1-5vnt/set 125mmx22mm 5 Colių 46 Smėlio, violetinė Šlifavimo Disko Varantys už Kampo Šlifavimo Abrazyvinių įrankių

Nauja

€5.12

/ €6.83

Yra sandėlyje

Savybės:

Saugos, šlifavimo jėgos yra vienodos, vienodi apdorojimo rezultatus, atsparumas dilimui, atsparumas vandeniui, stiprus plastiškumą, lankstumą yra gera, anti-užsikimšimo, tinka gabalai visų rūšių formos

Kontroliuoti pjovimo, šlifavimo paviršius nėra pažeistas; nėra rūdžių, negali nukristi, šlifavimo garso, yra mažas, mažiau dulkių

Pašalinus bendrosios danga ir poliruoja paviršių.

Gali būti naudojamas mažai anglies plieno, nerūdijančio plieno, aliuminio, cemento, plastiko, medžio ir akmens paviršiaus.

Tinka automobilių remonto pramonė, statybos pramonė, chemijos pramonė, lengvoji pramonė, laivų gamybos ir remonto pramonės, mašinų gamybos, baldų gamybos, apdailos pramonės, komunalinės inžinerijos ir dviračių remonto pramonėje.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliuretanas aptraukti, nailono virvutės

Diametras: 125mm

Kiaurymės dydis: 22 mm

Storis: kaip 14mm

Spalva: Violetinė

Kiekis: 1/2/5vnt

Komplektą sudaro:

Poli Juosta Diskas

Baiwen Galios Įrankis

Baiwen Galios Įrankis

Apie Mokėjimą :

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Apie siuntos:

1. Mes atsiųsime užsakymo per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas)

2. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO)

3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.

Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4.Pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų negali būti guaranted jav, dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali paveikti efektyvumą savo priėmimams.

Atkreipkite dėmesį, kad visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo, mokesčių, muitų ir mokesčių už importą į savo šalį bus jūsų nemokamai.

Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Atsiliepimai :

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų, yra puiki parama mums.Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, Prašome nedvejodami palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.

Svarbi Pastaba:

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Žymos: deimantų juvelyrų varantys, disko lenkijos, deimantai, šlifuoti varantys, deimantinį įrankį stone, diamond įrankis, diamond juosmens, disko šlifuoti, šlifuoti akmens, šlifuoti galvą, sumalkite varantys

Prekės Pavadinimas SI FANG
Modelio Numeris fpj0000313
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Tipas Šlifavimo Padas

Parašyti atsiliepimą

1-5vnt/set 125mmx22mm 5 Colių 46 Smėlio, violetinė Šlifavimo Disko Varantys už Kampo Šlifavimo Abrazyvinių įrankių

1-5vnt/set 125mmx22mm 5 Colių 46 Smėlio, violetinė Šlifavimo Disko Varantys už Kampo Šlifavimo Abrazyvinių įrankių

Savybės: Saugos, šlifavimo jėgos yra vienodos, vienodi apdorojimo rezultatus, atsparumas dilimui, atsparumas vandeniui, stiprus plastiškumą, lankstumą yra gera, anti-užsikimšimo, tinka gabalai visų rūšių formos Kontroliuoti pjovimo, šlifavimo paviršius nėra pažeistas; nėra rūdžių, negali nukristi, šlifavimo garso, yra mažas, mažiau dulkių Pašalinus

Panašūs produktai