Super ryklių pelekų antenos specialių automobilių radijo antenos Fortepijono dažų signalas Stipresnis už SsangYong Korando

Nauja

€16.50

/ €23.92

Yra sandėlyje

Dažnai Užduodami Klausimai

1 klausimas: Yra super shark pačios spalvos su originaliu automobilio spalva?

Atsakymas 1: Super ryklių pelekų spalva labai arti pradinės spalvos,tačiau automobilis dėl ilgalaikio sąlyčio su lauko, erozija, lietaus ir sniego,spalva pasikeitė, todėl neįmanoma tiksliai tas pats, kaip spalva,prašome suprasti.

2 klausimas: Super shark įrengti ant stogo turi šiek tiek skirtumo, yra tinkamas?

2 atsakymas: Super shark dugnas yra plokščias,dauguma hečbekas modelių ir SUV modelius, neturi būti skirtumo,sedanas modelių stogo, lankas,gali būti mažas skirtumas,tai neturi įtakos vartojimui.Galite naudoti klijų skirtumo.

3 klausimas: Kaip apie radijo signalo poveikis po instaliacijos?

Atsakymas 3: Šios antenos naudojimas valymo vario detalės,per mūsų išbandytas,signalo arti originalo automobilio antenos.

4 klausimas: Kokia turėtų būti pastaba, kai diegiate?

Atsakymas 4: Švarus aplink antena bazės,įsitikinkite, kad neturi vandens ir dulkių,pirmiausia prijunkite kabelį ir bazė,išbandyti radijo,jei ji yra gerai,kaip diegimas,šildymo 3M klijais, plaukų džiovintuvas, prieš diegdami,ji taps minkšta,klampumas bus padidinti,tik turi vieną galimybę pasta,todėl įsitikinkite, kad sureguliavimas positionpressing 3 minutes po klijavo,išlaikyti sausas 2 dienas.

Jei jums patinka tai,prašome pateikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimų,ačiū.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums priimtino atsakymo,ačiū.

Žymos: Antenos, ssangyong tivoli, antena shark, kabelio antena shark fin, SSANGYONG, muzikos dažai, fortepijonui plakatas, ssangyong kyron, antena shark fin, shark fin

Medžiagos Tipas ABS,Fortepijono dažų
Specialios Funkcijos Radijo antena
Prekės Pavadinimas DA
Modelio Pavadinimas SsangYong Korando
Elemento Ilgio 17.6cm
Elemento Plotis 9.6cm
Dažnius Naudojančias Diapazonas FM/AM
Elemento Tipas Antenos
Prekės Svoris 0.23kg
Elemento Aukštis 6.3cm
Automobilių Gamintojo KIA
Išorės Bandymų, Sertifikavimo TAŠKAS
Modelis, Metai VISI

Parašyti atsiliepimą

Super ryklių pelekų antenos specialių automobilių radijo antenos Fortepijono dažų signalas Stipresnis už SsangYong Korando

Super ryklių pelekų antenos specialių automobilių radijo antenos Fortepijono dažų signalas Stipresnis už SsangYong Korando

Dažnai Užduodami Klausimai 1 klausimas: Yra super shark pačios spalvos su originaliu automobilio spalva? Atsakymas 1: Super ryklių pelekų spalva labai arti pradinės spalvos,tačiau automobilis dėl ilgalaikio sąlyčio su lauko, erozija, lietaus ir sniego,spalva pasikeitė, todėl neįmanoma tiksliai tas pats, kaip spalva,prašome suprasti. 2 klausimas:

Panašūs produktai