Areyourshop 10105 Automobilių Universalus U Bendras Kamščiatraukis 1.0"to1.25" O. D. Guolių Taurės Installer " Automobilių Transporto Priemonių Priedai Auto Dalys

Nauja

€60.28

/ €78.29

Yra sandėlyje

Prekės Aprašymas 10105 Automobilių Universalus U Bendras Kamščiatraukis 1.0" su 1.25"O. D. Guolių Taurės Montuotojas

Įmontuoti:

Darbai ant lengvųjų automobilių, lengvųjų sunkvežimių ir žemės ūkio mašinos; ji tinka U jungtis su guolių puodeliai 1.0" su 1.25" O. D.

Savybės:

(1) Pagamintos iš aukštos kokybės Plieno, šis kamščiatraukis yra didelis kietumas ir gali atlaikyti poveikį.Jame savo tvirtos konstrukcijos ir platus taikymas.

(2) Šis kamščiatraukis pašalina pavojingus pirmininko ir lizdo, arba kalimo metodus, ir tai nėra pažeisti pusašis, sistemoms, sąnarių, arba turint puodeliai.

(3) nenaudokite daugiau kaip 1/2 colių poveikio išnirimas, ir saugos įrangą, turėtų būti taikomos, siekiant išvengti traumų.

Naudojimo Instrukcijos :

1) Pašalinti visi tvirtinimo elementai iš guolio puodeliai.

2) Slydimo U-Bendras Kamščiatraukis per jungą driveline.

3) Pasukite įrankio verčia varžtą pagal laikrodžio rodyklę arba oro arba ranka, veržliaraktis.(Pastaba: atbulinis sriegis)

4) Kai guolis taurė buvo pašalintas, pakartokite šį procesą dėl likusių guolių puodeliai.

Saugos Įspėjimas & Perspėjimai :

1 dalis Žiūrėti, ką darai ir sveiku protu, kai veikia šis įrankis.

2) neveikia priemonę apsvaigus nuo narkotikų, alkoholio ar medikamentų.

3) Visada naudoti saugos įrangą, kad išvengti traumų.

4) Tvirtina veido ir akių apsauga visada turi būti dėvimi operatorius, taip pat kitos darbo srityje.

5) Saugoti savo darbo vieta turi būti švari ir gerai apšviesta.

Pakuotė:

1 * Universalus Bendras Kamščiatraukis

Elemento Dydis

Prekės Nuotraukas

Apie Mūsų

Prekės ženklas "Areyourshop" yra pirmaujanti auto dalių gamintojas daugiau nei dešimt metų, su pasaulinė pasiekė į daugiau nei 50 šalių.Mes siūlome aukštos kokybės elementus su konkurencinga kaina.Didmeninės yra.Tikimės, kad Areyourshop būti jūsų teisė parduotuvė!Sveiki atvykę!

Žymos: guolių extractor rinkinys, armatūra kamščiatraukis, kamuolys kamščiatraukis, kuro kamščiatraukis, kamščiatraukis įrankis, cv bendras, separatorius guolių nuėmiklio, kamščiatraukis vidaus guoliai, garso plug, Barzda Rinkinys

Kilmės KN(Kilmės)
Automobilio Modelis Universalus
Tipas bendras kamščiatraukis
Pakėlimo Jėga (T) <5
Prekės Modelis C259-A002-BLK
Pakavimas Standartinės pakuotės

Parašyti atsiliepimą

Areyourshop 10105 Automobilių Universalus U Bendras Kamščiatraukis 1.0

Areyourshop 10105 Automobilių Universalus U Bendras Kamščiatraukis 1.0"to1.25" O. D. Guolių Taurės Installer " Automobilių Transporto Priemonių Priedai Auto Dalys

Prekės Aprašymas 10105 Automobilių Universalus U Bendras Kamščiatraukis 1.0 su 1.25 O. D. Guolių Taurės Montuotojas Įmontuoti: Darbai ant lengvųjų automobilių, lengvųjų sunkvežimių ir žemės ūkio mašinos; ji tinka U jungtis su guolių puodeliai 1.0 su 1.25 O. D. Savybės: (1) Pagamintos iš aukštos kokybės Plieno, šis kamščiatraukis

Panašūs produktai