Patalpų Belaidė Lauko Skaitmeninis Termometras Su Drėgmėmačiu Temperatūra Drėgnumas Stebėti ℃/℉ Bevieliame

Nauja

€11.85

/ €16.69

Yra sandėlyje

Aprašymai

【Patalpų ir Lauko Stebėjimo】skaitmeninis termometras su drėgmėmačiu priemonės vidaus ir lauko temperatūra ir drėgmė vertės realiu laiku, kuri teikia kasdieninę priežiūrą pagalba jums ir jūsų šeimai.

【Itin Ilgai Perdavimo Diapazonas】Pridedamas belaidis siųstuvas, šis termometras su drėgmėmačiu pasižymi stipriomis belaidžio signalo skvarba (433MHz dažnis) ir ilgo perdavimo atstumas (30-100m/98-328ft atvirame ore).Signalas gali būti gautos laiku ir greitai perdavimo diapazonas.

【Tikslius Rodmenis】Didelis LCD ekranas, lengva skaityti aiškiai.Patalpų temperatūros diapazonas: 0-60°C/32-140°F Lauko temperatūros diapazonas: nuo -40°C-60°C/-40°F-140°F Drėgmės diapazonas yra 10%-99%.Ir tikslumas gali siekti iki ± 1°C/±5%.Duomenys bus atnaujinami kiekvieną 60s automatiškai, tačiau jutiklis turi apie 30 min, kad būtų stabilizuotas).

【Nešiojamų ir Patogiai】Lengvai keisti temperatūrą vienetai (°C arba °F per viršuje esantį mygtuką.Prašome atkreipti dėmesį, kad jungiklis °C /°F vienetas pirmasis (default °C), prieš įdiegiant baterijas į prietaisą.Maitinamas 2*AAA baterijos (siųstuvas/imtuvas, ne komplekte).

【Plačiai Taikyti】Skirtos sienos su kabykla ir netinkamas stovėti už nugaros, termometras, drėgmės ekranas yra lengva montuoti jį ant sienos be didelių pastangų arba tiesiog padėkite jį ant stalo.Jos išdėstymas yra aptakus ir kompaktiškas, kuri yra plačiai taikoma vaiko kambarys, miegamasis, namų, vaikų darželio, peryklą rūsys, rūsys, sandėliukas ir šiltnamio efektą sukeliančių.

Pakuotė:

1 * Skaitmeninis Termometras

1 * Belaidis Siųstuvas

1 * Naudotojo Vadovas

Žymos: stoties belaidžio orai, meteo stoties wifi, meteo stoties belaidžio, led oras stotis, skaitmeninis termometras orai, lauko oras stotis, sienos orai, stoties orai, patalpos lauko temperatūros, stoties oras wifi

Teorija Drėgmėmačiu
Modelio Numeris Belaidžio Patalpų Lauko Termometras
Maks. Matavimo Temperatūra 50°C - 69°C
Ekrano Dydis 2.0 - 3.9 Colių
Ekrano Tipas Skaitmeninis
Prekės Pavadinimas Shanwen
Naudojimas Namų ūkio
Stilius Nuolatinis Stotis
Maitinimo Tipas AAA Baterija
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Patalpų Belaidė Lauko Skaitmeninis Termometras Su Drėgmėmačiu Temperatūra Drėgnumas Stebėti ℃/℉ Bevieliame

Patalpų Belaidė Lauko Skaitmeninis Termometras Su Drėgmėmačiu Temperatūra Drėgnumas Stebėti ℃/℉ Bevieliame

Aprašymai 【Patalpų ir Lauko Stebėjimo】skaitmeninis termometras su drėgmėmačiu priemonės vidaus ir lauko temperatūra ir drėgmė vertės realiu laiku, kuri teikia kasdieninę priežiūrą pagalba jums ir jūsų šeimai. 【Itin Ilgai Perdavimo Diapazonas】Pridedamas belaidis siųstuvas, šis termometras su drėgmėmačiu pasižymi stipriomis belaidžio signalo

Panašūs produktai