NF GARSO NA2 Dinaminis Vairuotojo 2Pin 0.78 mm HiFI Aduiophile In-ear Ausinės Iavs

Nauja

€81.94

Yra sandėlyje

NF GARSO NA2 Dinaminis Vairuotojo 2Pin 0.78 mm HiFI Aduiophile In-ear Ausinės Iavs

Aprašymas

Mūsų privalumai

Su ilgametę patirtį projektuojant ir gaminant aukštos klasės individualų ausinės, mes tikrai turime daug ausų įspūdžiai duomenų bazių ir specialiai optimizuotas pagal ausies kanalą .Daugiau kreivų paviršių, sudėtingesnis ir brangesnis pelėsis yra tik skirta geriau ergonomika, todėl jums patogiau dėvėti patirtis.

Nekilnojamojo individualizuotos dizainas

Su sudėtinga ergonomiškas dizainas, crus iš helix yra paskendęs ir cymba conchae yra iškeltas, todėl jį patogu nešioti, ir ji negali būti pavargę dėvėti ilgą laiką, ir tuo pačiu metu, gauti geresnės garso izoliacijos efektas.

Garso kokybė

Dual magnetinės grandinės ir dual ertmės ESC dinaminis vairuotojas, daugiau dinamikos, daugiau informacijos.

Dizainas

Į glaistant procesą ir spalvinga didelio stiprumo polikarbonato korpusai yra lengvesni ir labiau stilingas.

Naują įrašą pakuotės dizainas ateina su nuostabiu saugojimo krepšys.

Suprasti muziką, suprasti, ausinės supras paieška

Patyręs muzikos prodiuseris suranda muziką, melodijas ausines, ir yra optimizuotas populiariausių muzikos.Naudojant specialias priemones, kaip padidinti žemo dažnio ausinių žemiau 100Hz gali ne tik užtikrinti pagreitį ir atmosfera žemų dažnių, bet taip pat nebūtų trukdoma vykdyti aukšto dažnio.Vidurio dažnis vokalas yra išskirtinis, kurie gali sustiprinti vokalo efektyvumą, o kompensavimo už ausų įterpties nuostoliai.Naujoviškas paieška grandinė yra papildomas įgyti papildomų paieška erdvės, geriau, lenkijos toną, ir padidinti muzikinės išraiškos.

Kruopščiai suderinta 4 rinkiniai, oro slėgio pusiausvyros slopinimas, ESC + toną, leisti garso pasiekti subtilią pusiausvyrą, realiai atkurti pirminę išvaizdą muzikos, ir tada sužadinti simpatinė rezonanso.

Meno Garso—NF Garso MC2L-10 ESC dinaminis vairuotojas

Integruoti paieška grandinės

Idėja tuning NA1 grandinės buvo gerai gavo.Šį kartą mes integruotas tuning grandinės tiesiogiai dėl šios dinamiškos vienetas, lenkijos garso tiksliau gauti precedento klausymo patirtį.

Dual ertmės dizainas

Tradicinis dinaminis blokas turi tik vieną atgal ertmę.Papildoma atgal ertmė yra įtraukta į MC2L-10 kontroliuoti oro slėgį, tiksliau, todėl diafragmos judėjimą, lygesnė, garso srityje didesni, ir garso informaciją turtingesnis.

Tesla klasės dual magnetinės grandinės

Magnetinė jėga yra maitinimo šaltinis juda ritė.Į MC2L-10 vienetų naudoja dual magnetinės grandinės dizainas.Dvi didelio našumo retųjų žemių neodimio geležies, boro magnetai sukurti magnetinio srauto daugiau nei 1 Tesla, o tai savo ruožtu suteikia didesnį vairavimo jėga, didesnis jautrumas, ir daugiau.Geras dinamiškas ir trumpalaikis veiklos rezultatus.

