4 Vamzdeliai Hydroponic Darželio Puodai, Stovas 36 Augalų Svetainėse, Auga Rinkinys, Vandens Siurblio, Vamzdžio Nustatyti, Sodo Įrankiai, Soilless Daržovių Sodinimas

Nauja

€78.74

/ €106.41

Yra sandėlyje

Aprašymas:

Labai lengva surinkti ir naudoti, tai hydroponic patalpose ir lauke augti sistema sukurta taip, kad greitai, didžiausia-patogia daržovių ir sodininkystės.Tobulas pradedantiesiems!Jokios patirties reikia.

Sistema sukuria aukštos kokybės daržovių, prieskoninių augalų, melionai, uogos ir jų--45 dienų pajamingumas!--kad yra daugiau maistingas ir geriau-skonio nei dirvos gardened gaminti, nes prisotinto vandens ir maistinių medžiagų, yra pristatomi tiesiai į šaknų.

Šis modelis gali būti Atoslūgis ir Srauto tipas naudodami kartą, duomenų valdytojas arba Recirkuliaciniu Giliai po Vandeniu Kultūros tipas, nenaudojant laiko valdytoją.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Spalva: Balta

Vamzdžių Kiekis: 3

Sluoksnis Kiekis: 4

Skylę Kiekis: 36

Siurblio Įtampa: AC 110V

Matmenys (L*W*H): 98x50x96 cm

Savybės:

1. Išsaugoti vandens ir maistinių medžiagų: Išvengti nuostolių ir infiltracija maistinių medžiagų ir vandens, bus visiškai absorbuojamas ir naudojami augalai.

2. Visiškai išnaudoti erdves: Soilless auginimo visiškai laisvas augalai iš dirvos aplinka ir fullly panaudoti daugiau erdvės virš dirvos.

3. Clean & Sanitarijos: Soilless auginti reikia tik vandens ir maistinių medžiagų išlaikyti sistemą.Tai smellless ir nereikia komposto svetainėje.

4. High yield & geros kokybės: Soilless auginimas gali įvykdyti gamybos potencialas augalus.Derlius gali būti padidintas kartotiniai palyginti su tradicinėmis dirvožemio įdirbimo.

5. Lengva priežiūra: nereikia kultivatorius, ir valdyti daržovės kaip niekada.Tai sutaupys ir laiko, ir darbo.

Šiltas Patarimai:

1. Šis punktas dosen ' t būti ąją, vandens rezervuaras, kuris yra parodyta nuotraukose.Jūs galite tiesiog rasti ne transaprent kibirą ir uždenkite dangčiu, sumažinti vandens garavimo.

2. Jums gali tekti parengti kai kurių maistinių medžiagų tirpalo

3. Patogus transportas,mes laivas jį unassembledly.Tai yra lengvai assemeble rinkinys, tik kaina šiek tiek pastangų, kad ją įdiegti.

4. Prašome įdėti į rinkinį saulėtas ir tinkamas apšvietimas vietą ne mažiau kaip 4 valandas per dieną.Trūksta šviesos bus sukelti prasta mityba auga daržovės.

Pakuotė: (Vandens Talpą (Nepridedami)

1 x Hydroponic Vamzdynų Sistemos

1 x 220V Vandens Siurblys

36 x Sodinimo Krepšelius & Kempinės

1 x Kempinė

1 x Absorbuojančia medžiaga

1 x tape

Žymos: hydroponic augti rinkinys, hydroponic sistemos komplektas, sausas hydroponic stovo, hydropon, hydrophonic augti rinkinys, auga namai, augalai vazonuose, augalų svetainę, indor, hydroponic vamzdis

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No
Prekės Pavadinimas Mrosaa
Modelio Numeris Hydroponic Svetainę Augti Rinkinys
Apdailos Nedengti
Plastiko Tipas poli
Rinkinys Tipas Taip
Tipas Darželio Puodai

Parašyti atsiliepimą

4 Vamzdeliai Hydroponic Darželio Puodai, Stovas 36 Augalų Svetainėse, Auga Rinkinys, Vandens Siurblio, Vamzdžio Nustatyti, Sodo Įrankiai, Soilless Daržovių Sodinimas

4 Vamzdeliai Hydroponic Darželio Puodai, Stovas 36 Augalų Svetainėse, Auga Rinkinys, Vandens Siurblio, Vamzdžio Nustatyti, Sodo Įrankiai, Soilless Daržovių Sodinimas

Aprašymas: Labai lengva surinkti ir naudoti, tai hydroponic patalpose ir lauke augti sistema sukurta taip, kad greitai, didžiausia-patogia daržovių ir sodininkystės.Tobulas pradedantiesiems!Jokios patirties reikia. Sistema sukuria aukštos kokybės daržovių, prieskoninių augalų, melionai, uogos ir jų--45 dienų pajamingumas!--kad yra daugiau maistingas ir geriau-skonio

Panašūs produktai