PCA9685 TB6612 Žingsninių Variklių Greičio Reguliatorius Modulis, Dual DC Motor Driver Valdytojas, Valdybos Arduino

Nauja

€4.45

/ €5.12

Yra sandėlyje

PCA9685 TB6612 Žingsninių Variklių Greičio Reguliatorius Modulis, Dual DC Motor Driver Valdytojas, Valdybos Arduino Aprašymas:

Tai yra nuolatinės SROVĖS Variklis + Stepper FeatherWing, kuri leis jums naudoti 2 x bi-polar žingsninių variklių arba 4 x šepečiu DC motorx (arba 1 stepper ir 2 DC varikliai).

Naudodami mūsų Plunksna Krovimas Antraštes arba Plunksnų Moterų Antraštes galite prijungti FeatherWing viršuje arba apačioje savo Plunksnų valdybos ir tegul valdybos skrydžio.

Originalus Adafruit Motorinių shield Rinkinys yra vienas iš mūsų mylimiausių komplektai, kuris yra, kodėl mes nusprendėme, kad susispausti jį visi kartu ant Sparno Plunksna, kad kažkas dar mažesnis, lengvesnis, ir daugiau nešiojamų!

Vietoj to, naudojant fiksatorius ir Arduino tai PWM smeigtukai, mes turime visiškai skirta PWM vairuotojo chip borto.Šiame luste atlieka visus variklio ir greičio kontrolę, I2C.

Kadangi FeatherWing naudoja tik I2C (SDA & LAT smeigtukai), su kuriais ji dirba, bet ir visos Plunksnos - ATmega32u4, ATSAM M0 ar ESP8266 pagrindu.

Galite krūvą jis su kitais FeatherWing ar pati (tik įsitikinkite, kad kiekvienas sparnas su unikaliu I2C adresas) Check out mūsų asortimentą Plunksnų lentos čia.

Savybės:

4 visiškai H-Tiltai: į TB6612 lustų rinkinys suteikia 1.2 vienam tiltas (3A piko), su šilumos išjungti apsaugą, vidaus kyšis apsaugos diodai.Gali paleisti motors apie 4.5 VDC iki 13,5 VDC.

Iki 4 bi-directional nuolatinės SROVĖS varikliai su atskirų 12-bitų greičio pasirinkimas (apie 0.02% rezoliucija)

Iki 2 žingsninių variklių (unipolar arba bipolinis) su viena ritė, du kartus ritė, failo formatas arba mikro-žengia.

Varikliai automatiškai išjungiama elektra-iki

Didelis 3.5 mm gnybtų bloko jungtys, lengva pajungti laidai (18-26AWG) ir galios

Poliškumas saugomų 2-pin terminalo blokas ir megztinis prijungti išorinį maitinimo, atskira logika/transporto prekes

Visiškai vienas dizainas: 5 adresą-pasirinkite jumper pagalvėlės-tai iki 32 vienas sparnai: tai 64 steperiai arba 128 nuolatinės SROVĖS varikliai.

Techniniai duomenys:

Gaminio Dydis: apytiksl. 50*25*8mm/1.73*0.62*0.62"

Grynasis svoris: apytiksl. 9g

Pakuotė:

1 x Variklis Vairuotojo Valdiklio plokštės

2 x Tiesiai Pin

5 x Kabelio Lizdas

Žymos: brushless variklio grandinė, arduino motorinių shield r3, pca9685, žingsninių variklių greičio reguliatorius, vairuotojo stepper, didelis motorinis vairuotojas, brushless variklio ratai, 12v variklis, valdymo skydas, arduino nano

Kilmės KN(Kilmės)
Variklio Tipas Žingsninių Variklių
Sertifikavimo CE
Maitinimo Šaltinis DC
Modelio Numeris Stepper Motor Driver Valdiklio Plokštės

Parašyti atsiliepimą

PCA9685 TB6612 Žingsninių Variklių Greičio Reguliatorius Modulis, Dual DC Motor Driver Valdytojas, Valdybos Arduino

PCA9685 TB6612 Žingsninių Variklių Greičio Reguliatorius Modulis, Dual DC Motor Driver Valdytojas, Valdybos Arduino

PCA9685 TB6612 Žingsninių Variklių Greičio Reguliatorius Modulis, Dual DC Motor Driver Valdytojas, Valdybos Arduino Aprašymas: Tai yra nuolatinės SROVĖS Variklis + Stepper FeatherWing, kuri leis jums naudoti 2 x bi-polar žingsninių variklių arba 4 x šepečiu DC motorx (arba 1 stepper ir 2 DC varikliai). Naudodami mūsų Plunksna Krovimas Antraštes arba Plunksnų

Panašūs produktai