5μ polimero kompozito diafragma

skirtingai nuo populiariausių didelio standumo diafragmų rinkoje, MC2L-10 naudoja lengvas, vidutinio standumo, didelės molekulinės composite diafragma, kuri prasideda nuo garso.Su kruopščiai sukurta tekstūros, galite gauti mažesnis iškraipymas ir geriau muzikos atlikimo.

Tikslumas-sukurta akustinių ertmėje

Didelės raiškos, aukštos visaėdžiai, trijų dažnių subalansuotas, lengvai stumti mobiliųjų telefonų.

Dinaminės ausinės paieška, ertmės atspindys ir oro slėgiui, balansas tarp priekinės ir galinės ertmės yra prioritetai.Gerai suprojektuoti vidaus akustinių struktūra gali veiksmingai sumažinti perteklių atsispindi garso ir geriau išreikšti emocijas muzika. 4 oro slėgio kontrolės slopinimas, geriau reguliuoti oro slėgio pusiausvyros priekinės ir galinės ertmės, kad žemo dažnio pilna elastingumą, ir vidutinio dažnumo ir aukšto dažnumo yra turtingos tekstūros.Tarkime, jūs manote, kad sharp ir skaidrią linijos tarp vokalo ir priemonės, taip, kad kiekviena daina yra toli, atsipalaiduoti ir gamtos.

Skamba Maloniai, Atrodo Malonus

Remiantis NF Garso daugelio metų patirtis, pagal užsakymą ausinės gamyba, NA2) yra pastatytas su žmogaus ausies modelis, kuris turi tiek elegantiškas estetinę išvaizdą ir išskirtinį akustin, todėl jį patogiau nešioti.Tuo pačiu metu, grupė atkreipia dizaino kalba gitara kirtikliai, perteikti jausmus NF Garso prekės ženklo kurti muziką, paprastas ir elegantiškas būdas.

NA2 yra atsakingas už ausų

Depresija ragai, bumbulas iš turbinate valtis, gabalai, tarp tragus ir kampas ausies kanalą, didelių ir mažų figūrų turbinate ertmę, ir kas mažytė detalė yra daugiau širdingas klausymo patirtį.

NA2 yra atsakingas už grožį

Kiekviena eilutė yra sukurta, kad būtų daugiau gražus ir patogus, ir yra rafinuotas ir elegantiškas iš bet kurio kampo.

Tai tikrai šedevras, kad jūs galite patirti savo gyvenime, be jokių šokiruojančių klausytis, pasiruošę pasinerti į turtingą 3D stereo srityje.

NA2 yra atsakingas už komfortą

Dizaino kalba, proporcijos ir kontūrai naujos NA2 rezultatas NF Garso metų patirtį pritaikyti ausines.

NA2 yra puikus ergonomiškas dizainas ir komfortas.

Žymos: alavo garso ausinės, bl05, putų patarimas, nm2, nf garso nm2, iem ausinių, nf garso nm2 plius, philips shp9600, trn v30, iem ausinės, kabelis

Jautrumas 28dB
Valdymo Mygtukas No
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Prekės Pavadinimas linsoul
Stilius Ausis
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Vocalism Principas Dinamiškas
Komunikacijos Laidiniu
Linijos Ilgis 1.2 m
Garso Valdymas No

Parašyti atsiliepimą

NF GARSO NA2 Dinaminis Vairuotojo 2Pin 0.78 mm HiFI Aduiophile In-ear Ausinės Iavs

NF GARSO NA2 Dinaminis Vairuotojo 2Pin 0.78 mm HiFI Aduiophile In-ear Ausinės Iavs

NF GARSO NA2 Dinaminis Vairuotojo 2Pin 0.78 mm HiFI Aduiophile In-ear Ausinės Iavs Aprašymas Mūsų privalumai Su ilgametę patirtį projektuojant ir gaminant aukštos klasės individualų ausinės, mes tikrai turime daug ausų įspūdžiai duomenų bazių ir specialiai optimizuotas pagal ausies kanalą .Daugiau kreivų paviršių, sudėtingesnis ir brangesnis

Panašūs produktai