palapinės, raketos, namai, princesė pilis, tuneliai, teepees, žaislų palapinės, piratų laivai, tiesiog pridėkite lapas sukurti slėptuvę.

4、Skatinti Kūrybiškumą ir Vaizduotę: Šis rinkinys padeda sukurti įvairių dalykų su įvairių struktūrų, ir šis rinkinys yra puiki mokymosi žaislas dovana ir tinka gimtadienius, šventes, Kalėdos, Kalėdų, ir Naujųjų Metų!

5、puiki Dovana: Šis rinkinys yra supakuotas į spalvotą dėžutę, lengva nešiotis, ir šis rinkinys gali pagerinti vaikų formos pripažinimo galimybes, erdvinę vaizduotę gebėjimų, praktinių gebėjimų ir kt.

Savybės:

Fort Kūrimo Rinkinys: Šis rinkinys susideda iš multilink sferos ir jungiamieji strypai.Juostos ir sritis, gali būti sujungti, kad statyti pilis įvairių formų ir dydžių!

Aukštos Kokybės Medžiaga: Šis rinkinys yra pagamintas iš tvirto, aukštos kokybės plastiko, lengva surinkti, tiesiog įdėkite ir įsukite lazdele į rutulio, lazdelės ir erdvė gali būti prijungtas keletą sekundžių, šis rinkinys yra lengvai išardyti, be deformacijos.Šis rinkinys ateina su saugojimo krepšys, kurios tinka vidaus ir lauko veikla.

Įvairiapusiškas naudojimas: Tinka vaikams nuo 3 metų amžiaus, galima statyti urvas, žaisti palapinės, raketos, namai, princesė pilis, tuneliai, teepees, žaislų palapinės, piratų laivai, tiesiog pridėkite lapas sukurti slėptuvę.

Skatinti Kūrybiškumą ir Vaizduotę: Šis rinkinys padeda sukurti įvairių dalykų su įvairių struktūrų, ir šis rinkinys yra puiki mokymosi žaislas dovana ir tinka gimtadienius, šventes, Kalėdos, Kalėdų, ir Naujųjų Metų!

Ideali Dovana: Šis rinkinys yra supakuotas į spalvotą dėžutę, lengva nešiotis, ir šis rinkinys gali pagerinti vaikų formos pripažinimo galimybes, erdvinę vaizduotę gebėjimų, praktinių gebėjimų ir kt.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 158 Gabalas Fort Kūrimo Rinkinį

Medžiaga: eco-friendly ABS

Tinkamas amžius: 3 metai ir daugiau

Spalva karton. pakuotėje: apie 445*350*112mm/17.52*13.78*4.41 į

Kokybė: turtingas spalvų atitikimo pritraukia vaikų dėmesį, leidžia vaikams kurti, žaisti namą patys, statybos skirtingų formų, todėl, kad vaikai gali įgyti jausmą pasiekimas.

Pakavimo Sąrašas:

24*Geltona Multilink Srityje

24*Oranžinė Multilink Srityje

55*Ilgas Strypas, Jungiantis 42.5 cm/16.73 į

55*Trumpas Jungimas Lazdele 28.8 cm/11.34 į

Pastaba:

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancijos produkto dydį.

Dėl apšvietimo ir fotografija, kai kurios spalvos skirtumas gali būti užfiksuojamas.

Žymos: statybos darbai, vaikai, bloko statybos, tvirtovė, kurti rinkinys, hulk kaukė, kurti fortas, kitfort kt, didelis kūrimo rinkinį, ludo, statyti šiaudų

Medžiaga Plastikiniai
Sertifikavimo CE
Lytis Unisex
Amžius > 3 metų
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Fort Kūrimo Rinkinys, 158 Gabalas Žaisti Palapinė Rinkinys Fort Statybos Žaislai, Vaikų Kambarys, Vaikų Palapinė Žaidimas-Namas Žaislas

Fort Kūrimo Rinkinys, 158 Gabalas Žaisti Palapinė Rinkinys Fort Statybos Žaislai, Vaikų Kambarys, Vaikų Palapinė Žaidimas-Namas Žaislas

Kulka Taškų: 1、Fort Kūrimo Rinkinys: Šis rinkinys susideda iš multilink sferos ir jungiamieji strypai.Juostos ir sritis, gali būti sujungti, kad statyti pilis įvairių formų ir dydžių! 2、Aukštos Kokybės Medžiaga: Šis rinkinys yra pagamintas iš tvirto, aukštos kokybės plastiko, lengva surinkti, tiesiog įdėkite ir įsukite lazdele į rutulio, lazdelės

Panašūs produktai