Realus 18" Atgimsta Kūdikiams Mergina Minkšto Silikono Kūno KEIUMI Reborn Baby Doll 48cm vaikams Gimtadienio Dovana Mados Įdaryti Lėlės, Žaislai

Nauja

€29.53

/ €50.92

Yra sandėlyje

Kodėl verta Rinktis Reborn Baby Doll?tai yra geriausias vaikystės draugas rinkinių, taip pat Švietimo Žaislas vaikui.tikimės, baby doll, padėti vaikams, kaip rūpintis kitų šeimai ar draugams,net savimi.o taip pat gali padėti vaikams pasirinkti becautiful drabužius,Plėtoti vaikų estetinės koncepcijos.

pastaba:lėlės be vystyklų

1.Medžiaga: Švelnus silikonas, vinilas, importuotų minkšto vinilo iš Vokietijos, 100% saugus ir patogus. 2.Baby dydis: 18 cm apie 48 cm lėlės. 3.Akys: Akrilo akys,ryškios ir aiškios, atrodo taip tikroviškai. 4.Oda: oda yra labiausiai unikalus vieta, ši lėlė , dizaineriai bus išleisti daug laiko, kad kūdikio oda atrodo realesnis kelių sluoksnis 5.Plaukai: įterptas perukas ranka,rudos spalvos 6.Struktūra: Vadovas,3/4 galūnių visi yra pagaminti iš silikono vinilo (kūno audinio su pp medvilnė).Importuotų minkšto vinilo žaliavų gamyba, netoksiškas; lėlės galūnes gali būti aktyvus, jis gali sėdėti ar atsigulti, Minkšto silikono lėlės negali patekti į vandenį,negali stovėti,kalbėti ar pašarų. 7.Naudojimas: Vaikų gimtadienio dovana, vaikams žaisti žaislai, Kalėdų dovana savo kūdikių ar savo gerbėjams, o taip pat surinkti kolekciją mėgėjams.

1.Lėlės dydis: lėlė turi diferent dydis pagal skirtingus priemonė, būdas, aš darau du metodas jums: 1> Mūsų lėlės koja lenkta, mes matuojame lėlės koja, nes jis yra tiesiai valstybė, tai yra ilgis nuo šlaunies, kelio plus ilgis nuo kelio iki tiptoes, pažvelgti į paveikslėlį: jis yra apie 48 cm. 2> Jei mes ignoruoti kreivų kojų,leidžia išmatuoti tiesiogiai, nuo galvos iki tiptoes.kaip paveikslėlyje: jis yra apie 46cm .

jūs žinojo, lėlės tikslaus dydžio,aš jums pasakyti išsamiai, todėl mes nepripažino skundžiasi dydis, ačiū už jūsų suprasti.( taip, yra ir nuokrypis dėl skirtingų matavimo būdais. )

2.Pakuotė Ir Priedai:

pakuotėje yra puikūs ir saugūs; priedai yra baigtas.visi priedai siųsti atsitiktinai .Šios lėlės priedai visi yra laisvas sklypas, tokių kaip pacifer,pieno bottleclothes (lėlės be daiper,ačiū).kartais daugiau aksesuarai gali būti neturi jokių atsargų, todėl mes atsiųsime atsitiktinai ,mes susisieksime su jumis prieš jį išsiųsti.prašome suprasti.

3.Geriausias kokybės ir Atsiliepimus

nuo žaliavų pirkimo, kad lėlės dažymas, korektūros, gamyba, surinkimas, kiekvieną nuorodą yra geriausias; mes galime išvengti paplitusių defektai : krenta blakstienos, slydimo galūnių , tamsintas kūno, ir nelygaus kietumo. ( Skirtumas spalva, gali būti sukelti kai kurių kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimas, fonas,tai ne defektas).Pažvelkite į šią nuotrauką, kad mūsų klientai kairę.

4.Pristatymas Ir Muitinės

Visi produktai bus išsiųsti per 2-6 dienas po apmokėjimo žemyn.laivybos laikas yra skirtingos, atsižvelgiant į kitą šalį, jei turite suklaidinti, susisiekite su mumis,ok?Mūsų Kaina neapima Muitų Mokesčių, ar kitų paslėptų mokesčių, mes neatsakome už bet kokią Muitų Mokesčiai.tikimės, kad jūs galite suprasti.

5.Bendrovė & Sertifikatas:

KEIUMI suteiks jums Saugi medžiaga, lėlės,mažiausia kaina,geriausia paslaugos,Dizaino unikalių produktų.taigi, jei norite, kad dovana ar uždirbti daugiau pinigų, kaip dropshipping, renkasi mus.

6.Grįžti: Mes garantuojame, kad visos prekės yra 100% geros būklės ir kokybiškas.Jei esate nelaiminga su elementą, dėl bet kokios priežasties, pls grąžinti ją per 7 dienas nuo gavimo,jis bus pakeisti arba grąžinti pinigus suteikta.

Žymos: kūdikis reborn silicio, 12 colių baby doll, lėlės npk, amerikos indėnų mergaitė lėlė, bebe atgimsta 57cm, 5 colių baby doll, bebe ribon, baby doll moteris slaugytoja, atgimti, silikono reborn baby lėlės ruošiniai

Prekės Pavadinimas KEIUMI
Įstaiga kūnas yra medžiaga su medvilnės pp
Kilmės KN(Kilmės)
Mfg Serijos Numeris Mados
Saugos Sertifikavimo EN71 (Saugos Minkštas) ES standartus,CE, ASTM, ROHS
Savybės Dıy Žaislas
Temos Filmų ir TV
Modelio Numeris KUM18CB09-W04
Priedai Drabužiai, žindukas,pieno butelis
plaukai įterptas perukas, naujo dizaino lenktas šukuosena
Medžiaga galvos ir 3/4 galūnės yra pagamintas iš Minkšto silikono vinilo
Neto Svoris Apie 1.2 KG
Prašymas Gimtadienio Dovana,Kalėdų Dovana ,partneris, Vaikai, Rinkti, "PASIDARYK pats" klasėje
Tipas Mados Lėlės
Elemento Tipas Lėlės
Matmenys apie 18 colių 48 cm
Įspėjimas laikyti atokiau nuo ugnies
sąlyga Akcinė Straipsniai
BJD/SD Požymis lėlė
akių spalva Akrilo akis , atrodo taip tikroviškai
Lytis Unisex
Baterija no
Punktas reborn baby doll
Amžius 2-4 Metai

Parašyti atsiliepimą

Realus 18

Realus 18" Atgimsta Kūdikiams Mergina Minkšto Silikono Kūno KEIUMI Reborn Baby Doll 48cm vaikams Gimtadienio Dovana Mados Įdaryti Lėlės, Žaislai

Kodėl verta Rinktis Reborn Baby Doll?tai yra geriausias vaikystės draugas rinkinių, taip pat Švietimo Žaislas vaikui.tikimės, baby doll, padėti vaikams, kaip rūpintis kitų šeimai ar draugams,net savimi.o taip pat gali padėti vaikams pasirinkti becautiful drabužius,Plėtoti vaikų estetinės koncepcijos. pastaba:lėlės be vystyklų 1.Medžiaga: Švelnus silikonas,

Panašūs produktai