12pcs/20pcs Apversti China "Keychain" Katė Formos Kabinti Keychain Apdailos Gimtadienis Už Prekes Vaikams/Suaugusiems, 4 spalvos

Nauja

€7.75

/ €10.76

Yra sandėlyje

Grįžtamasis China Dizainas: katė formos keychains su grįžtamasis china dizainas abiejų pusių, apversti china su pirštą, blizgančiais bus pakeisti į kitą spalvą, juokinga ir blizga, pridedant žavinga jaučia, kad savo daiktus.

Įvairių Spalvų: ateina su 4 skirtingų blizga ir patrauklių spalvų, apima vaivorykštė, rožė, raudona, šviesiai mėlyna, mėlyna-žalia.Įvairių blizgantis china gali būti tinkamai paženklinti, skirtingų klavišus padėti jums papuošti ar klasifikuoti klavišus.

Patvarus naudojimas: keychains pagamintas iš audinio china medžiagų ir metalo lankai, lengvas ir nešiojamų, kuri jau seniai tarnyba gyvenimą, patvarus ir praktiškas naudoti.

Gražus Apdaila: cute kačių formos keychain yra gražus papuošalai, rankinės, kuprinės, automobilio raktai, piniginės, piniginės, durų raktų, mobiliųjų telefonų.Tai puikus šalies naudai, geras pasirinkimas gimtadienis, šventė ir šalies dovanos draugams ar šeimos nariams .

KLIENTŲ PASITENKINIMAS

1. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali parodyti tikrąją spalvą prekės, mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

ATSILIEPIMAI

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.

Prašome laišką mums prieš negarive atsiliepimus,leiskite spręsti problemas kartu!

Labai ačiū!

PRISTATYMAS

1. Mes visada siųsti daiktų, su ePacket,

www.sakarmakar.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Po Eilinio Smulkių Paketų ir t.t., tai parodė informacijos puslapyje.

2. Didmeninė, jūs galite susisiekti su mumis, ir mes pasiūlysime geriausias nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

3. Dėl skirtingų kanalų stebėti informaciją, rodomas laikas bus skirtingas, tarptautinių kurjerių paprastai 1 dienos parodė, jei susiduria su perkrovos(atostogų, darbymetis), stebėjimo laiką informacijos ekrane bus pratęsta.

4. Tarptautinės kurjerių, paprastai gaminti tarifus, prašome suprasti, vietos muitinės, mokesčių standartus, siekiant išvengti muitų klausimai sukelti produktas grąžinti arba sunaikinti, jei reikia, kreipkitės į savo vietos muitinės bendrovės arba atlikti informaciją, vietos muitinės formalumus.

5. Linkiu jums yra malonu apsipirkti, ačiū už jūsų paramą ir pasitikėjimą!

Žymos: keyrings katės, raktų žiedas vienaragis, sagė blizgančiais katė, skaidrus china keychain, mielas keychain moterims, plaukų blizgučiai katė, blizgučiai katė vaikai, juoda katė keychain, blizgučiai medžio keychain, katė raktų žiedas

Medžiaga Medžiaga
Modelio Numeris CAT01
Rinkinys Tipas Taip
modelis Animacinių filmų gyvūnų
Skaičius, Vnt 12pcs
Tipas Didmeninės No
Proga Vestuvės

Parašyti atsiliepimą

12pcs/20pcs Apversti China

12pcs/20pcs Apversti China "Keychain" Katė Formos Kabinti Keychain Apdailos Gimtadienis Už Prekes Vaikams/Suaugusiems, 4 spalvos

Grįžtamasis China Dizainas: katė formos keychains su grįžtamasis china dizainas abiejų pusių, apversti china su pirštą, blizgančiais bus pakeisti į kitą spalvą, juokinga ir blizga, pridedant žavinga jaučia, kad savo daiktus. Įvairių Spalvų: ateina su 4 skirtingų blizga ir patrauklių spalvų, apima vaivorykštė, rožė, raudona, šviesiai mėlyna, mėlyna-žalia.Įvairių

Panašūs produktai