Mados kalnų krištolas Sagė Pin,Povo Plunksnų Vestuvių Kristalų, Sagės, Moterims, Vyrams Krūtų Pin Šalikas Sagtis Brouch Corsage

Nauja

€4.81

/ €5.34

Yra sandėlyje

1. Tipas: Segė & Corsage

2. Medžiaga: Top lydinio su sidabro padengtą ir kalnų krištolas ir krištolo

3. Dydis: 2.5" * 1.1" (6.5 * 2.7 cm)

4. Svoris: 20 g

5. Lytis: Moterys,merginos ir vyrai

6. Kilmės vieta: Kinija (Žemyninė)

7. Pakuotės: Standartinis ir saugaus pakavimo

8. Pareigos: Saugoti mados ir gražus; Atskleisti individualumą ir atneša laimę

9. Proga: Meilės dovanos,Vestuvių ceremonija,Šokių grupė,Jubiliejus, šventė,Kelionės memorialas, Verslo dovanos,Sąžininga,Reklamos, reklama ir kt.

Sveiki atvykę į StyleSea Žavesio internetinėje parduotuvėje!Ateiti ir Parodyti savo STILIŲ ir INDIVIDUALUMĄ!

StyleSea Žavesio, yra profesionalus ir pirmaujanti bendrovė veikia verslo daugelyje rūšių juvelyriniai dirbiniai ir grožio reikmenys .Jei esate individualus pirkėjas,nepamirškite įtraukti mus į savo pageidavimų sąrašą.Jeigu jūs esate didmenininkas ar platintojas ir taip pat ieško verslo partnerių Kinijoje, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Jūs galite pasitikėti mumis.

Mūsų pagrindiniai klientai yra iš Europos, Amerikos, Azijos ir Pietryčių Azijoje ir pan.Aukščiausios Kokybės ir paslaugos yra pagrindiniai privalumai laimėti ir padidinti daugiau tarptautinių rinkų.Pasirinkti StyleSea, Pasirinkti Grožį.

Mes, kad mūsų visas pastangas, kad būtų patenkinti jūsų lūkesčius!Mes tai !!

Mes galime pasirūpinti pakavimo kas duomenys būtų užtikrintas saugus siuntimo į jus .Visos prekės yra supakuota su saugaus pakavimo.Todėl patikrinkite, ar paketų prieš jums pasirašyti, kad jį gauti.Jei jis buvo pažeistas arba sugadintas, galite padaryti įrašą su vežėju.Tuo pačiu metu, jūs galite nufotografuoti ir atsiųsti mums, mes išspręsti problemą per 12 valandų .

Nemokamas pristatymas galimas tik siuntimas Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ir ePacket.Prekės bus pristatomos per apie 15~25 darbo dienas .Jei jums reikia prekių skubiai ir pirkti daugiau, mes galime siųsti juos Išreiškia,tokios, kaip DHL, ar AVS ir tt.

Vežėjo Pavadinimas

Numatomas Laikas Tranzitu

Stebėjimo Paslaugos

DHL

Apie 3-5 dienos

www.dhl.com

UPS

Apie 3-5 dienos

www.ups.com

EMS

Apie 5-7 dienas

www.ems.com

Kinija Paštu, Oro Paštu

Apie 15-25 dienų

www.intmail.183.com

HKPOST

Apie 15-20 dienų

www.hongkongpost.com

Jei jums reikia bet kokios palankios kainos, greitas pristatymas, prašome susisiekti su mumis.

Mes nesame atsakingi už bet kokius muito ir mokesčių savo vietos šalyje.Bet mes galime rašyti mažesnės vertės arba "dovana" apie laivybos kad lengva patvirtinimo Muitinės.Ir visos prekės turi būti vežamos į www.sakarmakar.lt patikrinti adresą.Ačiū.

Mokėjimas turėtų būti patikrinta per 24 valandas po jūsų pervedimo baigtas.Po sėkmingo apmokėjimo ir siuntimo informacija, mes nedelsiant pasirūpinti siuntą per 3 dienas .

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.Mes taip pat priima ir kitus įvairių mokėjimo elementus,pvz., Banko pavedimu, Western Union, Kredito Kortelės, visa,Master Card ir t.t.Jei atitinka visus mokėjimo problemų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū.

Jei turite kokių klausimų ar nepasitenkinimą apie mūsų produktus,galite pateikti problemų mums iš karto.Mes pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.Ačiū.

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtrai.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti PENKIŲ Žvaigždučių ir Teigiamų komentarų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Tai bus tiesiog jus tik 1 minutę .Ačiū!Jei ne, prašome leiskite mums žinoti, prieš išvykstant bet neutralių ir neigiamų atsiliepimų.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau (beveik per 12 valandų), ir stengiamės patenkinti jus.Labai ačiū!

Mes turime imtis tinkamų veiksmų, siekiant apsaugoti mūsų perukai ir priedai nuo dulkių ir pažeidimų.Prašome atkreipti dėmesį į šiuos nurodymus.Ačiū.

Spalvų Neatitikimas : nekilnojamojo spalvos gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.Tai gali būti dėl kitų priežasčių,pvz., ekrano atspindys ekrane, šviesos poveikio ir kitų veiksnių.

Rusijos klientams : Prašome teisingai užpildyti savo vardą, pavardę imtuvas.Nes Po Rusijos Politikos, yra gana griežtos.Tai yra gyvybiškai svarbu jums gauti savo sklypo greitai ir sėkmingai.

TIKIMĖS, KAD JUMS BUS LAIMINGAS PATIRTIES MŪSŲ SOTRE.VISI GERIAUSI !!!!!

Žymos: sagė, anubis pin, povas pin, vyrai pin, pin, balandžių kraujo raudona rubino, pin kostiumas, žalvario segė, paukščių robin, sagė pin

Modelio Numeris BLE407
Bauda ar Mados Mados
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Sagės
Prekės Pavadinimas STARBEAUTY
Stilius Madinga
Sagės Tipas Sagės
Metalų Tipas Sidabro Padengtą
Formos\modelis Plunksna
Medžiaga Crystal

Parašyti atsiliepimą

Mados kalnų krištolas Sagė Pin,Povo Plunksnų Vestuvių Kristalų, Sagės, Moterims, Vyrams Krūtų Pin Šalikas Sagtis Brouch Corsage

Mados kalnų krištolas Sagė Pin,Povo Plunksnų Vestuvių Kristalų, Sagės, Moterims, Vyrams Krūtų Pin Šalikas Sagtis Brouch Corsage

1. Tipas: Segė & Corsage 2. Medžiaga: Top lydinio su sidabro padengtą ir kalnų krištolas ir krištolo 3. Dydis: 2.5 * 1.1 (6.5 * 2.7 cm) 4. Svoris: 20 g 5. Lytis: Moterys,merginos ir vyrai 6. Kilmės vieta: Kinija (Žemyninė) 7. Pakuotės: Standartinis ir saugaus pakavimo 8. Pareigos: Saugoti mados ir gražus; Atskleisti

Panašūs produktai