"Europa 2020" Touchless Muilo Putų Dozatorius, Vonios Kambarys, Virtuvė, Automatinė Putojimo, Infraraudonųjų Spindulių Judesio Jutiklis Laisvųjų Rankų Muilas Siurblys Dozatorius

Nauja

€9.84

/ €16.41

Yra sandėlyje

Savybės: Pažangi Infraraudonųjų Spindulių Jutiklis

Tai Automatinė Putojimo, Muilo Dozatorius naudoja pažangios jutiklio technologijos yra jautri ir pakankamai greitai aptikti judesio ir atsisakyti muilo.Aptikimo laiką tik 0.25 sekundžių filtruoti putos ir aptikimo atstumas yra mažesnis kaip 10 cm.

Ne-kreipkitės operacija

Automatinis muilo siurblys gali išvengti tiesioginio kontakto tai ir veiksmingai išvengti kryžminio užteršimo, jus saugus ir sveikas.

Turtingas ir plonų putų

Miniatiūriniai putų siurblys yra įrengtas, kurie padeda sukurti bauda ir daug putos, kurios, kad rankų plovimas yra efektyvesnis ir daugiau sutaupyti vandens ir muilu.

Ultra-žemas triukšmo lygis

Ji yra įrengta su išskirtiniu, itin tylus variklis ir nėra jokio triukšmo.

Du Maitinimo Būdai

Yra du akumuliatorių tipus, jūsų pasirinkti, įkraunama ličio 1500MA baterija arba 3*AA baterijos (neįtraukta), arba galite tiesioginės galios, ji su USB laidu. (Pastaba: įkraunama baterija, tipo, mes rekomenduojame imti visiškai ir naudoti, bet ne, prijunkite USB kabelį tiesioginiam naudojimui, siekiant apsaugoti bateriją.)

Tvirtas ir atsparus vandeniui

Pagamintas iš aukštos kokybės PE + ABS plastiko, yra tvirtas ir atsparus vandeniui, net naudoti drėgnose vonios ar virtuvės kriauklė niekada nebus rūdžių, nei užkimšti.

Paprastas valdymas

Tiesiog ilgai paspauskite maitinimo mygtuką, kad star, mėlynos spalvos šviesos "flash" burbulo metu 0.6 S ir žalios šviesos burbulo metu, 1.2 S raudona šviesa yra išjungti.

Programos

Ji yra lengva vietos ant darbastalio, arba sumontuoti ant sienos, namo, biuro, viešbučių, ligoninių, labiau reikalingas vietas.

Techniniai duomenys:

Tipas: Automatinė Putojimo, Muilo Dozatorius

Spalva: Balta ir pilka

Kiekis: 1 vnt

Medžiaga: ABS+PE

Talpa: 300ML

Baterijų tipai: Įkraunama ličio 1500MA baterija/ USB Kabelį Prijunkite

3*AA Baterijos (neįtraukta)/ USB Kabelį Prijunkite

Gaminio Dydis: 100*100*209mm/3.93*3.93*8.21 į

Pakuotės Dydis: 110*105*225mm/4.32*4.13*8.84 į

Svoris: 360g/12.7 oz

Paketai:

1* Muilo Dozatorius

1* Naudotojo Vadovas

1* USB kabelis

1* Pakavimo dėžutė

Žymos: aparatas muilo dozatorius, automatinis muilo putų, touchless, virtuvės smart, skysčio judesio, muilas touchless, atsisakyti, jutiklis muilas, putų dozatorius aparatas, skystas muilas

Skysto Muilo Dozatorius Tipas Automatinis Muilo Dozatorius
Funkcija Putų Muilo Dozatorius
Pagrindinė Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas LemonBest
Modelio Numeris Automatinė Putojimo, Muilo Dozatorius

Parašyti atsiliepimą

"Europa 2020" Touchless Muilo Putų Dozatorius, Vonios Kambarys, Virtuvė, Automatinė Putojimo, Infraraudonųjų Spindulių Judesio Jutiklis Laisvųjų Rankų Muilas Siurblys Dozatorius

Savybės: Pažangi Infraraudonųjų Spindulių Jutiklis Tai Automatinė Putojimo, Muilo Dozatorius naudoja pažangios jutiklio technologijos yra jautri ir pakankamai greitai aptikti judesio ir atsisakyti muilo.Aptikimo laiką tik 0.25 sekundžių filtruoti putos ir aptikimo atstumas yra mažesnis kaip 10 cm. Ne-kreipkitės operacija Automatinis muilo siurblys

Panašūs produktai