Sunkiųjų Nerūdijančio Dvigubas Žandikaulio Swivel Jūrų 316 Žandikaulio Žandikaulio Swivel Inkaro Grandinės Jungtis Juosta 6mm 10vnt 4pcs 8mm 2vnt 10mm

Nauja

€5.30

Yra sandėlyje

10vnt 6mm 4pcs 8mm 2vnt 10mm Sunkiųjų Jūrų kokybės Nerūdijančio Plieno 316 Jūrų Klasės Žandikaulio ir Žandikaulio Tipas pasukamasis mechanizmas su Aukštos Poliruoti Apdaila Kėlimo

Šis nerūdijančio plieno žandikaulio ir žandikaulio pasukamasis mechanizmas neleidžia painiojimąsi į bazinės linijos ir žemės spręsti.

Aprašymas:

- Sunkiosios ir didelio stiprumo Nerūdijančio Jūrų Laivu Žandikaulio ir Žandikaulio Tipas Pasukami

- Gnybtas su varžtu pin ir baigiasi

- Lengva įdiegti, patvarus ir atsparus korozijai

- Taikyti įvairias valtis ar namų ūkio programas

- Puikiai tinka užtikrinti ir laikydami nuspaudę straipsniai

- Lengva ir patogu naudoti

- Jie gali būti naudojami pakrovimo ir iškrovimo prekių,kasybos įranga,miškų ūkio mašinų,žemės transportas,kėlimo mašinos ir kt.

Specifikacija:

- Medžiaga: 304/316 nerūdijančio plieno

- Ilgis: Apie 67mm-107mm

- Vidinės Žandikaulio Plotis: Apie 12mm-20mm

- Vidinės Žandikaulio Ilgis: Apie 12mm-21mm

- Storis Žandikaulio Kūno: Apie 5,4 mm-9,2 mm

- Storis sraigtinių Polių : Apie 6mm-10mm

- Varžtas Pin: Apie: M6-M10

- Darbo Saugi Apkrova Limts : Apie 150 kg.-500kg, ir neveikia ribos yra apie 4 kartus saugių ribų.

- Spalva: Sidabrinė

N pastaba:

Kaina už 10/4/2vnt žandikaulio ir žandikaulio tipas pasisuka kėlimo .

Prašome leisti nedidelius klaida dėl vadovo meas urement.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Komplektą Sudaro:

10/4/2 vienetų Jūrų Laivu žandikaulio ir žandikaulio tipas pasisuka.

Prieš perkant, prašome perskaityti ir laikytis mūsų prekybos sąlygų proto.Jei turite klausimų, prašome susisiekti su Ziv.

Apie Mokėjimą

1. Mes priimame Alipay, "Western Union", T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai turi būti baigti su 3 dienas.

3. Mes nesame atsakingi už bet vietos muitų ar mokesčių savo šalyje.Laivybos kaina nėra įskaitant draudimo ir importo/eksporto mokesčiai.

Apie Siuntos

1. Pasibaigus mokėjimo aišku, mes atsiųsime sklypo www.sakarmakar.lt sandėlį, kuris trunka about3-4dienos, tada išvykimo iš sandėlio į savo šalį.ačiū už jūsų kantrybę.

2. Mes nesiūlome jums rinktis Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, nes jis yra lėtas, ir ji stebimi, kai pasiekia jūsų šalyje, iš mūsų pusės.Jei jums turi pasirinkti, kreipkitės į vietinį pašto tarnyba ir palaikyti su jais ryšį, kai jūsų sklypo pasiekė savo šalyje.mes nesame atsakingi už bet grįžti sukelia muitinės jūsų šalyje.

3. Prašome įsitikinkite, kad jums paliko adresas/telefonas(mobilusis telefonas)/ zip code(pašto kodas ) yra teisingi.Kad gali padaryti daiktus pasiekti, kad jūs lengvai!

4. ServiceTransit Metu teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote savo sklypo, prieš atidarant ginčų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau su geriausias sprendimas.Mūsų tikslas-kliento pasitenkinimą!Grįžti & Grąžinamoji Išmoka 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jūs turite mums pateikti sekimo numerį ,konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų go#.Apie Garantija 1. 12months gamintojo garantija dėl nekokybiškų daiktų(išskyrus sugadintų daiktų, ir ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3 mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grįžo su per garantijos terminą(ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Apie grįžtamasis ryšys Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirma, mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduojame, yra mūsų motyvas judėti toliau, mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus.

Žymos: platus nerūdijančio plieno juosta, THKFISH, grandinės pasukami, plieno juosta, nerūdijančio plieno juosta, necklac, inkaro pasukami, pakabinimo takelažas 8mm, šaltas suknelė, vyras nerūdijančio plieno juosta

Raktiniai žodžiai Jūrų Žandikaulio Žandikaulio Pasukami
PAVIRŠIUS Aukštos Poliruoto
Dydis 6mm 8mm 10mm
spalva SIDABRINĖ
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Naudojimas naudojama pakrauti ir iškrauti prekes, kasybos įranga, miškų ūkio
Tipas Nerūdijančio Plieno Žandikaulio-Žandikaulio Tipas Pasukami
Funkcija Lengva įdiegti/naudoti Didžiausią Atsparumą Korozijai ir Duability
Medžiaga Nerūdijančio Plieno 304/316
Modelio Numeris Nerūdijančio Plieno Žandikaulio-Žandikaulio Tipas Pasukami

Parašyti atsiliepimą

Sunkiųjų Nerūdijančio Dvigubas Žandikaulio Swivel Jūrų 316 Žandikaulio Žandikaulio Swivel Inkaro Grandinės Jungtis Juosta 6mm 10vnt 4pcs 8mm 2vnt 10mm

Sunkiųjų Nerūdijančio Dvigubas Žandikaulio Swivel Jūrų 316 Žandikaulio Žandikaulio Swivel Inkaro Grandinės Jungtis Juosta 6mm 10vnt 4pcs 8mm 2vnt 10mm

10vnt 6mm 4pcs 8mm 2vnt 10mm Sunkiųjų Jūrų kokybės Nerūdijančio Plieno 316 Jūrų Klasės Žandikaulio ir Žandikaulio Tipas pasukamasis mechanizmas su Aukštos Poliruoti Apdaila Kėlimo Šis nerūdijančio plieno žandikaulio ir žandikaulio pasukamasis mechanizmas neleidžia painiojimąsi į bazinės linijos ir žemės spręsti. Aprašymas: - Sunkiosios

Panašūs produktai