Lando Vibruojantis Analinis Kaištis Nuotolinio Valdymo Silikono

Nauja

€11.13

Yra sandėlyje

Mėgėjams analinis seksas, arba tiems, kurie nori pradėti tyrinėti, Lando yra tai, ko jums reikia.Šis analinis kaištis turi aukštos kokybės silikono minkšti, šilkiniai ir lankstus, kad įterpimo ir šalinimo lengva ir malonu.Savo forma yra puiki, su užapvalintais patarimas, lenktas sveikas ir ilgai bazės papildomą komfortą.

Bet ne tik tai, bet jūs galite mėgautis 12 vibracijos funkcijas ir kontroliuoti juos nuotolinio valdymo pultas su labai paprasta naudoti Lando kabelis.Skatinti taško P ir mėgautis analinio sekso, kaip niekada anksčiau.

Atminkite, kad išvalyti savo žaislus prieš ir po kiekvieno naudojimo šiltu vandeniu ir neutraliu PH muilu ir nusausinkite švaria sausa šluoste pailgina jo naudingo tarnavimo laiką.Naudokite savo mėgstama vandens pagrindo lubrikantas už papildomą šlapią naktį.

Bruožai: 12 vibracijos funkcijų, Skatinti taško P Nuotolinio valdymo pultas su kabeliu Aukštos kokybės silikono Minkšti ir šilkiniai Lankstus, atsparus Vandeniui 2 AAA baterijos (neįtraukta)

Išmatavimai: Kištuko: 117 mm x 32 mm, Nuotolinio valdymo pulto: 93 mm x 34 mm

Žymos: ge plug, kūgio formos analinis, vielos vibratorius nuotolinio, sukasi butt plug, analinis, analinis slink, analinis metalo plug, vibrat, gėjų analinis žaisti, analinis kaištis

Parašyti atsiliepimą

Lando Vibruojantis Analinis Kaištis Nuotolinio Valdymo Silikono

Lando Vibruojantis Analinis Kaištis Nuotolinio Valdymo Silikono

Mėgėjams analinis seksas, arba tiems, kurie nori pradėti tyrinėti, Lando yra tai, ko jums reikia.Šis analinis kaištis turi aukštos kokybės silikono minkšti, šilkiniai ir lankstus, kad įterpimo ir šalinimo lengva ir malonu.Savo forma yra puiki, su užapvalintais patarimas, lenktas sveikas ir ilgai bazės papildomą komfortą. Bet ne tik tai, bet jūs galite mėgautis

Panašūs produktai